2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar (gerçi gammacım var şu anda bir tek ama)

şimdi bir kez daha bizim için dua istiyorum sizlerden. neler yaşadığımı biliyorsunuz çoğunuz. bir de preeklampsi riski konuldu bugün bana ve yarın sabah bebeklerin alınmasına karar verildi. allahın izniyle bebeklerimi kucağıma alacağım yarın sabah. heyecanlıyım. bizim için dua edin lütfen sevgilerimle...
canım hadi gözün aydın ya..bu süper duyguyu sende tadıcaksın...Allahın izniyle rahatsızlıklarıda inşallah çabuk geçer...Bu arda eşinin eline fotoğraf makinasını tutuştur bu mutlu anı vidyoya alsın..anne ve bebeklerin ilk buluşmasını....delikafadulden

evet canım hem elevit hem kan ilacına devam dedi doktorum bana.
kızlar çocuklu kadın olunca ne az giriyos dimi yaa.bi ce ee diyip kaçıyoruz.olsun çok şükür yarabbimmm.
tamam hayatım sağol..banada devam dedi ama kan ilacı gazda yapar dedi..o yüzden tereddütte kalmıştım...bu arada dikiş yerlerin nasıl oldu tatlım acı sızı var mı?

๒คl๒öςєğเ๓;8949083 .!.:
kızlar meraba. öglen suyum geliyo sanki die yazmıştım ama tam emin degildim. nişanımda geldi galiba doğuruyorum.
ama hiç agrım sancım yok. biraz sonra hastaneye gidicem. benim için dua edermisiniz.

tatlım bu ağrı sancı işi garip bişe...nst iken sancılarım 99 a vuruyordu hiç bişe hissetmiyordum...ama sancı 0 a indiğinde ağrım oluyordu...demek ki vücudun ağrıya dirençlia.s

Herkese merhaba arkadaslar.....morelim cok bozuk...bugun dr gittim,en son 10 gun once gitmistim...10 gun once bebegimin kilosu 2520 di..simdi 2610....yani 10 gunde sadece 90 gr almis yavrucum... 37+2 haftaligim...dr az buldu tabiki sadece 90 gr almasini ama sagliginda en ufak bir problem yok...bu arada ayin 18 i sezeryan tarihim...yani 8 gunum var dogum icin...dr iyi beslen dedi bu on gunde....bu arada bende kilo kaybetmisim yarim kilo kadar.... yani simdi ben dogurdugumda 3 kilonun altinda olacak gibi....cok uzgunum...aglamak istemiyorum cunku bu da tetikliyor bebegi...koca da yok yanimda....dr dan geldigimde beri deli gibi zorla yiyiyorum....yumurta,et, sebze ve meyve falan yedim...devam da edicem.... arkadaslar YARDIIIIMMMMM ltf bise soyleyin....cok kotuyum ee bide yanlizim biliyosunuz....

tatlım kilo olayını dert etme...doğduktan sonra alır..yeterki sağlıklı olsun sütünüde problem yapma... doğumdan sonra sütün hemen gelmese bile çaresi var...yeterki gögüs ucun olsun..eğer yoksa eczaneden slikon gögüs ucu al çok işe yarıyor...zaten bebek emdikçede sütün artar..yani 2 gün içindedelikafadulden
bu arada haşlanmış yumurta karpuz nektari ve üzüm son haftalarda en çok yediğim şeylerdi... bide şu ultrason ölçümlerine fazla güvenme canım...benimki görünenden fazla çıktı mesela..

ne kadar sessiz topik, zamanı gelenler dogurdu, agırlaşanlar bi kenarda dinleniyoo, eeeee biz hangi katagoriye giriyoruz???

eminecim ağrılar devam ama kalkabiliyom şükürç.yağ dokum fazla diye ağrı oldmuş doktor dedi.dikiş yerleri uyuşuk vaziyette.sen nasılsın canım yaa?bide şu göğüs uçlarııı:)

kızlar herkese merhaba...
ancak zaman buldum Allah razı olsun tülaycımda mesaj atmış ama cevap veremedim çünkü doktordaydım daha evede gelir gelmez yazıyorum size....
kontrole çok korkarak dualarla gittim biliyosunuz... neyse ultrasona girdim hatta iki dr.umda girdi ultrasona... hemen mesaneye baktılar... sıpam çişini yapmış neyseki mesanesi 1,5 cm daha küçük çıktı.. muhtemelen doğum sonrası müdahaleye gerek kalmaz işallahta kendiliğinden kaybolur gider filan dediler... nst.ye girdim biraz sancımsı bişiyler çıktı ama dr ciddiye almamıza gerek yok dedi... ayrıca gittiğimiz çocuk cerrahıyla konuşmuş oda demişki kızında bebeğininde sağlığı iyi sezeryana alıp almamaya sen karar ver.. dr.da dediki bebeğin mesanesi normal doğuma engel olacak kadar büyük değil,gerçekten ikinizde şuan için iyisiniz sezeryana almak sana kıymak olur bekleyelim gamzecim sen bu işi normal yollardan aslan gibi hallediceksin ben sanada bebişede güveiyorum çok güçlüsünüz ikinizde dedi.. (bende bu gazı bekliyodum zaten nassı kıçım kalktı görmeyin gitsin!!! :)))))).. ) yani varyaaaa ölmüş babam mezardan çıksa valla o lafa olduğu kadar sevinmezdim Allah biliyo ya :)))) sonuç cts tekrar ultrason nst ve çatı muayenesi var... eğer açılma varsa seni hastaneye yatırıp suni sancıyla doğumu başlatırız epiduralde alırsın süpper bi doğum olur dedi.. ha yinede bebeğin mesanesinde yada böbreklerinde bi sorun olursa anında sezeryanda olabilir bu ihtimalide kafandan çıkarma dedi.. ama yinede bebeğim iyi ya bişiy yok ya Allahıma binlerce şükür.. dualarımız kabul oldu herhalde.... stresten filan delirmiştim ama neyseki Allahım banada kızımada yardım etti çokk şükür...
sizlerde ne var neyok kızlar??
bu arada pembecim yarın anne oluyomuş... Allahım sağlıkla kurtulmak nasip etsin işallahh... bebeciklerinide koklasın artık hayırla sağlıkla işallah ne güzel yaa darısı başımıza...

gamzecim hoşgeldin süper haberlerle gelmişsin cnmcım gözün aydın yaaa çok sevindim.hadi hayırlsı

eminecim ağrılar devam ama kalkabiliyom şükürç.yağ dokum fazla diye ağrı oldmuş doktor dedi.dikiş yerleri uyuşuk vaziyette.sen nasılsın canım yaa?bide şu göğüs uçlarııı:)

valla iyi gibiyim tatlım....yatağa yattığım zaman kalkmak işkence...dikiş yerim en uç noktası sızlıyor..ama ayaktayken öyle bi problem yok...bide kendimi çok sıcak tutmaya özen gösteriyorum..buda ağrıların az olmasında önemli bişeymiş..
ya ben şu göbek bağı olayına kafayı fena halde taktım...seninki ne durumda düştü mü?
ancak zaman buldum Allah razı olsun tülaycımda mesaj atmış ama cevap veremedim çünkü doktordaydım daha evede gelir gelmez yazıyorum size....
kontrole çok korkarak dualarla gittim biliyosunuz... neyse ultrasona girdim hatta iki dr.umda girdi ultrasona... hemen mesaneye baktılar... sıpam çişini yapmış neyseki mesanesi 1,5 cm daha küçük çıktı.. muhtemelen doğum sonrası müdahaleye gerek kalmaz işallahta kendiliğinden kaybolur gider filan dediler... nst.ye girdim biraz sancımsı bişiyler çıktı ama dr ciddiye almamıza gerek yok dedi... ayrıca gittiğimiz çocuk cerrahıyla konuşmuş oda demişki kızında bebeğininde sağlığı iyi sezeryana alıp almamaya sen karar ver.. dr.da dediki bebeğin mesanesi normal doğuma engel olacak kadar büyük değil,gerçekten ikinizde şuan için iyisiniz sezeryana almak sana kıymak olur bekleyelim gamzecim sen bu işi normal yollardan aslan gibi hallediceksin ben sanada bebişede güveiyorum çok güçlüsünüz ikinizde dedi.. (bende bu gazı bekliyodum zaten nassı kıçım kalktı görmeyin gitsin!!! :)))))).. ) yani varyaaaa ölmüş babam mezardan çıksa valla o lafa olduğu kadar sevinmezdim Allah biliyo ya :)))) sonuç cts tekrar ultrason nst ve çatı muayenesi var... eğer açılma varsa seni hastaneye yatırıp suni sancıyla doğumu başlatırız epiduralde alırsın süpper bi doğum olur dedi.. ha yinede bebeğin mesanesinde yada böbreklerinde bi sorun olursa anında sezeryanda olabilir bu ihtimalide kafandan çıkarma dedi.. ama yinede bebeğim iyi ya bişiy yok ya Allahıma binlerce şükür.. dualarımız kabul oldu herhalde.... stresten filan delirmiştim ama neyseki Allahım banada kızımada yardım etti çokk şükür...
bu arada pembecim yarın anne oluyomuş... Allahım sağlıkla kurtulmak nasip etsin işallahh... bebeciklerinide koklasın artık hayırla sağlıkla işallah ne güzel yaa darısı başımıza...

canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin hadi gözün aydın....inşallah normal doğum olur....:Saruboceq:

gamzecim canım benım çok sevındım gerçekten güzel haberler ile dönmüşsün hakkımızda hayırlısı canımcım hepimiz pırt pırt çıkarcaz inş.

Gamzecim supersin valla, bebişlerimiz saglıkla gelsinler de nasıl geldikleri önemli degil. Umarım herşey gonlunce olur..

merhabalar bende bugün doktora gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye renkli dopler ve ultrosana girecem benim kızım şu an 37*5 aynı şikayeti yaşayan varmı aranızda renkli dopler nasıl bişey bilen varmı

kızlaaar (gerçi gammacım var şu anda bir tek ama)

şimdi bir kez daha bizim için dua istiyorum sizlerden. neler yaşadığımı biliyorsunuz çoğunuz. bir de preeklampsi riski konuldu bugün bana ve yarın sabah bebeklerin alınmasına karar verildi. allahın izniyle bebeklerimi kucağıma alacağım yarın sabah. heyecanlıyım. bizim için dua edin lütfen sevgilerimle...

Aaaa demek karar verdin cnm ha. Bugün konuştuğumuzda daha belli değildi. Sağ salim kucağına al inş. bebeklerini. Yarın yada öteki gün gelirim belki yanına ararım seni. Ayy heyecan yaptım valla :)))

๒คl๒öςєğเ๓;8949083 .!.:
kızlar meraba. öglen suyum geliyo sanki die yazmıştım ama tam emin degildim. nişanımda geldi galiba doğuruyorum.
ama hiç agrım sancım yok. biraz sonra hastaneye gidicem. benim için dua edermisiniz.

Allah yardımcın olsun cnm. dualarımız seninle

Herkese merhaba arkadaslar.....morelim cok bozuk...bugun dr gittim,en son 10 gun once gitmistim...10 gun once bebegimin kilosu 2520 di..simdi 2610....yani 10 gunde sadece 90 gr almis yavrucum... 37+2 haftaligim...dr az buldu tabiki sadece 90 gr almasini ama sagliginda en ufak bir problem yok...bu arada ayin 18 i sezeryan tarihim...yani 8 gunum var dogum icin...dr iyi beslen dedi bu on gunde....bu arada bende kilo kaybetmisim yarim kilo kadar.... yani simdi ben dogurdugumda 3 kilonun altinda olacak gibi....cok uzgunum...aglamak istemiyorum cunku bu da tetikliyor bebegi...koca da yok yanimda....dr dan geldigimde beri deli gibi zorla yiyiyorum....yumurta,et, sebze ve meyve falan yedim...devam da edicem.... arkadaslar YARDIIIIMMMMM ltf bise soyleyin....cok kotuyum ee bide yanlizim biliyosunuz....

Kilosuna çok takılma cnm ya önemli olan 37 yi doldurmak ve sağlıklı olması. Hiç kafana takma. benim kız 2980 doğdu. cuma günü 2800 dü. Daha ufak doğanlarda var.

Canımmmmmmm çok sevindim ya. Aklım sendeydi bugün. Çok şükür melekte sağlıklıymış. İyi bir ara gaz almışsın doktordan:))) inş. herşey istediğin gibi olur canikom.

Kızlar yaa 1 haftada suyum nasıl azalabilir ?? Geçen hafta 11cm suyum vardı bugun gittim galiba 5cm inmiş , dr perşembe tekrar çagırdı.
ıçtiğimiz suyun bebegin suyuna hiç etkisi var mi biliyor musunuz

özgecim bebişin resimlerini facebookta yeni gördüm:eek:klava: allah nazarlardan korusun maşallah kızına

merhabalar bende bugün doktora gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye renkli dopler ve ultrosana girecem benim kızım şu an 37*5 aynı şikayeti yaşayan varmı aranızda renkli dopler nasıl bişey bilen varmı

bu sorunu yaşamadım ama talım renkli dopler girdiğin normal ultrasonun renkli ve 4 boyutlu olanı...yapılan işlem aynı...sadece ekrana yansıyan görüntü farklı...yani bebeğini her yönüyle daha rahat inceleyecekler....
Kızlar yaa 1 haftada suyum nasıl azalabilir ?? Geçen hafta 11cm suyum vardı bugun gittim galiba 5cm inmiş , dr perşembe tekrar çagırdı.
İçtiğimiz suyun bebegin suyuna hiç etkisi var mi biliyor musunuz

tatlım geçmiş olsun içtiğin su bebeğin giden sularının yerine geçmiyor canım....
idrarla demek ki parça parça attın bu yüzden farketmemiş olabilirsin..çünkü aynı durum bi tanıdığımın başınada gelmişti..

kizlar simdi facebookta gordumde sanirim yaseminde(zeytingozlu) dogum yapmis
tebrik mesajlari vardi profilinde

cep numarasi olan varsa yarin felan haber alabilir miyiz acaba???

kizlar simdi facebookta gordumde sanirim yaseminde(zeytingozlu) dogum yapmis
tebrik mesajlari vardi profilinde

cep numarasi olan varsa yarin felan haber alabilir miyiz acaba???

Ebru cuğum naber nasılsın Yasemin yaptı mı bende nosu yok nasıl net bilgi alırız acaba sen nasılsın

ebrucum sen diyince bende profılıne baktım hakketen 2 kişi kutlamış nosu gülayda vardı

off herkes dökülüyo birer birer

ben iyiyim denizcim oole bekliyorum iste sipayi :)

2 haftadir evdeyim zaten, guzel geciyor ev tatili, sen uzunca sure girmeyince bizde seni cok merak ettik ama sukur iyiymissin
yaseminin teli bir tek gulayda var galiba, ona da yarin mesaj atip isteriz olmadi. ama facebookta insanlar tebri ketmisler efe bebek geldi diye

Merhaba,

ne zamandır takip ediyorum topic'i. aşağıda ismimi görmüş olabilirsiniz. doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, doğum yapacaklara da bol şans diliyorum.

37+4 günlük hamileyim ve haftaya salı (38+5'e) epidural-spinal kombine sezaryanla doğum yapacağım ben de. Doğum şekli ve tarihi bu sabah belli oldu, heyecandan kasılmalarım başladı :)

kısaca kendimi tanıtayım dedim işte :)

herkese iyi geceler

X