- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
selam kızlar. az once nst den geldık. şükür ki 40 dk 1 efer 60 kasılmamız oldu da yatırmadılar. şimdi p.tesıye kadar dr evde rahatsız olmadıkca gelme dedi. bu da demekkı rahatsız olmazsam bundan sonra sadece dogum ıcın yatacagım hastaneye sukurler olsun.
Dilekçim kuzuna kavustun çok sukur gozun aydıın tekrar. bebelerını kucaklarına alan tum annelerın de gözü aydın..
Bahar senınle aynı sıkıntıyı benmde yasıyorum. bunun en buyuk caresı su. hastane de sana ılacsız verılen tum serumlar sekerlı su. ben gunde 4 lıtre uzerınde su ıcıyorum. sende dıkkat et.
Sağol hayatım sen hala beklemedesin galiba ama yakın tatlım seninde meleğini kucaklaman acayip güzel bir duygu ama birbirine alışma süreci hakikaten zor geçiyor hergün birşeyler öğreniyoruz.... Çok geçmiş olsun canım zamanında kolay bir doğum olur inş seninki de...
yerim canım ben defneyi.hemen altını değistir kızının pişik olmasın canım.iyi dileklerin için sağol canım.
msms durumuna sevindim canım.inşallah bir daha terslik olmaz canım.
Değiştirdim tatlım ama çok şükür kızım bayağı doymuş sanırım derin derin uyuyor altını değiştirirken bile uyanmadı ama öyle bir pisletti ki altını biz ohaaaa bu ses ondan gelmiş olamaz demiştik sırnaşık şey ilkinde artık alıştık