2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mudurum aradi simdi o da 3 ay once dogum yapmisti
anlatti biraz kendi yasadiklarini
ne zorlugu olursa olsun dunyanin en guzel seyi o kadar cok seviyorsun ki diyor

canım ben ılk nst ye gıttıgım de 80 cıktı 13 dk sonra 50 çıktı. sıklıgı dr u rahatsız ettı serum verdı. ama verdıgı sadece su ve sekerdı. yıne 13 dk ara ıle 50 lerde çıktı yatırdılart benı. ilaç kullandık ama 100 e bıle cıkınca serum taktılar bu sefer ilaçlı ve çok agır bır serumdu. 25 saat kolumda kaldı kasılmalar azalmaya baslayınca serumu cıkarıp hapa gectıler. çarsamba hapın dozu azaltılacak..

hımmmm anladım canım ben 50 leri pek görmedim açıkçası. hep 99 a vurdu ve aralıkları çok düzenliydi. serum bana da verdiler ama ilaçlı değildi. benim sancılar hakkaten tavan yapmış doktorların gözlerinin fırladığı kadar varmış. :kedi:

hımmmm anladım canım ben 50 leri pek görmedim açıkçası. hep 99 a vurdu ve aralıkları çok düzenliydi. serum bana da verdiler ama ilaçlı değildi. benim sancılar hakkaten tavan yapmış doktorların gözlerinin fırladığı kadar varmış. :kedi:

canım bırde sen hafta olarak musaıttın ben 34+6 da hastaneye yattım. dr um 37+0 olsun yeter dedı hep.

mudurum aradi simdi o da 3 ay once dogum yapmisti
anlatti biraz kendi yasadiklarini
ne zorlugu olursa olsun dunyanin en guzel seyi o kadar cok seviyorsun ki diyor

ebrucum yaşanan ne olursa olsun gerçekten onun yüzüne bakınca unutuyorsun canım. benim mucizem kollarımda nefes alıyor ya gerisi hikaye oluyor. aklım çıkıyor bişey olacak diye. o ağlıyor çoğu zaman ben de ona eşlik ediyorum. içim titriyor.

kizlar ayfer mesaj atmis yarim yamalak uykularla bogusuyoz diye topige girmeyede vakti olmuyormus ama iyilermis

baharcim yaaa demek altini temizledin ali efenin. nasilsin alistin mi annelige emiyor mu kucuk adam

ben kendimden umidi iyice kestim
mudurumde dogumdan 1 hafta oncesinden adet sancisi gibi agrilar cekmeye baslamis ozellikle geceleri
1 hafta sonrada dogum baslamis :KK43:
bende su ana kadar hic sanci olmadigina gore dogumumun hemen baslama ihtimali yok :KK43:

gülcancım saol canım. walla ben halen şoktayım bakıp bakıp inanmaya çalışıyorum. hayır benden başka doğuranda yoktu hastanede karıştı desem :) kocam çok esmer değildir beyazdır ama benim esmerliğim baskın gelir diye düşünmüştüm. olmadı yapamadım :)))

erkegin genleri kadını yendi :)))))

evet tatlım ya gerçi ben bir süredir hissediyordum o kasılmaları ama :) şimdi de seninki içerden nanik yapıyor sanırım sana :)))

valla yapıyor bellıkı:) esegın hoşuna gidiyor onunla ugrasmamız:)

ebru neden oyle düşünüyorsun. okumadın mı gulayın yazdıklarını

meryemcim gulayinda bir haftadir kasilmalari vardi hastanede kaldi felan
yani anlayacagin belirti vermisti dogumu, bizde hic bir belirti olmayinca en az 1 hafta daha var gibi geliyor
ee herkes birer birer kavusunca yavrusuna bende sabirsizlaniyorum hemen olsun istiyorum artik
aslinda daha vakti var tabi kuzunun gunumuzun dolmasina 10 gun var daha

kizlar ayfer mesaj atmis yarim yamalak uykularla bogusuyoz diye topige girmeyede vakti olmuyormus ama iyilermis

baharcim yaaa demek altini temizledin ali efenin. nasilsin alistin mi annelige emiyor mu kucuk adam

canım allah gerçekten o içgüdüyü veriyor insana. emzirmek altını almak kremlemek giydirmek o kadar hoşuma gidiyorki... hele göbek bağ düşünce ohhh iyice rahatlıcaz. altını alırken ayaklarını izlemek koklamak o kadar güzel ki ebru... beşiğinin örtüsünü açıyorum buram buram süt kokusu geliyor... bi de bugün suratıma osurdu kendileri ardından şorrrr diye saldı. :))) bebeyağı ile masajını yaparken surat ifadelerini görmeniz lazım yaaaa...

ben kendimden umidi iyice kestim
mudurumde dogumdan 1 hafta oncesinden adet sancisi gibi agrilar cekmeye baslamis ozellikle geceleri
1 hafta sonrada dogum baslamis :KK43:
bende su ana kadar hic sanci olmadigina gore dogumumun hemen baslama ihtimali yok :KK43:

ebrucum belli olmuyo canım ablamla konuştum akşam gittim sabah dogurdum diger dogumda sabah gittim akşam dogurdum dedi ben sordum öncesınde bişey yokmuydu agrın kasılmam yoktu bende bi farklılık farketmedım dedi aynı şeyleri arkadasımda söledı öle ben geliyom diye bikaç gün önceden haber vercegını sanma dedi bakalım artık

Kızlar ben 37 haftalık hamileyimm.

Dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı ve doktorum bebeğin doğum kanalına girdiğini ve 2 cm açılma olduğunu söyledi...

Eğer 38.haftanda olmuş olsaydın seni hemen doğuma alacaktım dedi....

Bu hafta içi kendi sancılarımla doğumum gerçekleşmezse 15 eylül salı sabahı yatış verdi....

Ben kendi sancımı beklemek istiyorum ama eğer bayrama denk gelirse problem yaşayabileceğimi söyledi...15 eylül suni sancı verip epidural normal doğum olacak ama suni sancıdan çok korkuyorum ben...Lütfen beni biraz rahatlatın buna çok ihtiyacım var.

canım allah gerçekten o içgüdüyü veriyor insana. emzirmek altını almak kremlemek giydirmek o kadar hoşuma gidiyorki... hele göbek bağ düşünce ohhh iyice rahatlıcaz. altını alırken ayaklarını izlemek koklamak o kadar güzel ki ebru... beşiğinin örtüsünü açıyorum buram buram süt kokusu geliyor... bi de bugün suratıma osurdu kendileri ardından şorrrr diye saldı. :))) bebeyağı ile masajını yaparken surat ifadelerini görmeniz lazım yaaaa...

ama bu duygular böle anlatılmazkı aç var tok var biz napcaz şimdimafoldumbenmafoldumben

ayyy insallah gulcancim bizimde oyle olur, aniden :)

baharcim hakkat erkek bebeler altini acar acmaz hemen cisini yspiyor mu nasil engel oluyorsun etrafa isemesine

Kızlar ben 37 haftalık hamileyimm.

Dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı ve doktorum bebeğin doğum kanalına girdiğini ve 2 cm açılma olduğunu söyledi...

Eğer 38.haftanda olmuş olsaydın seni hemen doğuma alacaktım dedi....

Bu hafta içi kendi sancılarımla doğumum gerçekleşmezse 15 eylül salı sabahı yatış verdi....

Ben kendi sancımı beklemek istiyorum ama eğer bayrama denk gelirse problem yaşayabileceğimi söyledi...15 eylül suni sancı verip epidural normal doğum olacak ama suni sancıdan çok korkuyorum ben...Lütfen beni biraz rahatlatın buna çok ihtiyacım var.

hakkında hayırlısı ne ise o olsun açıklık başladıysa bu h.içi dogurursun bence daha salı 15 i ne çok var.....

valla baharcım ayyynen katılıyorum sana o kokusu o surat ifadeleri yarabbim o kadar güzel bir duyguymuş ki kızlar anlatamam.hemen kaçıp girdim topiğede.

X