2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar. az once nst den geldık. şükür ki 40 dk 1 efer 60 kasılmamız oldu da yatırmadılar. şimdi p.tesıye kadar dr evde rahatsız olmadıkca gelme dedi. bu da demekkı rahatsız olmazsam bundan sonra sadece dogum ıcın yatacagım hastaneye sukurler olsun.

Dilekçim kuzuna kavustun çok sukur gozun aydıın tekrar. bebelerını kucaklarına alan tum annelerın de gözü aydın..

Bahar senınle aynı sıkıntıyı benmde yasıyorum. bunun en buyuk caresı su. hastane de sana ılacsız verılen tum serumlar sekerlı su. ben gunde 4 lıtre uzerınde su ıcıyorum. sende dıkkat et.

Sağol hayatım sen hala beklemedesin galiba ama yakın tatlım seninde meleğini kucaklaman acayip güzel bir duygu ama birbirine alışma süreci hakikaten zor geçiyor hergün birşeyler öğreniyoruz.... Çok geçmiş olsun canım zamanında kolay bir doğum olur inş seninki de...

yerim canım ben defneyi.hemen altını değistir kızının pişik olmasın canım.iyi dileklerin için sağol canım.

msms durumuna sevindim canım.inşallah bir daha terslik olmaz canım.

Değiştirdim tatlım ama çok şükür kızım bayağı doymuş sanırım derin derin uyuyor altını değiştirirken bile uyanmadı ama öyle bir pisletti ki altını biz ohaaaa bu ses ondan gelmiş olamaz demiştik sırnaşık şey ilkinde artık alıştık

amin canım inşallah opuyorumnanaktan canım sen giriyosun nst ye dimi aksatma sakın bana msj yazmıssın görmedim sonradan cvpladım ama biraz geç oldu umarım işine yaramıştır kaydirigubbakcemile5 şuan paşanın durumu ne bide çatı muaynesi oldıunmu??

saol cnm evet okudum.37 haftamda oldu çatı muaynesi yüzde 70-80 mümkün dedi drum normal doğum için ..13 eylül muhtemel doğum tarihimiz gelmezse...nst ii çıkınca 20 sine kadar bekleyebiliriz dedi ama inş. bekletmez o kadar oğlum...sen de dua et bize

sağol canım canım aldım kucağıma çok şükür... ayy evet insanın beş dakikası bile olmuyo ama kzımla vakit geçrimek dünyalara değiyo tabi.. benimde göğüs ucum yok birde sütüm daha tam gelmiyo o yüzden emziriken problem yaşıyom.. hem sütüm artsın hemde biraz daha içsin sağıyorum mecburen..

Uyku konusunu nasıl yapıyorsun canım yaaa ben çok zorlanıyorum.. Benimde göğüs ucum yoktu ilk gün hep pompa ile sağdık sarılık olmasın diye...Sonraki günlerde ise göğsüm şişti apse yaptı yine rahatlatmak için sağdım. Silikon göğüs ucu ile de emzirdim tavsiye ederim canım sanada silikon göğüs ucunu bebek gayet güzel emiyor 1 haftada da çıktı göğüs uçlarım onun ve pompanın sayesinde bugece ilk kez direk göğsümden verdim o da tuttu acayip mutlu oldum çünkü her ne kadar ben ne yapmasamda her seferinde tüm bu aletlerin sterilize edilmesi beni sinir ediyordu, eşim sağolsun hepsini her zaman o yaptı.

saol cnm evet okudum.37 haftamda oldu çatı muaynesi yüzde 70-80 mümkün dedi drum normal doğum için ..13 eylül muhtemel doğum tarihimiz gelmezse...nst ii çıkınca 20 sine kadar bekleyebiliriz dedi ama inş. bekletmez o kadar oğlum...sen de dua et bize

dualarım sizinle canım inşallah hayırlısıyla doğumlarımızı yapıp bizde yavrularımızı kucağımıza alsak şöle bi ohh çekicem valla :))

kızlar şöyle bir girdim ne var ne yok diye.
çok özendim valla ne güzel dilekcim ve cingene (adını bilmiyorum canım k.bamyaa :))
bebekleri hk sohbete başlamışlar bile.
yakında kısmetse biz de katılıcaz.
dilekcim pompa ve silikon gogus ucunun işe yaramasına cok sevindim.
ben de aldım umarım gerek kalmaz ama kalsa da çözüm olması çok güzel.
boyle tavsiyelerinizi her zaman bekliyoruz.

bu arada 9 eylül dogum tarihimdi. saat 11:00 de olacak, o da bugun belli oldu.
şafak 5 :lepi: bekle kızımmm

ben yatıyorum kocam kızıyoo :)) opuyorum hepinizii

günaydın kızlar aaa topik bomboş nereye kayboldu herkes
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah
baharcım çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
kimsecikler yok bir ben bir pc birde bebekdelikafadulden
çıkıyım öğlen geliyim bari

iyidir bahar evdeyim takılıyorum işte
öğlen dr a gidicem nst var yine
bende hala tık yok umarım nst de bişeyler çıkar yaa
yoksa bu kız benimle yaşlanacak aynı vücutta
bu kadar keyfine düşkün mü olur bi bebek yaaa
bi kasıl bari dimi ama

Gunaydin Baharcim nasilsin dunden beri?
biraz daha iyiyim canımcım saol. sen nasılsın kolayladın mı işleri?
iyidir bahar evdeyim takılıyorum işte
öğlen dr a gidicem nst var yine
bende hala tık yok umarım nst de bişeyler çıkar yaa
yoksa bu kız benimle yaşlanacak aynı vücutta
bu kadar keyfine düşkün mü olur bi bebek yaaa
bi kasıl bari dimi ama

canım bu dönemde sancın olması kasılman olması iyi bişi değil zaten. doğuramıyorsan bebeği tehlikeye atan bişi tatlım.

canım bu dönemde sancın olması kasılman olması iyi bişi değil zaten. doğuramıyorsan bebeği tehlikeye atan bişi tatlım.

ya orası öyle tabi haklısın
senin de son macerandan haberim var biraz tatsızdı
ama ne bileyim yaa bi ufak işaret bekliyo insan
hala 6 aylık havalarında gidiyoruz
görüntü dışında bi fark yok 6. ayımızdan
sen nasıl oldun bu arada

ya orası öyle tabi haklısın
senin de son macerandan haberim var biraz tatsızdı
ama ne bileyim yaa bi ufak işaret bekliyo insan
hala 6 aylık havalarında gidiyoruz
görüntü dışında bi fark yok 6. ayımızdan
sen nasıl oldun bu arada

benim kasılmalarım azaldı canım ama bizi baya korkuttu. doktorlar o gece kesin doğum olarak yaklaştılar. bebeğimin kalp atışları hareketleri izlendi bütün gece allahtan aksilik çıkmadı kasılmalarıma rağmen bebeğim iyi durumdaydı da acil sezeryana alınmadım. bugün nst miz var yine. 1 hafta daha dayansak yetecek bakalım hayırlısı.

Her sey bitti sayilir iste bir yatagimiz kaldi ama onuda soyle bir kac ay kullanilabilecek bir sey alacam..cunku soylemistim,dogumdan 1 ay sonra falan donecez romanyaya....simdi nasilsin? agrilarin varmi hala? dun dr konustum bu yalanci sancilarin en buyuk dusmani stres oldugunu soyledi....bugun benimde nst var...dogum iyice yaklasti:)) eylul 16.....
sezeryana mi karar verdin? hayirlisi olsun hepimiz icin

Her sey bitti sayilir iste bir yatagimiz kaldi ama onuda soyle bir kac ay kullanilabilecek bir sey alacam..cunku soylemistim,dogumdan 1 ay sonra falan donecez romanyaya....simdi nasilsin? agrilarin varmi hala? dun dr konustum bu yalanci sancilarin en buyuk dusmani stres oldugunu soyledi....bugun benimde nst var...dogum iyice yaklasti:)) eylul 16.....
sezeryana mi karar verdin? hayirlisi olsun hepimiz icin

sezeryan gibi görünüyor canım çünkü 99 sancı ve kasılmayla sıfır açıklık vardı normal zor görünüyor bu gidişle. ben de istemiyorum gibi zaten artık.
park yataklar demonte olduğundan 1 ay sonra giderken götürebilirsin bence park yataklara bak canım

kızlar herkese günaydın.. naıslsınız bakalımm... ben yine ağrılarla uyandım.. gecede çok zor uyudum ağrılarımdan... bu ağrı nedir nedendir anlayamadım... doğunca geçer işallah kırılıyo dökülüyo her tarafım...

günaydın kızlar
geçmiş olsun gamze cim son günlerde her an bi yerin ağrıya biliyo

günaydın tülaycım nasılsın halil ibrahim beyler nasıllar :))
baharcım ses ver nerlerdesin yaavvv :)

X