2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Fatoş'cuğum sende kavuşmuşsun kuzuna Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah

ya kızlar bende daha doğurmadım...Doktor bayrama kadar bekleyelim olmazsa bayram ertesi suni sancı ile doğurtalım dedi...

Beklemedeyim....

galiba 3 kişi kaldık...

ben yani feyza25

gülüncanı

hko_8

feyzacım sorma canım parmakla sayılı kaldık valla. nolcek bizim bu bekler halimizkaydirigubbakcemile3 yarım saate nst ye gircem bütün evi süpürdüm gel sancı gelkaydirigubbakcemile3

feyzacım sorma canım parmakla sayılı kaldık valla. nolcek bizim bu bekler halimizkaydirigubbakcemile3 yarım saate nst ye gircem bütün evi süpürdüm gel sancı gelkaydirigubbakcemile3

bende şimdi evi iyice topladım süpürdüm sildim her an doğum olur diye...

içimden bi ses de bayram da olcak diyor...

bakalım artık hayırlısı olsun...

Sezeryan olmak istemiyorum....

bende şimdi evi iyice topladım süpürdüm sildim her an doğum olur diye...

içimden bi ses de bayram da olcak diyor...

bakalım artık hayırlısı olsun...

Sezeryan olmak istemiyorum....

diken üstündeyiz valla.
ben de hep bayramda olcak diye bekliyorum ama bayramı da çıkaracağız galiba.
canım bu göbek düşme olayı sende oldu mu? benim göbüş hala mideme yaslı.

canımmm Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah.
haberli doğum beklemek zor olsa gerek canım ben hamile kaldığımdan beri
inşallah süpriz bir şekilde doğum yaparım beklemek istemiyorum diye
tabi bunda iğne ve kan tutma durumunun etkisi de var ama maksat yavrularımıza kavuşmaksa
çekilen çile kutsal:))

diken üstündeyiz valla.
ben de hep bayramda olcak diye bekliyorum ama bayramı da çıkaracağız galiba.
canım bu göbek düşme olayı sende oldu mu? benim göbüş hala mideme yaslı.

yok benim göbeğim iyice aşağıda ....bebek göbek deliğim ve altında o derece yani....

doktor muayenede de bebeğin kafasına baktı eliyle tam genital bölgem civarı....zaten bi kaç gündür aşağı doğru sürekli vuruyor....suyum da gayet iyiymiş bu yüzden bayramı da beklicez.......

denizcim canım benim allah bi çırpıda kurtarsın canım. içini ferah tut. ameliyathaneye girdiğinde ne olacağını değil sonucunu düşün meleğini kucağına alacağını düşün canım daha kolay oluyor. resimlerinizi de bekleyeceğiz.

Allah razı olsun... Bahar'cığım öyle düşünüyorum zaten acıda çeksem sonuçta bir mucizem olcak o yüzden dert etmiyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun bu gece hiç uyuyamayacağımdan eminim :ecrin_bebek:

canım planlı olduğunda beklemek zor olacaktır eminim. benim acil olduğundan neye uğradığımı anlamadan ameliyata gitdim. aa o yeşil perde örtüldüğünde biran şimdi beni kesecekler diye bir düşünce geldi delircek gibi oldum sonra derin bir nefes alıp çevremdekilerle muhabbet etmeye devam ettim. ve inan canım pozitif yaklaşırsan herşey yolunda gidiyor. 12 saat içinde kendi kendime yürüyordum ve ciddi bir ağrım hiç olmadı canım. inan korkulacak büyütülecek bişi değil.

canım epidural mi olmuştun

yok tatlım genel anestezi oldum. ama narkoz alana kadar baya bi zaman geçti tabi .)

anladım canım bende genel istiyordum ama doktorum spinali tavsiye etti araştırdım epey bir sanırım fikrimi değiştireceğim bebeğimi görmeyi çok istiyorum

kizlar nabersiniz, ali hazir biraz uyumusken bi halinizi hatrinizi sorayim dedim
sizlerinde oyle mi bilmiyorum ama hakkaten tuvalete gitmeye firsatim olmuyor alis surekli beni emmek istiyor uykularimizda kisa kisa o yuzden
ama insallah duzene girecek kuzum :)
gogus uclariniz yara oldu mu benim cok aciyor caresini bulanvarsa yaziversin :)

tulay normal dogum yapabildi mi kim kaldi kizlar dogurmayan
cok ozledim hepinizi bu arada

denizcim bende spinal epidural kombin oldum
hic korkacak birsey yok endise etme
hic bas agrisi cekmedim, dogumdan sonrada epidural pompasi elinde oluyor canin acidikca veriyorsun agri kesiciyi kendine :)
ama sana tavsiyem esinde doguma girsin ben ilk bir heyecan yaptim endise ettim ama onun olmasi guc verdi cok

ebrucum hoşgeldin canım. bizim aliler uyudu siteye daldık desene :) bizimki de artık nerdeyse saat başı kalkmaya başladı emmek için. ihtiyaçları artıyor sanırsam. senin eşin demi girdi doğuma. bravo walla.

canım hoşgeldin maşallah kuzuna emsin de büyüsün annesi göğüsün yara olması bebeğin doğru emmemesi ile ilgili diyorlar ve ped yerine göğüs kalkanı kullanılmasını tavsiye ediyorlarlar canım sanırım bu acıma ve yara olayı bir şekilde de oluyor
spinal desteğin için teşekkür ederim sanırım en iyi yöntem eşime gelince çok istedim ama dayanamam diyor bende ısrar etmek istemedim heyecanım anırım bebeğimi merak etme ve kavuşma heyecanı yoksa canım acır falan gibi kendimle ilgili bir düşüncem yok Allah tüm bebek bekleyenlere yardım etsin
bu arada Tülay o kdar bekledi ama sezeryan oldu iyi de oldu artık baya bir sıkılmıştı canım benim

evet baharcim grdi
normal olsaydi da girecekti ama kismet degilmis
sezeryandan sonra ilk 2 gun cok zorlandim ben hastanede her yanim agridi gaz problemim oldu
neyseki 3. gunden itibaren iyilesmeye basladim hizlica

doktorum korse onerdi ve verdirdi hastanede bana, onu takiyorum simdi
dogumda da 7 kilom gitmis sasirdim tartilinca cogu gitti azikaldi
zaten alis beni bu hizla emmeye devam ederse kuruyup kalirim :)

senin oglan nasil alistiniz mi iyice birbirinize, cok guzel birsey di mi baharcim

denizcim dogru emziriyorum
dedikleri set ucunu degil tm kahverengi bolgeyi agzina almali
basindan beri cok dikkat ettim ama sana anlatamam ilk gunler 1 bucuk saat memede kaldigi oluoyrdu tam uyudu diyorum yatagina koyuyorum 10 dk sonra yine aranip emmek istiyor tekrar veriyorum falan filan
buna hangi gogus olsa isyan ederdi heralde neyse bebisler emsinler buyusunlerde biz aciya katlaniriz

anladım canım bende genel istiyordum ama doktorum spinali tavsiye etti araştırdım epey bir sanırım fikrimi değiştireceğim bebeğimi görmeyi çok istiyorum

canım sen bilirsin tabi. benim psikolojim kaldırmazdı ve daha önce narkoz aldım kolay olmuştu ondan genel istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…