- 18 Şubat 2009
- 1.992
- 3
canımm çok sevindiiim hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnn ne güzel şey dimi maşallahhh.şansı bahtı güzel olsunn.slm kısssslllaaaarrrr biz dün evimize geldik Allah a şükür oğlumla alışmaya çalışıyoruz birbirimize daha detaylı bilgi vericem en kısa zamanda malum ağrılarım var...bide yanlızım evde şuan
ebru damı sezaryen oldu????
arıyan merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ayrıca..Allah razı olsunnnn
biz aptamil verdik doktor bol bol besleyin dedi.açtır yavrun benimde sütüm az.sarılık geçsin diye mamaya başladıktı ama aç olduğundan huysuzlanıyor aptamil1 veriyorum mecburen.süt için herşeyi deniyorum humana still tea rezene sıvı alımı vs.ama olmayınca olmuyor galiba.hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün inşallah.şansı bahtı güzel olsunnn.kızlar merhaba,
yeni fırsat bulabildim, 3 eylülde normal doğum yaptım, kızım sarılık oldu ama şimdi iyi, sütüm tam gelmiyor, ve sürekli akşamları gaz sancılarımız var, çok ağlıyor, kendime 5 dakika bile zaman ayıramıyorum, sürekli emiyor ama süt yok, çok üzülüyorum, bana önerisi olan varmı süt ve gaz sancısı için
slm kızlar. 14.09.09 da dogum yaptım. doktoruma kontrol için evden cıktım ve bebegimin suyu azaldıgı için acil sezeryane alındım.. bugun evimize geldik... hala şoktayımmmm... söyle bi kendime geliyim yazıcam uzunn uzunnnnn.... en yakın zamanda hayatımın en degerli varlıgı halıne gelen oglumun fotoraflarını paylaşacagım sizlerlee......... hepinizi öpüyorum arkadaslarım.....
ayyy fatoşcumda doğurmuuşş.hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnn maşallahhh.şansı bahtı güzel olsunn.