2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar

baharcım ne kadar guzel bır bebek o maşallah.. Allah nazarlardan sakınsın
gulay hoşgeldin. gozunuz aydın kızını gule gule buyut..
kızlar pembe almısmıdır kuzularını kucagına acaba??

meryemcim hoşgeldin canım..
evet pembe bu sabah doğuma alınıcaktı ama artık çoktan kavuşmuşlardır herhalde :)))

slm kızlar nasıl bakalım herkesss.....gülaycım cok hos dogum hikayen rabbim bizede böyle kolay dogumlar nasip etsin işallahhh......baharım minigin harikaa hemen ekledim diger topige... buarada içime doguyoo tülayla ben 40+ yapcaz bu gidişleee:))

fatoşum hoşgeldinde tülay bunu duymasın vallaha kıyıma girer artık neler olur ben bilmiyorum :)))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

Bahar maşallah kuzuna ufffffffffffffff gel bana sarıl beni kokla diyor . Allah nazarlardan korusun 41 kere maşallah

hoşbulduk gamze..
bahar bugun sabah hastaneye gıdecektı ama kaçta alırlar bılgım yok. dun cıkınca haber verırırım dedı ama 1 2 saat ıcınde zaten ararım bende meraktayım çok..

dun akşam bende nst ye gırdım kızlar. benım oğlum benımle dalga gecıyor. 37+0 dan sonra dr rahatız ısterse gelır demişti ve benım dun hiç kasılmam çıkmadı..

fatoşum hoşgeldinde tülay bunu duymasın vallaha kıyıma girer artık neler olur ben bilmiyorum :)))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

anam napalım bak gelmiyolarrrrrr.... ahanda ben dedimmmmm duyyy tülayyyyyyyyy kaldıkkk anacımm bizzzzzz:))) saka biyanada yok anam yerleri rahat. dün kocam bile nst ye gittik gelmişken dogur surda diyip durdu adam... yok dogurmuyosan tutu okula gidene kadar masraf olmasın diyoo:)) kaynanamı her aradıgımda içi kalkıyomus kadının aha doguruyo diye:))) bende densizlik degilmi heycanlı bises tonuyla herdakka arıyom milletii:)))))))) napalım tadını cıkarıyım bariii

herkesler burdaymis ne guzel

gulaycim supeeer bir dogum hikayesi olmus insallah bizlerinki de senni ki gibi guzel ve kolay olur
demek stajyerler dogurttu heee, iste bak bu kadar korkmamak lazim demekki dogumdan. ruzgarin fotograflarini bekliyoruz hemen

baharcim kuzun coook tatli masallah. allah uzun saglikli guzel olumrler versin hepsine

gamzecim okudum doktorunun dediklerini cok evindim gozun aydin demek minigin cisini yapmis :)
insallah bundan sonra hic sorun cikmicak saglikla gelecek bebisin

Gamzecim ben epidural sezeryan yapcam inşallah, normalde 25 eylul diye anlaştık ama cts suyum azalmış belki erken alırız dedi dr. (inşallah) onun için perşembe yine gidcem.
Meryem eee sende yawruyu içide tutcam diye o kadar ugraştın şimdi o diyoo "bana ne çıkmam işte " diye

ya bebeklermi sapıttı annelermi bilmiyorum artık ben :)))))))))
önce gelmesin diye debelen şimdide gelsin diye :))))
bazen artık hep hamile kalıcakmışım gibi hissediyorum :))))))

fatosgul canim benim oglaninda keyfi yerinde. insallah o kadar gece kalmazlar yaaaa
ama nedense dunden beri icimde bir his var sanki yarin dogcakmis gibi geliyor ama belli de olmaz bu isler

fatosgul canim benim oglaninda keyfi yerinde. insallah o kadar gece kalmazlar yaaaa
ama nedense dunden beri icimde bir his var sanki yarin dogcakmis gibi geliyor ama belli de olmaz bu isler

ayyy o hiss bende hergun varrrrrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

betulcum
bana doktorum ictigim suyla alakali oldugunu soyledi bebegin suyunun
ben isyerindeyken cok su iciyordum bebegin suyuda gayt iyiydi
evde biraz salladim su isini aklima gelmedi icmedim az ictim bu kontrolde bebegin suyu azalmisti biraz
doktor bol bol ic dedi sende gunde 2 bucuk-3 lt icmeye calis
suyu az olan bebis az hareket edermis buna da dikkat etmek lazim

valla haklısın şimdiden sozunu geciriytor:) serumu yuksek dozda alırken bıle benım kasılmam cıkmıstı:) dun hiç çıkmadı şaştık kaldık valla

hehehe kızım delimisin yaa bu seferde doğurucan millet yine tatbikat yapıyon sancak inanmıcak :))))) ondan sonra tarlada doğuran anadolu kadını hikayelerine bi yenisinide sen eklicen o olcak haaa :))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol ebrucum yaa Allah razı olsun valla sağol güzel duaların için.... işallah kızım işeyee işeye doğacak sorunda çıkmıcak :))) millet bebeğin büyümesine sevinir ultrasonda bende işemesine seviniyorum hayat çok garip çokk :)))))))))))))

hadi hayırlısı tatlım işallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu nasıl olduğu çok önemli değil ikinizde iyi olunda yeter :)))

gamze gecmişi okuyamamıştım. demek çişini yaptı kızın.. hadi gözün aydın canım. inşallah sende istediğin gibi normal doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…