2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özelmcim sağol b,lgiler için canım, demekki ben de alacam o çaydan... bir de meme yarasından kurtuluş yok sanırım, ayfer de yazmıştı o kadar krem kullandım ama oldu diye....

özelmcim sağol b,lgiler için canım, demekki ben de alacam o çaydan... bir de meme yarasından kurtuluş yok sanırım, ayfer de yazmıştı o kadar krem kullandım ama oldu diye....

Ayferini nasl bilmiyorum ama benim çok canım yanıyo sezeryan ağrıından falan beter. o yüzden lansinoh veya ne kullanıyosanız 3-4 posta sürün göğüslere.

ohhh şükür sarılık derdınız olmamış şimdiye kadar olsaydı olurdu mutlaka bundan sonra cıkmaz harelde
süt için humana gerçekten faydalı galıba dılekte dogumdan önce kullanmaya başlamış hast.baş ucundada vardı onun süt sorunu yoktu hemen gelmişti ozaman napıyoruz birer paket hastane cantasına koyuoruz...

Buda bebişim ve ben teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın:nazar:

Eklentiler

• $100_9669.jpg
    $100_9669.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 34
gülaycım ben kendınde çıkmış diye bılıyorum dün onunda kontrolu vardı ozaman belli olmuş..bebegı erken almak gerekebılırmış öncesinden sezeryan sonra hemen kıst için opresyon geçircekmiş galıba bende çok üzüldüm allahım onunda yardımcısı olsun

bana çok saçma geldi sevmem böle şeyleri ama kayınvalidem sölemişti. ben başka yerdede duydum ve okudum göğüs yaralarına soğan çok iyi geliyormuş. ikiye kesip sürecekmişsin bizim bir arkadaş doğumdan sonra denemiş çok faydası olmuş. ama işte kokusu falan yapamam gibi geliyor.

özlemcım daha önce dogum bılgılerını yazmıştın ama geçmişte kaldı yıne yazabılırmısın zahmet olmazsa prensımızı ekleyelım....

bana çok saçma geldi sevmem böle şeyleri ama kayınvalidem sölemişti. ben başka yerdede duydum ve okudum göğüs yaralarına soğan çok iyi geliyormuş. ikiye kesip sürecekmişsin bizim bir arkadaş doğumdan sonra denemiş çok faydası olmuş. ama işte kokusu falan yapamam gibi geliyor.

bende duydum bunu bırde karbonat ı suyla karıştırıp onuda sürüyolarmış ben krem aldım başladım kullanıyorum ama dogumduktan sonra faydasını görmezsem bunlarıda denerım gibi geliyor....

ben de soğanı duydum onu da denicem... bir de bebeyi emzirdikten sonra sütünüzü mem ucunuza sürüp kuruyana kadar beklemek de çok faydalıymış . görümcem denemiştir bizzat ve hiç yarası olmamıştır bilginize :)

özlem maşallah tatlım, sen de bebiş de çok tatlısın. tacına bayıldım, sanırım bugün aynısından almışım ben de....

gülcan inşallah sağlıkla atlatır gamzecik....

maşallah çok tatlısınız

bu tatlı yaaaa maşallah özlemcım ogluşuna :nazar:
:nazar:buda senın için canım en az oglun kadar hak ediyosun sende

bende duydum bunu bırde karbonat ı suyla karıştırıp onuda sürüyolarmış ben krem aldım başladım kullanıyorum ama dogumduktan sonra faydasını görmezsem bunlarıda denerım gibi geliyor....

Çok sağolun kızlar. Soğan pişir koy dediler onuda denedim ama uzun süre değil. Krem daha iyi gibş geldi. Karbonata da kimisi iyi kimisi kötü diyor.
Gülcancım doğum tarihi 25.08.2009 erkek bebek ismi doruk, sezeryan. 38t4 de doğdu.

özlemcim boy kg da lazım:kedi:

dövme kızma:)))listeyi ben yapmıyom bak fatoşa vercam bılgılerı

ben de soğanı duydum onu da denicem... bir de bebeyi emzirdikten sonra sütünüzü mem ucunuza sürüp kuruyana kadar beklemek de çok faydalıymış . görümcem denemiştir bizzat ve hiç yarası olmamıştır bilginize :)

özlem maşallah tatlım, sen de bebiş de çok tatlısın. tacına bayıldım, sanırım bugün aynısından almışım ben de....

gülcan inşallah sağlıkla atlatır gamzecik....

Gülaycım sağol canım. Sizlerinde az kaldı artık. Ben sezeryandan sonra ameliyat da geçirdim. Rahim ağzındaki 8 cm myomum alındı. Gamze de atlatır umarım. Ayrı ameliyattansa böyle oması daha iyi bence.

Hangi kremden aldın canım? Ben ilkinde Lasolin kullandım çok faydasını gördüm

evet canım lansınoh aldım şimdilik memnunum ama asıl dogumdan sonra görcam nekdar işe yararmış

Mor bi paket mi canımsoruyorum çünkü acaba ben kendi kullandığımın adını yanlış mı hatırladım diye tereddüt ettim de.
Candy maşallah maşallah canım gözlerim doldu çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli, aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat yapsın onu.

Mor bi paket mi canımsoruyorum çünkü acaba ben kendi kullandığımın adını yanlış mı hatırladım diye tereddüt ettim de.
Candy maşallah maşallah canım gözlerim doldu çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli, aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat yapsın onu.

oo oo canım zaten başka yok bide sarı medela nın var galıbaaynı üründen bahsediyoz yani ismi aklıda yanlış kalmıştır..

X