- 27 Ocak 2009
- 8.183
- 0
- 44
aman Allah kimseye yaşatmasınsonra arkalarından toparlaması da zor oluyor :)
peki bişiler almışmı cnm..biz daha yeni evliydik tüm altınlarımız gitmişti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman Allah kimseye yaşatmasınsonra arkalarından toparlaması da zor oluyor :)
Bi 2500 liralık falan bi zarar var canım. Bi de ben o kadar rahat davranmışım ki herşeyimi ortalığa bırakmışım vitrinin üstüne, tuvalet aynasının önüne falan. Ne hikmetse ortalıktakileri görmemişler. Zaten çok fazla değillerdi ama insan üzülüyor mahremine girildiği için. Allah canımızı korusun.
Sizin çok moraliniz bozulmuştur canım ya yeni evli olup da hepsi çalınınca. Ama insan canına bişey gelmediği için şükrediyor. Sonuçta boş gelmez öyle insanlar yanlarında bi bıçak bi silahla falan gelirler değil mi Allah karşılaştırmasın bi daha da vermesin.
slm bugun nekdar sessız kalmış burası herkesın üstünde bi agrılık var galıba
tülaycım geçmiş olsun canım
kaleydoskop sanada gemiş olsun canım bu hırsızlık herkesın başına gelıyo gelmiş galıba daha 10 günlük evlıyken bizim evede girmişti neyse saglık olsun diyoruz ama onun yarattıgı izler çok kötü oluyo
slm bugun nekdar sessız kalmış burası herkesın üstünde bi agrılık var galıba
tülaycım geçmiş olsun canım
kaleydoskop sanada gemiş olsun canım bu hırsızlık herkesın başına gelıyo gelmiş galıba daha 10 günlük evlıyken bizim evede girmişti neyse saglık olsun diyoruz ama onun yarattıgı izler çok kötü oluyo
sorma cnm yaaaa kimsecikler yok vallagelmesen ağlıcaktım şimdi ufff neydi ne oldu topik yaaaa
biraz önce emsali aradım sabah 6:45 te dogum yapmış yavrusunu kucagına almış 2 side iyiymiş gamze zıyareti gitmiş fotoları ve bılgılerı getırır bize...bi yerlerımı kaldırabılseydım bende gıtcektım ama balkona çıkcak gücüm yok((((((
dün akşamüstü de biraz canım sıkkındı hiç keyfım yoktu gecede hiç uyanmadıysam 10 defa uyanmaşındır hiç raaht uyuyamadım(((bütün gece kalktım dolandım yattım.