2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende çok isterim yarın doğurmak yaa keşke bi yolu yordamı olsada denesek.. :))))
eğer dr sezeryan dese biz yarın gidicektik...
ama kısmet tabi normale döndü yine gidişat işallah yeni bir sürpriz olmazda böylece doğar su belizimm :))

gamze gecmişi okuyamamıştım. demek çişini yaptı kızın.. hadi gözün aydın canım. inşallah sende istediğin gibi normal doğum yaparsın

evet teyzesii mesanesini küçültmüş kuşum... böbrekleride iyiyimiş çok şükür keyfi yerindeydi işallah normalle hallolucak bu iş ama yinede rabbim en iyiyi en doğruyu verir hayırlısını iyisini o bize kısmet etsin diyelim :)

Ebrucum ben detaylı ultrasona gittigimde suyum yine az çıkmıştı o zaman dr şimdi saat erken sen henuz çok su içmemişsindir belki azlık ondandır dedi , ama bu sefer "henuz sabah erken, çok fazla su içemedim ondan mı dır ?" dedim dr. onunla ilgisi yoktur , bu haftalarda bu olur dedi.
ınşallah Aliş gelir canım çok bekletmez bizi

millet bana tembih etti valla yarın dogurmamam içinn:)) eşim ve kayınvaldem kısa bi yolculuga cıkcak mecburen aynı gun döncekler ama ödleri kopuyooo.... hele eşim karara kara düşünüyoo:))) ay bide aman ha dogurma demezlermi... sanki elimde:) ben 9 aydır bekliyommm bi gelsin pırtlatırım vallaha:))))

kızlar ben bi kahvaltı edeyim artık sizden kopmak mümkün değil bebek gelene kadar aç kalacam yoksa :)))))))))))

kızlar su içmek çocugun su mıktarını etkılıyor dıye bılıyorum bnde. artı çok su bebegın ırılıgını de etkıler. bırde hastaneden cıkarken dr um bana sıkı sıkı tembıhledı kesınlıkle çok su iç kasılmalara iyi gelir dedi. gunde 4 lıtreye yakın ıcıyorum ve en az 20 25 sefer wc zıyaretı yapıyorum

aman haa doğurma bak düğmesi var bunun nasılsa basta beklesin :)))))))))
varyaaa ben öle bi durumda doğursam bide açar telefonu ağzıma geleni sayarım uğursuzluk sizdeymiş bi gittiniz çıktı bebek diye ki zaaten farkındada olmam onların yanımda olup olmadığının!! müh,m olan kocamın gereken yerde işlevini yerine getirmesiydi, oda hallolduğuna göre tamam işte doğumunuda görmeyiversin!! (benide gören adama sperm bankası muamelesi yapıyo dicek haa) :))))))))))))))) :roflol::roflol:

puhahahaaaa 20-25 wc ziyaretimii :))
şekerim seninki bence wc.de yaşayıp arada ev ziyareti yapmak halini almış tam tersine yazdığının :)))))))))))))))) sırnaşık şey

hiç valla sende cok acımasız cıktın:)

gamze mecbur adam ne isterse onu yapıyoruz:) gecede 5 sefer ılac için uyanıyorum her seferınde wc ye koşuyoruz:)

bu arada eşin şu yazıdıgını okusa ne der meraktayım:):)

kızlar ben kaçayım uykum geldi hafiften. Kendinize çook iyi bakın

hoşçakal betülcüm görüşürüzz iyi dinlenmeler sizee :)))

hiç valla sende cok acımasız cıktın:)

hee demi ama :))) şaka yaa kızarım mızarım ama severim keratayı :)))))

gamze mecbur adam ne isterse onu yapıyoruz:) gecede 5 sefer ılac için uyanıyorum her seferınde wc ye koşuyoruz:)

bu arada eşin şu yazıdıgını okusa ne der meraktayım:):)

evet sadece o ne isterse o oluyo ye anne iç anne işe anne işeme anne kus anne du bi tepeyimde altına kaçır anne dur sen yaptın bende işicem anne ooyyhh dıkandımm napıcaz bunlarla bizzzzz???? :)))
ayrıca eşim bunu okusa (ki imkanı yok!! :))) ) beni kırkım çıkar çıkmaz hamile bırakp o ööle olmaz bööle olur der intikamıda acı olur :)))) baştan bebek istemeyen bendim o bana taşıyıcı anne deyip gülüyodu ahh ahhhh hayat insana neler söletiyo yarabbiimm :)))) kaydirigubbakcemile3

dur bır doguralım bak bızı parmaklarında nasıl oynatacaklar:)

gülaycım hayırlı olsun canım yaw ne güzel anlatmışsın gaza geldim bende dogurmak istiyorum inş. bizim dogumlarda kolay olur böle sen dedıkçe ben provasını yaptım ıkınmanın bakalım vakti gelince ne etcez

yasemınde yavrusunu kucagına almış allah analı babalı büyütsün

kızlar bu da benim meleğim. maşallahlarınızı bekliyorus :)))
baharcım maşallah canım meleğine allahım nazarlardan korusun kız bu senden nasıl çıktı bembeyaz sen esmer koçiş esmer çok tatlı valla saglıkla büyüsün ali efemız

herkese slm kızlar mızlar tülaycımda nts ye gitmiş hadi ınş. sancılarla gelır bende yarın gıtcam nts için sancılarım tavan yapar inş....

bebişin altını temizledim geldim muhabbet almış gitmiş... pembeden haber yok sanırım daha. çoook merak ettim allahım hayırlısıyla kavuşsa minik pembelerine...
meryem senin kasılmaların kaç çıkıyordu da seni hapla falan durduruyorlardı tatlım. kafama takıldı bana neden hap verilmedi acep?

canım ben ılk nst ye gıttıgım de 80 cıktı 13 dk sonra 50 çıktı. sıklıgı dr u rahatsız ettı serum verdı. ama verdıgı sadece su ve sekerdı. yıne 13 dk ara ıle 50 lerde çıktı yatırdılart benı. ilaç kullandık ama 100 e bıle cıkınca serum taktılar bu sefer ilaçlı ve çok agır bır serumdu. 25 saat kolumda kaldı kasılmalar azalmaya baslayınca serumu cıkarıp hapa gectıler. çarsamba hapın dozu azaltılacak..

gülcancım saol canım. walla ben halen şoktayım bakıp bakıp inanmaya çalışıyorum. hayır benden başka doğuranda yoktu hastanede karıştı desem :) kocam çok esmer değildir beyazdır ama benim esmerliğim baskın gelir diye düşünmüştüm. olmadı yapamadım :)))

gulcan demek yasemın de anne oldu.. heralde onun bebek dönmedi sezeryan olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…