Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sezeryan gibi görünüyor canım çünkü 99 sancı ve kasılmayla sıfır açıklık vardı normal zor görünüyor bu gidişle. ben de istemiyorum gibi zaten artık.
park yataklar demonte olduğundan 1 ay sonra giderken götürebilirsin bence park yataklara bak canım
Hayirlisi olsun canim....ben basindan beri zaten sezeyyan istiyodum ki zaten normale de musait degilmisim isabet benim icin....baharcim bu park yataklari kac yasina kadar kullanabiliyolar biliyomusun? ben kucuk besik tarzi bir sey dusunmustum ama soyledigin daha mantikli tabi....
Günaydın kızlar.Pzt doğuma gidicem bugün hastaneye gidip test falan yaptırdım.nst ye girdim beni yeni doğurmuş kadınların yanına yatırdılar sezeryanmiış ikisi de.çok kötüydüler kımıldayamıyorlardı.Çok korktum aslında ufacık bi korku yoktu ama onları görünce vazgeçtim doğurmaktan.
Şimdi dua ediyorum inşallah bizimkiler o kadar zor olmaz
İlahi bahar ...Güldürdün kız beni.hilalcim hoşgeldin tatlım. ben iki gündür emine ile birlikteyim canım durumu gayet iyi. gözün korkmasın bişekilde çıkacak bu veletler. bence pazartesiye kadar 3. ve daha acısız bir yöntem bulunsun diye dua et :)
carpaccio canım adın neydi? park yataklar 2-3 yaşına kadar kullanılıyor canım. bence de mantıklı.
Benim hamilelik çok rahat geçti.Üstelik bel fıtığıma rağmen belim bile ağrımadı.Biz buna mucize diyoruz.Ağrı eşiğim de yüksektir fıtık ameliyatını acayip rahat atlattım çünkü.İnşallah bu da öyle olur .Kendime çok güveniyordum ama dedim ya kadınları görünce korktum
günaydın cnm hepsinde ağrı olucak illaki ama Allah yardım eder cnm ....bu kadarını atlattık onuda atlatırız..hiç korkma meleğini görünce unutacaksın ağrılarını
Hayirlisi olsun canim....ben basindan beri zaten sezeyyan istiyodum ki zaten normale de musait degilmisim isabet benim icin....baharcim bu park yataklari kac yasina kadar kullanabiliyolar biliyomusun? ben kucuk besik tarzi bir sey dusunmustum ama soyledigin daha mantikli tabi....
Canım bak ben bunu aldım odama hem seyahatte de kullanılabilmesi açısından çok güzel.
Sağol canım .Ben de öyle teselli ediyorum kendimi.Darısı (acısız biçimiyle tabi)başınahilalcim demek pazartesi dogum
allah yardimcin olsun
oyle cok agrisi sizisi olanlarin yaninda cok kolay sezeryan olan az agri cekenlerde var
benim arkadaslarin cogu valla cok rahatti sezeryanla 10 cocuk daha dogurabilirim diyorlar o derece yani
simdiden korkutma kendini birazda bunye ile de alakali canim
hilal cim gayet güzel ii günlerde kullansın
hoşgeldin Elacım valla siz oğlanları büyüttünüz biz daha doğuraczzz pooofff yane