- 16 Ocak 2009
- 1.194
- 4
canım hadi gözün aydın ya..bu süper duyguyu sende tadıcaksın...Allahın izniyle rahatsızlıklarıda inşallah çabuk geçer...Bu arda eşinin eline fotoğraf makinasını tutuştur bu mutlu anı vidyoya alsın..anne ve bebeklerin ilk buluşmasını....delikafaduldenkızlaaar (gerçi gammacım var şu anda bir tek ama)
şimdi bir kez daha bizim için dua istiyorum sizlerden. neler yaşadığımı biliyorsunuz çoğunuz. bir de preeklampsi riski konuldu bugün bana ve yarın sabah bebeklerin alınmasına karar verildi. allahın izniyle bebeklerimi kucağıma alacağım yarın sabah. heyecanlıyım. bizim için dua edin lütfen sevgilerimle...
tamam hayatım sağol..banada devam dedi ama kan ilacı gazda yapar dedi..o yüzden tereddütte kalmıştım...bu arada dikiş yerlerin nasıl oldu tatlım acı sızı var mı?evet canım hem elevit hem kan ilacına devam dedi doktorum bana.
kızlar çocuklu kadın olunca ne az giriyos dimi yaa.bi ce ee diyip kaçıyoruz.olsun çok şükür yarabbimmm.
๒คl๒öςєğเ๓;8949083 .!.:kızlar meraba. öglen suyum geliyo sanki die yazmıştım ama tam emin degildim. nişanımda geldi galiba doğuruyorum.
ama hiç agrım sancım yok. biraz sonra hastaneye gidicem. benim için dua edermisiniz.
tatlım bu ağrı sancı işi garip bişe...nst iken sancılarım 99 a vuruyordu hiç bişe hissetmiyordum...ama sancı 0 a indiğinde ağrım oluyordu...demek ki vücudun ağrıya dirençlia.s
Herkese merhaba arkadaslar.....morelim cok bozuk...bugun dr gittim,en son 10 gun once gitmistim...10 gun once bebegimin kilosu 2520 di..simdi 2610....yani 10 gunde sadece 90 gr almis yavrucum... 37+2 haftaligim...dr az buldu tabiki sadece 90 gr almasini ama sagliginda en ufak bir problem yok...bu arada ayin 18 i sezeryan tarihim...yani 8 gunum var dogum icin...dr iyi beslen dedi bu on gunde....bu arada bende kilo kaybetmisim yarim kilo kadar.... yani simdi ben dogurdugumda 3 kilonun altinda olacak gibi....cok uzgunum...aglamak istemiyorum cunku bu da tetikliyor bebegi...koca da yok yanimda....dr dan geldigimde beri deli gibi zorla yiyiyorum....yumurta,et, sebze ve meyve falan yedim...devam da edicem.... arkadaslar YARDIIIIMMMMM ltf bise soyleyin....cok kotuyum ee bide yanlizim biliyosunuz....
tatlım kilo olayını dert etme...doğduktan sonra alır..yeterki sağlıklı olsun sütünüde problem yapma... doğumdan sonra sütün hemen gelmese bile çaresi var...yeterki gögüs ucun olsun..eğer yoksa eczaneden slikon gögüs ucu al çok işe yarıyor...zaten bebek emdikçede sütün artar..yani 2 gün içindedelikafadulden
bu arada haşlanmış yumurta karpuz nektari ve üzüm son haftalarda en çok yediğim şeylerdi... bide şu ultrason ölçümlerine fazla güvenme canım...benimki görünenden fazla çıktı mesela..