hakkında hayırlısı ne ise o olsun açıklık başladıysa bu h.içi dogurursun bence daha salı 15 i ne çok var.....
canım sizin de az kaldı.hayırlısı ile alcaksınız meleklerinizi kucağınıza...ama bu duygular böle anlatılmazkı aç var tok var biz napcaz şimdimafoldumbenmafoldumben
canım bugün teoriyi pratiğe döktü benim oğlum. altını temizliyorum kakasını falan kremliyorum tam kapatcam cork diye sıçıyo gene çok komik. çişini de bugün yaoptı..ayyy insallah gulcancim bizimde oyle olur, aniden :)
baharcim hakkat erkek bebeler altini acar acmaz hemen cisini yspiyor mu nasil engel oluyorsun etrafa isemesine
valla baharcım ayyynen katılıyorum sana o kokusu o surat ifadeleri yarabbim o kadar güzel bir duyguymuş ki kızlar anlatamam.hemen kaçıp girdim topiğede.
canım sizin de az kaldı.hayırlısı ile alcaksınız meleklerinizi kucağınıza...
Kızlar ben 37 haftalık hamileyimm.
Dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı ve doktorum bebeğin doğum kanalına girdiğini ve 2 cm açılma olduğunu söyledi...
Eğer 38.haftanda olmuş olsaydın seni hemen doğuma alacaktım dedi....
Bu hafta içi kendi sancılarımla doğumum gerçekleşmezse 15 eylül salı sabahı yatış verdi....
Ben kendi sancımı beklemek istiyorum ama eğer bayrama denk gelirse problem yaşayabileceğimi söyledi...15 eylül suni sancı verip epidural normal doğum olacak ama suni sancıdan çok korkuyorum ben...Lütfen beni biraz rahatlatın buna çok ihtiyacım var.
valla baharcım ayyynen katılıyorum sana o kokusu o surat ifadeleri yarabbim o kadar güzel bir duyguymuş ki kızlar anlatamam.hemen kaçıp girdim topiğede.
ayy canım bizimde öyle oldu 28/08 bebiş doğdu 01/09 yıldönümü idi ama hediye almış kocişim ben pasaklı vaziyetteydim ama olsun sağolsun yaaa.Buarada bizim bugün evlilik yıldönümümüz. Biraz önce annem hatırlattı valla. İlk defa unuttum. Kocamda unutmuşmudur acaba :uhm:
canım öncelikle hayırlısı olsun diyelim :)
ayrıca suni sancıdan hiç korkma doktoruma sordum benimde açılma olursa sen gibi başlatıcak doğumumu ve epidural veririz bişiy hissetmezsin dedi.. ayrıca suni sancı daha fazla acıtır diye kanıtlanmış bişiy olmadığı gibi dahada çabuk doğum gerçekleşirmiş.. hiç korkma için rahat olsun... Allah güzel ve sağlıkla bitecek bir doğum nasip etsin hepimize.. açılman filan varmış ne güzel.... darısı başımaaa :)))
ayfercim hoşgeldin tatlım ama anlatmayın böle kıskanıyoz yiyen var yiyemeyen var yaaaaa :)))))
ayy canım bizimde öyle oldu 28/08 bebiş doğdu 01/09 yıldönümü idi ama hediye almış kocişim ben pasaklı vaziyetteydim ama olsun sağolsun yaaa.
sizde anlatcaksınız inşallah gamzoşum bak gör neler yazceksiniz.vakit olursa tabi.ben hala doğum hikayesi yazcem:kedi: