2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...

Dün gece den beri kasıklarımda ve belimde ağrılar var...Birazdan doktora gidicem bakalım nolucak....

Normal doğum istediğim için bebek her an gelebilir..akannehir

günaydınlaaarrrrr...kimseler yokkiii...yanlız kaldım topikte::KK43:

maşallah canım sende kırkıncı haftaya giriş yapmışsın hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi normal doğumla alırsın yavrunu kucağına
gülay istediği gibi normal doğum yapmış tebrik ediyorum bebişini analı babalı büyütsün inşallah

ahhh şafak 2 dedikk.. uyku tutmuyor artık dün gece sahura kadar uyuyamadık eşimle sahurdan sonra 3 saatlik uyku ile uyandımm zıpkın gibiyimm... bugün son rutin işlerimizide tamamlayıp.. Allahın izniylle yavrumuzu almaya gidicez... eşim benden dahada heyecanlı...birileri uyansınn kızlar ....sohbet edelim azcık...:KK43:

meraba canım heyecan tavan yaptı dimi uyuyamıyosun

günaydın kızlar.....nasılsınız bakalım.ya ben cok heyecanlıyım.11 eylüle 4 gün kaldı.aranızda benım gıbı heyecandan yerınde duramayan uyuyamayan varmı???:emir_bebek:

slm kızlar bende birileri girsin diye bekliyordumm buarada epilasyon makinasi biraz soğusunn.. bacaklarımı alayım dedimm iki saattir gömülerle uğraşıyorumm.... sizler nasılsınız...

maşallah canım sende kırkıncı haftaya giriş yapmışsın hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi normal doğumla alırsın yavrunu kucağına
gülay istediği gibi normal doğum yapmış tebrik ediyorum bebişini analı babalı büyütsün inşallah

inş. cnm evet inş. bu hafta bitmeden oğlum gelir

günaydın kızlar.....nasılsınız bakalım.ya ben cok heyecanlıyım.11 eylüle 4 gün kaldı.aranızda benım gıbı heyecandan yerınde duramayan uyuyamayan varmı???:emir_bebek:

valla ben de
haftadır ha gelir he gelir die duramıyom ama ...gelmedi oğluşum...hayırlısı olsun cnm senind eçok az kalmış
slm kızlar bende birileri girsin diye bekliyordumm buarada epilasyon makinasi biraz soğusunn.. bacaklarımı alayım dedimm iki saattir gömülerle uğraşıyorumm.... sizler nasılsınız...

son temizlikler cnm hee ne güzelll kavuşçen yavruna

valla tülay noolsun bende de tık yok beklemedeyim öööyyle
gerçi sana göre benim beklemem için daha zaman var ama işte insanın sabrı çok azalıyo son zamanlarda

gözünaydın canım günün belli olmuş sanırım burdaki herkes çok heyecanlı:Saruboceq:eylül ayı da günler hiç geçmiyo beklediğimiz için sanırım

valla tülay noolsun bende de tık yok beklemedeyim öööyyle
gerçi sana göre benim beklemem için daha zaman var ama işte insanın sabrı çok azalıyo son zamanlarda

evet cnm bana şahsen artık doğuramıcam ve böle beraber yaşıycaz gibime geliyooo ya hayırlısı bakalım

canım bende kuaföre gidip alt tarafı temizletecektim ama korkuyorum canım yanacak 9 aydır jilet yapıyorum acaba jilet yapıpmı girsem doğuma öf ne diye çıkıyoki bu kıllar orda ya:eek:klava:

sağol tülaycımm... sayılı saatler kaldı...böyle tarihin belli olması hem iyi hem kötü yaa...bak gülay ne güzel süpriz doğurdu... çok isterdim normal doğurayımm kısmet değilmiş... darısı sizlere kızlar.... bahardan ve gülaydan resim geldimi kızlar..

evet cnm bana şahsen artık doğuramıcam ve böle beraber yaşıycaz gibime geliyooo ya hayırlısı bakalım

hiç olurmu güzelim sen normal haftandasın 42 ye kadar bekleyen var herkes sezeryandan dolayı erken aldı bebişleri diye sana çok bekledin gibi geliyoa.s

gunaydin5ji.jpg

canım bende kuaföre gidip alt tarafı temizletecektim ama korkuyorum canım yanacak 9 aydır jilet yapıyorum acaba jilet yapıpmı girsem doğuma öf ne diye çıkıyoki bu kıllar orda ya:eek:klava:

canım doğuma kökten çözümle girsen iyi olur bence en azından 15 -25 gün çıkmaz rahat edersin... diğer türlü 3 gün geçmedenn çıkacak onlamı uğraşcaz... korkma yaa git 2 dakka aldır...

sağol tülaycımm... sayılı saatler kaldı...böyle tarihin belli olması hem iyi hem kötü yaa...bak gülay ne güzel süpriz doğurdu... çok isterdim normal doğurayımm kısmet değilmiş... darısı sizlere kızlar.... bahardan ve gülaydan resim geldimi kızlar..

canım senin bebişe kordon dolandı diyemi sezeryan oluyosun benimkindede aynı sorun var bu arada doğum tarihinizde pek özelmişyerimseniben

hayırlısı cnm 9 u eşimin doğum günü yarında bnm bnm oğlumda bize doğum günü hediyesi olarak gelsin çok istedim ama..gerçi akşama kadar hala şansı var ama.... bilmiyorum...ilk defa yarın doğum günüm olmasına rağmen çok mutsuzum eşime de hiç bişi almadımmafoldumben

X