2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eslemcim hoşgeldin canım. biz de iyiyiz oğlumla sarılığı atmaya çalışıyoruz bugünlerde. kurtulcaz inşallah. siz nassınız bakem?
tülayımın teli yok malesef ya. hiç aklıma gelmedi almak zaten sonradan aldım haberini :KK43:

hoşbulduk canım
iyiyiz şükür, sarılık derdi bizde de vardı, rengimiz açıldı şükür
14 dü değerimiz, 4. 5 gün sonra kontrole gittik, kilo almış kızım, sarılık hala var ama geçer önemli değil dedi
tülayı çok merak ettim

sabay06kadirgeceniz.jpg

1222438780kadir1.jpg

mrb hanımlar
bakalım buugn kımlerın dogum haberını alcaz dicam ama dogum olcak pek kışıde kalmadı....
tülay ile konuştum sesi çok iyi gelıyordu bugun eve çıkmışlar ayaga kalkabılıyomuş genel anestezi olmuş suyu çok azaldıgı mecbur direk sezeryana almışlar yoksa suni sancıyı denicekti ıkısınınde saglık durumu çok şükür iyiymiş paşamız 3400 gr dogmuş maşallah:nazar:

gülcan hoşgeldin canıım, nasılsın? yavru kuşun nasıll?
iyi maşallah yaa, Tülayın ve bebeğin sağlıklı olmalarına sevindim, şükür aldı paşasını kucağına
haber verdiğin için sağol gülüm

filiz seninle aynı gün yapcaz doğmu nasıl son günler? şimdiden geceleri uyuyyamıyorum heyecandan benim sabah 9.30 da senin kaçta canım aynı gün doğacak bebişlerimiz hayırlısıyla

gülcan hoşgeldin canıım, nasılsın? yavru kuşun nasıll?
iyi maşallah yaa, Tülayın ve bebeğin sağlıklı olmalarına sevindim, şükür aldı paşasını kucağına
haber verdiğin için sağol gülüm

hoşbulduk tatlım çok şükür kavuştu yavrsuna darısı başıma darısı başıma

ben iyiym çok şükür sizleri imrenerek okuyorum bu gece dogurmayı çok istiyorum ama hiç bir belirti yok

bu arada herkesın kadır gecesi mübarek olsun bütün dualarımız kabul olsun :Saruboceq:

filiz seninle aynı gün yapcaz doğmu nasıl son günler? şimdiden geceleri uyuyyamıyorum heyecandan benim sabah 9.30 da senin kaçta canım aynı gün doğacak bebişlerimiz hayırlısıyla

heyecan yapmamak elde değilki uyku falan kalmadı geceleri ben perşembe günü yatacam hastaneye cuma 10 da olacak ama belki perşembe günüde yapabilir doktorum

mrb denizcim en sessiz dönemlerini yaşıyo topık benım öle çok bariz bi belırtı yok 3-4 gündür karsıklarıma aşagıya baskı yapıyo kafasıyla delıyo mübarek ama o da olagan bi durum bi oldu onun dışında bişey yok maalesef:KK43:((((

ya bende korkuyla karışık acayip heyecan var o ameliyathaneye girmek düşüncesi ya ayılamazsam düşüncesi ne yapacam bilmiyorum

ya bende korkuyla karışık acayip heyecan var o ameliyathaneye girmek düşüncesi ya ayılamazsam düşüncesi ne yapacam bilmiyorum

aynı korkular bende de vardı canım, ya ayılamazssam diye
inan ayılınca adam akıllı konuşabilseydim " niye uyandırdınız kardeşim, böyle iyiydik " diyecektim
uyanınca ağrın oluyor çünkü, herşey geçip gidiyor ama bak, biz 13,günümüzdeyiz şükür

aynı korkular bende de vardı canım, ya ayılamazssam diye
inan ayılınca adam akıllı konuşabilseydim " niye uyandırdınız kardeşim, böyle iyiydik " diyecektim
uyanınca ağrın oluyor çünkü, herşey geçip gidiyor ama bak, biz 13,günümüzdeyiz şükür

peki ameliyathaneye girince heyecan yaptınmı yoksa insan ne olduğunu anlamıyormu

mrb denizcim en sessiz dönemlerini yaşıyo topık benım öle çok bariz bi belırtı yok 3-4 gündür karsıklarıma aşagıya baskı yapıyo kafasıyla delıyo mübarek ama o da olagan bi durum bi oldu onun dışında bişey yok maalesef:KK43:((((
az kaldı canım inşallah bir an önce başlar belirtiler bir avaz da doğum yaparsın

canım olumsuz düşünme bende de vardı o düşünce ama kafamdan attım sanırım bende duygusal olurum ameliyathaneye girerken ama hamileliğimde boyunca hep olumlu düşünmenin çok iyi sonuçlarını gördüm o yüzden şimdide hiç bir şey olamacak gibi hayal kuruyorum olumsuz düşünmüyorum
genel anestezi olacaksın sanırım bende genel istiyordum ama sanırım spinal olacağım ameliyathane hemşiresi her ikisini anlattı spinal daha avantajlı geldi bana bebeğimi hemen görmek fikri beni cezbetti Allah hayırlısıyla bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin şu mübarek günde tüm müslümanların dualarını kabul etsin...

haklısın iyi düşünelim ki iyi olsun allah kimseyi bu yolda bırakmasın bu mübarek gecede bunlar güzel şeyler şimdi çıkıyorum grş yine iyi kandiller herkese

kizlar ne oldu ne bitti bilmiyporum kusura bakmayin
bizde dun aksam evimize geldik
ilk aksamimiz yine epey zorlu gecti evde de
alisim hep bni emmek istiyor emmedigi zamanlarda da yine gogsumde uyumak
oradan alindigi an aglamaya basliyor bizde caresiz kaliyoruz
emzirmekten gogus uclarim bitti lansinoh care olmuyor
cuma ilk sancilandigim geceden beri toplam 6 saat anca uyumusumdur ama annelik hormonlarindan midir nedir resmen bir guc geldi uykusuzluk bana misin demiyor.

tabi bunlara ragmen annelik dunyanin en guzel seyiymis anlatilmasi imkansiz
ogluma askla bakmadigim tek bir saniyem yok cok guzel cok
hic kiymiyorum

insallah sizlerde iyisinizdir tek gordugu, tulay ve gamze de yavrularina kavusmuslar hayirli olun allah anali babali buyutsun. insallah tulaycim istedigi gibi normal dogurabilmistir zira ben 22 saat sanci cekigim halde yapamadim ne yazikki olsun hayirlisi oglus cok saglikli daha gecikseydik kakasini yapmis yutacakmis allahim korudu

simdilik bizden haberler boyle, araan mesaj gonderen tum arkadaslarim cok saolun iyiki varsiniz telfonuma cevap veremedim alis hep mememde oldugundan :) insallah en kisa zamanda yine gelip sohbete katilabilirim
kendinize cok iyi bakin

X