2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Amanın taze annemiz gelmiş hoşgeliş, Gulay super anlatmışsın vallahi dogumunu

bu arada yasemin de pazar günü sezeryanla doğum yaptı, hissedemedeği sancılar çıkmış nst de, sezeryana almışlar hemen... bebek sağlıklıymış, sanırım biraz su yutmuş bebek, ama onun dışında herşey iyiymiş, bebeği 3100 gram olmas gerekiyo ama tam da emin değilim, ben 6.30 da oda 8.30 da doğurdu dün görüştük telefonda ama alımda kalmadı malesef.

amin gamzecimgülaaaaaaaaayyyyy harikasın cnm TEBRİK EDERİMMMM.allah analı bablı büyütsün yavrunu
dua et bizde öle hemencecik doğuruverelimmm

Doğuran anneler daha! daha! daha ! çok daha anlatın, daha çok resim gonderin!!!

Karpuz bu arada günlerimiz aynı :)

taze anneeemmm beniiim. canım Allah sağlıkla rüzgar bebeği büyütmeyi nasip etsin canım. darısı başımıza dimidelikafadulden hımm fazla bağırmayacağım, kesik sorun değil inşallah normal doğum isteyenler böyle rahat doğum geçirirler canım benim ya çok sevindim senin adına. ben de böyle olayım aniden olsun doğumum foşş diyekaydirigubbakcemile3

Aman allahimm bu guzell bir dogum hikayesiii boyle....okuduklarimin en guzellerinden biri... vala kipir kipir etti icimi...ne kadar pozitiff..... cokk cokk mutlu oldum allah bebegine uzun omur saglik mutluluk versin bitanem yaa.....bir omur boyu mutluluklar canim benim size....allah bizlerede insalah boyle kolay bir dogum verir insalah....cok mutlu oldum yaa....bu arada bebisin 2590 gelmis bir kere daha anladim ki her seyden onemlisi SAGLIK SAGLIK SAGLIK..... Benim bebis de cok kucuk cikiyor 10 sonra dogum var ama dr sagligi cok iyi diyor....tekrar TEBRIKLERRRR guzel anne cok optum iyi bakin kendinize....resimleri bekliyoruz minik melegimizin

Iyi sayilirim simdi gamzecim... dun biraz kotuydum ama simdi iyiyim surekli yeme icme modundayim dun belki seninde haberin oldu dimi...benim oglus cok kucuk cikti teyzesi...

hayatım bak benden sana tavsiye günde enaz 1 lt süt iç.. kiloya süt birebir :))
sol yanına yat... vede tatlıdan çok et türü şeyler ye... sen merak etme her bebekte 5 kilo doğacak diye bişiy yok yani sıkma canını bukadar sona yaklaştık kilo almayabilirler yani sıkıma hiç...

Bugun pozitifim zaten canim benim....doguma kadar daa boyle kalacam insalah....delikafadulden sen nasilsin kasilmalar felan varmi? bende tik yok:umursamaz:

oh oh maşallah bo bol gülümse pozitif ooll canımı yiiiiiiiiii :)))))
bende kasılmalar gebeliğin başındanberi var ama artık yoğunlaştı tabi.. önce vücudum bebek gitsin diye uğraştı şimdide doğsun diye uğraıyo ne geçimsiz bedenim var yaaa :))) :roflol::roflol::roflol:

ben kaçtım kıssslaaarrr anca hazırlanıyım nst ye gircez malum bi halt çıkar inş.dr un bekleyebilirz kelimesini duymak istemiyorum bugün....hakkımda hayırlısı bakalımmm

gülaycım vallaha süpper bi doğum hikayen var... Allah sana bebeğini sağlıkla hayırlı huzurlu güzel günlerde büyütmek kısmet etsin işallah... darısıda bizlerin başına olsun işallah Allahım korusun bütün melekleri nazarlardan eee resim nezaman görücezzz :)))))))))

tebrik ederim gülay
Allah analı babalı büyütsün
sağlıklabüyüsün inşallah bebişin
çok güzel anlatmışsın yaa sağol
öyle bi anlatmışsın ki doğum çatı muayenesinden bile kolay gibi geliyo insana okuyunca
darısı başımıza inşallah
bu topikte sonunda normal bir doğum hikayesi okumak hem de bu şekilde çok mutluluk verici
peki bişey sormak istiyorum suyun gelmeden önce sanki adet olacakmışsın gibi hiçbir belirti olmadı mı ufak ufak karnının alt taraflarında sancı, belinde yorgunluk ağrısı gibi bişey

ben kaçtım kıssslaaarrr anca hazırlanıyım nst ye gircez malum bi halt çıkar inş.dr un bekleyebilirz kelimesini duymak istemiyorum bugün....hakkımda hayırlısı bakalımmm

şekerim sen içini ferah tut hepimizin hakkında hayırlısı neyse rabbim onu versin bize...
ama sen yinede boş boş bakınma orda bak bakayım o suni sancı serumunun adı ne :))))))))))))))) ben gelir takarım sana evde... artanıda kendime takarım artık bağrına bağrına gezeriz :))))))))))))) :roflol:

Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah tülaycım. Haberleri bekliyoruz kıssszemuszemus

Saol gamzecimmm canim benimm bu rahatlatici ama gercek dusuncelerin icin.....Herkes bir bir doguruyo....simdi bir arkadasimiz da dogum yapmis ne guzel de anlatmis yaa vala kipir kipir oldum....allah hepimize boyle kolay dogum versin....Mngoda gelmis suyu kaydirigubbakcemile3 cokk guzel yaa.....muhtesem son

Anam canım nasıl ıkınmak istedi bidaakini normal doğuracam :) kız ne zevkli bişeymiş o ıkınma öyle ben burda ıkınma denemeleri yapmaya başladım. Canım çok sevindim ne güzel geçmiş hadi fotoları alalım. :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız öldürdün beni gülmekten

gülayyyyım canım tebrik ederim. yazdılarını gözlerim dolu dolu okudum. allah bebişine analı babalı mutlu sağlıklı upuzun bir ömür nasip etsin canım. ikimiz de 37+1 de doğurduk bak topiğin bekçileri olcaktık güya :))))

Kızlaaar dua edin de benim tarihim de erkene çekilsin de 37+ 1 de dogurayım. baharcık resim ekledin mi hiç??

kızlar bu da benim meleğim. maşallahlarınızı bekliyorus :)))

Eklentiler

• $IMG_0757.JPG
    71,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…