2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok sevindim ya kavustu sonunda ogluna gulcancım konusursan çok selamımı soyle canım Allah analı babalı buyutsun opuyorumnanaktan

ay tülayım canım kardeşim de doğurmuş. canım benim yaaaaa. allahım nazarlardan korusun onları.
ebrucuğuma da mesaj attım o da almış meleğini kucağına ne güzel yaaa. alişimiz de pek yakışıklı çıkmış canım :)
doğum yapan diğer kardeşlerime de hayırlı olsun. hepimizin gözü aydın olsun. allahım bekleyen arkadaşlarımıza da sabırlar versin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

selam kızlaaar yazmayalı çok oldu buraya.bende doğurdum 15 gün oldu 31 ağustos da doğum yaptım normal oldu bence kolaydı.rabbim bekleyen annacik adaylarına da kolaylık versin

elifcim hoşgeldın canım hayırlı olsun prensesın dogum yaptıgını tahmın ettık zaten uzun zaman girmeyınce allahım analı babalı büytsün şükür ıkıncı normal dogum haberinide sen verdin 3. ben olurum ınş. anlatsana tatlım nasıl geçti nasıl başladı dogumun

Dilek naber, nasıl gidiyor???

doğuranlar başka sayfaya mı taşındı yoksa akannehir herkes nerde ki?

Ayyyy ne güzel Ebru & Tulay da meleklerini almışlar kucaklarına, saglıkla buyusunler, bol bol emsinler....

Dilek naber, nasıl gidiyor???

doğuranlar başka sayfaya mı taşındı yoksa akannehir herkes nerde ki?

İyiyim canım benim sğaol sen nasılsın? Evet artık yeni bir topiğimiz daha var seni de oraya bekleriz. Doğum Yapmış 2009 Eylül Anneleri - Sayfa 10 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Eveeeeeeeeeeeeet kim kaldı benden başka bu topikte dogurmayan??????

Nasılsın betülcüm? Seninde az kaldı di mi ayy sağlıkla al inş yavrunu kucağına hepimiz için ortak duamız buydu çok şükür aramızdan hiç kimsenin sağlık sorunu olmadı inşallah sizinkilerde öyle olacak aklıma gelenler GÜLCAN ve FATOŞGÜL..

KIZLAR sabah 06.30 da bende suni sancı ile doğurmaya çalışıcam inşallah problem olmazda rahat geçer ve en kısa zamanda kucağıma alırım bebişimi :) inşallah bir dahaki nete girdiğimde size iyi haberler veririm :) kendinize ii bakın dualrım hepimiz için olucakkkk sizde bana dua edin :)

tülayım doğum yapmışşşşş <allah her ikisine de sağlık versin inşallah.
ebrucum bebiş ne güzel allah analı babalı büyütsün. rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.
eserizmir canım rabbim kolaylık versin inşallah. dualarımız seninle.

selam kızlaaar yazmayalı çok oldu buraya.bende doğurdum 15 gün oldu 31 ağustos da doğum yaptım normal oldu bence kolaydı.rabbim bekleyen annacik adaylarına da kolaylık versin

aaa 2. normal doğum yapan annemiz. ne güzel darısı dört gözle bebişlerini bekleyen bizlerin başına inşallah.
Allah analı babalı sağlıkla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.

ben de varım ben deeeeeeeeeeee

gülcan fıstıkım beklemek zormuş ya. bundan sonra bekleyecekmişiz normal doğum için sancı gelmesini. doktor herşey gayet normal dedi. bekliyoruzzzz sizleri bebişler annelerinizi fazla bekletmeyin emi!

eslemcim hoşgeldin canım. biz de iyiyiz oğlumla sarılığı atmaya çalışıyoruz bugünlerde. kurtulcaz inşallah. siz nassınız bakem?
tülayımın teli yok malesef ya. hiç aklıma gelmedi almak zaten sonradan aldım haberini

baharcım iyiyz tatlım, benimkinin sarılığı 12 çıktı ama doktor bu yenilebilecek düzeyd dedi, 4. günümüzdü, şimdi de atlattık sanırım, çünkü gözleri ve rengi düzeldi.... acaba tekrar ölçtürmeye gerek var mı, doktor gerek görüp tekrardan çağırmadı çünkü....

bir de artık diğer linkte yazışıyo kızlar, ben bi oraya da bakim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…