eslemcim hoşgeldin canım. biz de iyiyiz oğlumla sarılığı atmaya çalışıyoruz bugünlerde. kurtulcaz inşallah. siz nassınız bakem?
tülayımın teli yok malesef ya. hiç aklıma gelmedi almak zaten sonradan aldım haberini
gülcan hoşgeldin canıım, nasılsın? yavru kuşun nasıll?
iyi maşallah yaa, Tülayın ve bebeğin sağlıklı olmalarına sevindim, şükür aldı paşasını kucağına
haber verdiğin için sağol gülüm
filiz seninle aynı gün yapcaz doğmu nasıl son günler? şimdiden geceleri uyuyyamıyorum heyecandan benim sabah 9.30 da senin kaçta canım aynı gün doğacak bebişlerimiz hayırlısıyla
heyecan yapmamak elde değilki uyku falan kalmadı geceleri ben perşembe günü yatacam hastaneye cuma 10 da olacak ama belki perşembe günüde yapabilir doktorum
ya bende korkuyla karışık acayip heyecan var o ameliyathaneye girmek düşüncesi ya ayılamazsam düşüncesi ne yapacam bilmiyorum
aynı korkular bende de vardı canım, ya ayılamazssam diye
inan ayılınca adam akıllı konuşabilseydim " niye uyandırdınız kardeşim, böyle iyiydik " diyecektim
uyanınca ağrın oluyor çünkü, herşey geçip gidiyor ama bak, biz 13,günümüzdeyiz şükür
az kaldı canım inşallah bir an önce başlar belirtiler bir avaz da doğum yaparsınmrb denizcim en sessiz dönemlerini yaşıyo topık benım öle çok bariz bi belırtı yok 3-4 gündür karsıklarıma aşagıya baskı yapıyo kafasıyla delıyo mübarek ama o da olagan bi durum bi oldu onun dışında bişey yok maalesef((((
ya bende korkuyla karışık acayip heyecan var o ameliyathaneye girmek düşüncesi ya ayılamazsam düşüncesi ne yapacam bilmiyorum