2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben cıkıyorum artık bugun giremesem bile yarın giricem mutlaka.

son hazırlıkları yapıyorum. mutfak alışverişi, çamaşır, ütü vs.

belli mi olur ne zaman pırtlatacagımız. optum sizii a.s.

inanamıyorumm yaa... bir tek ben varımm... ee tabi doğal olarak herkes son işlerini hallatmeye çalışıyor...benimde son hazırlıklar devam ediyor çok az kaldı...emsal yavrusunu kucağına almış çok şükür...
bende gidip geri kalan işlerimi yapayımm umarımm geldiğimde birileri olur......:KK43::KK43::KK43:

Kızlar selam, umarım herkes iyidir bende yine temizlik var biraz dinlenirken goz atayım dedim siteye.geçmişi okuyayım bir sonra goruşuruz

selam hanımlar ben çok fazla aranızda olamadım ama genelde takip ettim ağustos annelerini ve sizi çünkü ağustos annesi olacaktım kısmet eylüleymiş
1 eylül sabah saar 09:50 minik kızım azra nur dünyaya geldi 39+6 da seeryanla doğum yaptım 3.190 gr 50 cm boyunda allah hepinizi kurtarsın ama karnımızdayken aslında çok daha rahatmışız haberiniz olsun resimlerimi inş sizlerle paylaşırım

Melike gozun aydın canım ne guzel minigi kucagına almışsın, darısı biz bekleyenlerin başına.

sağolun Allah hepinize nasip etsin inşallah
kızımın resmi hastanede yayınlandı görmek isteyen arkadaşlar için biraz erkek gibi ama aslında kız :KK70:
Avcılar Hospital

merhaba canım arkadaşlarım. hastaneden geldik sancılar tüm gece 99 a vurarak ve düzenli devam etti. 3 serum yedim. geçmedi. tekrar alttan muayene oldum açılma yok. işin garibi ben sancı falan hissetmedim. bütün gece ara ara nst ye bağladılar. öğlen biraz düştü doktor eve izin verdi yarın yine gitcez. ben sezeryan istiyorum artık. muayenede çok zorlandım çünkü. beni sormuş benim için üzülmüşsünüz çok teşekkür ederim çok duygulandım gerçekten.

merhaba canım arkadaşlarım. hastaneden geldik sancılar tüm gece 99 a vurarak ve düzenli devam etti. 3 serum yedim. geçmedi. tekrar alttan muayene oldum açılma yok. işin garibi ben sancı falan hissetmedim. bütün gece ara ara nst ye bağladılar. öğlen biraz düştü doktor eve izin verdi yarın yine gitcez. ben sezeryan istiyorum artık. muayenede çok zorlandım çünkü. beni sormuş benim için üzülmüşsünüz çok teşekkür ederim çok duygulandım gerçekten.

ayy canım geçmiş olsun gerçekten çok merak ettik sanırım kimsede tel numaranda yoktuu.. geçmiş olsun canım.. alttan açılma yoksa için rahat olsunn kasılmalar geçer...kesinlikle doğru bir karar verdiğini düşünüyorumm sezeryan en iyisi valla... o çatal kabus gibi yaa...-tatlicadiarzu- canım akşam girersin umarımm...

yine kimse yok..... gidip yemek yapayım bari... bugün öyle çok işlerimi halettimkii... en kızdığım şeyse şu hastane çantasını kapatamamış olmakk.. bitmiyor yaa... hadi öptükk.. kızlarr... iftardan sonra girin diycemm bu akşamda aşkı memnu var.... herkes heyecanla.. son sahneyi bekliyorr.. kim basacakk...delikafadulden reklamlarında herkes görüyordu...delikafadulden ama hem izleyelimm hem konuşalımm yaa....mafoldumben

Baharcım çok geçmiş olsun tatlım ama çok normal artık , hepsi geçecek canım yakında minik mucizen kucağında olacak.

Hiç geçmişi okuyamıyorum artık kızlar umarım herkes iyidir biz iyi sayılırız hiç boş durmuyorum defnem sürekli emmek istiyor bazen çok huzursuzluk çıkarıyor. Geçen gece araba ile dolaştırmaya bile çıkardık mecburen susturamadık çünkü:KK43:(( Lohusalığın bu kadar zor geçeceği aklıma gelmezdi, sütüm iyiydi ama dün biraz kayınvalideme kızdım ağladım ve dün gece sütüm azaldı tabi yine üzülen eşim ve ben olduk... Artık pompa ile sağmıyorum sütümü çünkü az geldiğini gördükçe moralim bozuluyor:KK43:((mafoldumben

Baharcım çok geçmiş olsun tatlım ama çok normal artık , hepsi geçecek canım yakında minik mucizen kucağında olacak.

Hiç geçmişi okuyamıyorum artık kızlar umarım herkes iyidir biz iyi sayılırız hiç boş durmuyorum defnem sürekli emmek istiyor bazen çok huzursuzluk çıkarıyor. Geçen gece araba ile dolaştırmaya bile çıkardık mecburen susturamadık çünkü:KK43:(( Lohusalığın bu kadar zor geçeceği aklıma gelmezdi, sütüm iyiydi ama dün biraz kayınvalideme kızdım ağladım ve dün gece sütüm azaldı tabi yine üzülen eşim ve ben olduk... Artık pompa ile sağmıyorum sütümü çünkü az geldiğini gördükçe moralim bozuluyor:KK43:((mafoldumben

slm dilekçim..kıyamam sana yaaa yoluna girer inş.daha çok küçük defne annesi ancak
ama belkide huzursuz bi çocuk olucak bazısı da öle büyüyo...tatlım bunlar olağan haller...Allah yardımcımız olsun...sağ salim ayıpsız kusursuz ya yavrun şükür.cnm bizde daha beklemedeyizzz, nasıl bi paşa bizi karşılayacak bilmiyoruzgamyoncuiremsu

herkese selamm baharcım cok gecmişş olsun canım... dilekcim rabbim yardımcın olsun üzme kendini....bizde bugun doktora gittikkk yigitim 3400gr olmus:nazar::nazar: maşallah deyin. herseyimiz normal ama suyu azalmıs biraz. doktorumuz tansyonunu ve nst yi ihmal etme dedi hareketlerinde yavaslama olursa hemen gel dedi. rahat bir normal dogum olabilir dedi. tabi bi aksilik olursa hemen sezeryanle alabilecegini söyledi.....

canım benim geçmiş olsunn.. lütfen üzme kendini defneyide aç bırakma... kayınvalideni hemen def et gitsin yaa... morele ihtiyacın var.... sen morelini yüksek tut...dilek kızın çok güzel maaşallahh...taze anne varmı bize tavsiyelerinn..bende önümüzdeki çarşamba sezercik olacağım...

herkese selamm baharcım cok gecmişş olsun canım... dilekcim rabbim yardımcın olsun üzme kendini....bizde bugun doktora gittikkk yigitim 3400gr olmus:nazar::nazar: maşallah deyin. herseyimiz normal ama suyu azalmıs biraz. doktorumuz tansyonunu ve nst yi ihmal etme dedi hareketlerinde yavaslama olursa hemen gel dedi. rahat bir normal dogum olabilir dedi. tabi bi aksilik olursa hemen sezeryanle alabilecegini söyledi.....

fatoş maaşallah kuzuna yaa.. yarınbende son kontrol için gideceğim bakalım bizim paşa kaç kilo... hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm....dikkat et kendine..

X