- 24 Temmuz 2006
- 3.811
- 8
- 41
kızlar bu da benim meleğim. maşallahlarınızı bekliyorus :)))
canım maşallahh yaa çok güzel çok masum Allahım korusun onu yaa çok tatlı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu da benim meleğim. maşallahlarınızı bekliyorus :)))
slm kızlar nasıl bakalım herkesss.....gülaycım cok hos dogum hikayen rabbim bizede böyle kolay dogumlar nasip etsin işallahhh......baharım minigin harikaa hemen ekledim diger topige... buarada içime doguyoo tülayla ben 40+ yapcaz bu gidişleee:))
fatoşum hoşgeldinde tülay bunu duymasın vallaha kıyıma girer artık neler olur ben bilmiyorum :)))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk gamze..
bahar bugun sabah hastaneye gıdecektı ama kaçta alırlar bılgım yok. dun cıkınca haber verırırım dedı ama 1 2 saat ıcınde zaten ararım bende meraktayım çok..
dun akşam bende nst ye gırdım kızlar. benım oğlum benımle dalga gecıyor. 37+0 dan sonra dr rahatız ısterse gelır demişti ve benım dun hiç kasılmam çıkmadı..
fatosgul canim benim oglaninda keyfi yerinde. insallah o kadar gece kalmazlar yaaaa
ama nedense dunden beri icimde bir his var sanki yarin dogcakmis gibi geliyor ama belli de olmaz bu isler
Gamzecim ben epidural sezeryan yapcam inşallah, normalde 25 eylul diye anlaştık ama cts suyum azalmış belki erken alırız dedi dr. (inşallah) onun için perşembe yine gidcem.
Meryem eee sende yawruyu içide tutcam diye o kadar ugraştın şimdi o diyoo "bana ne çıkmam işte " diye
anam napalım bak gelmiyolarrrrrr.... ahanda ben dedimmmmm duyyy tülayyyyyyyyy kaldıkkk anacımm bizzzzzz:))) saka biyanada yok anam yerleri rahat. dün kocam bile nst ye gittik gelmişken dogur surda diyip durdu adam... yok dogurmuyosan tutu okula gidene kadar masraf olmasın diyoo:)) kaynanamı her aradıgımda içi kalkıyomus kadının aha doguruyo diye:))) bende densizlik degilmi heycanlı bises tonuyla herdakka arıyom milletii:)))))))) napalım tadını cıkarıyım bariii
herkesler burdaymis ne guzel
gulaycim supeeer bir dogum hikayesi olmus insallah bizlerinki de senni ki gibi guzel ve kolay olur
demek stajyerler dogurttu heee, iste bak bu kadar korkmamak lazim demekki dogumdan. ruzgarin fotograflarini bekliyoruz hemen
baharcim kuzun coook tatli masallah. allah uzun saglikli guzel olumrler versin hepsine
gamzecim okudum doktorunun dediklerini cok evindim gozun aydin demek minigin cisini yapmis :)
insallah bundan sonra hic sorun cikmicak saglikla gelecek bebisin
Gamzecim ben epidural sezeryan yapcam inşallah, normalde 25 eylul diye anlaştık ama cts suyum azalmış belki erken alırız dedi dr. (inşallah) onun için perşembe yine gidcem.
Meryem eee sende yawruyu içide tutcam diye o kadar ugraştın şimdi o diyoo "bana ne çıkmam işte " diye