2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de soğanı duydum onu da denicem... bir de bebeyi emzirdikten sonra sütünüzü mem ucunuza sürüp kuruyana kadar beklemek de çok faydalıymış . görümcem denemiştir bizzat ve hiç yarası olmamıştır bilginize :)

özlem maşallah tatlım, sen de bebiş de çok tatlısın. tacına bayıldım, sanırım bugün aynısından almışım ben de....

gülcan inşallah sağlıkla atlatır gamzecik....

oo oo canım zaten başka yok bide sarı medela nın var galıbaaynı üründen bahsediyoz yani ismi aklıda yanlış kalmıştır..

O zaman şunu söyleyeyim ben de ondan kullandım ve göğsümde en ufak bir çatlak bile olmadı Allaha şükür. Şimdi de ondan alacağım inşallah.

valla ben hem arada iş yapıp arada da yzamaya çalışıyorum.... ne de olsa çok yazan olmuyo :KK43: ah ah eski günler laf yetiştiremezdik...

[B]candy gelmiş cnm bebişini sağlıkla büyüt...Allah nazarlardan saklasın inş.[/B]

O zaman şunu söyleyeyim ben de ondan kullandım ve göğsümde en ufak bir çatlak bile olmadı Allaha şükür. Şimdi de ondan alacağım inşallah.
ınş. canım yaa bı faydasını görelim
valla ben hem arada iş yapıp arada da yzamaya çalışıyorum.... ne de olsa çok yazan olmuyo :KK43: ah ah eski günler laf yetiştiremezdik...

şimdi çogumuz çoluk çocuga karıştırdık gülaycım o günler eskıde kaldı:)))

ya bahar gelmemişşş ...acaba benmi göremedim göz attım ama önceki sayfalara...teli de yok bende ...

yok canım gelmedı bende merak e ttım hatta emıneden haber getırcektı bize aynı hast.ye gidiyolar

bi rahat vermedıler dimi yaw 9 aylık hamış ınsanın evıne ne gelırler kı

sorma cnm ama ablam babam ve yiğenim geldi
arkadaşım uğradı sonra falan filan yakın yerlerde oturunca çat gelebiliyolar cnmcım baba tek annem yok malum kal ffilan dedim ama kalmadı zaten 9 aydır adam bi faydam yok
:kedi:

tülaycım raporumu alıp teslim ettim canım, sonra taç falan almaya gittim, kendimi eve zor attım valla...

evet ya bahar nerede... bugün doktora gidecekti... bir de emineyi de merak ettim.

sorma cnm ama ablam babam ve yiğenim geldi
arkadaşım uğradı sonra falan filan yakın yerlerde oturunca çat gelebiliyolar cnmcım baba tek annem yok malum kal ffilan dedim ama kalmadı zaten 9 aydır adam bi faydam yok
:kedi:

haa ben kolu komşu falan geldi sandım sorry

ya evede olmak çok güzel, o kadar çok işim varmış ki... ama tabi işler bitince oturmaktan kök salacam o ayrı...

ya size bişey sormak istiyorum, şimdi ben huggiess aldım 3-6 kilo arasıi bir de johnson baby ıslak mendel aldım 4 paket... aslında sebamed ıslak mendil almak isterdim ama sebamed onun 7 katı fiyatındaydı... zaten ıslak mendiller 4 tl civarı bebek için olnlar ama sebamed o da sanırım 64'lü 23 tl idi.... bebeğe zararı olur mu acaba, sebamed mi alsam ki...

Son düzenleme:
sen olmasan gülcancım biz akıl edip de bakmazdık, sağol tatlım...

maşallah çok tatlı, eminecim sağlıkla büyütsün.... kilosu da çok iyi, sanırım bu sefer ultrason değerlerine yakın bir bebek geldi....

gülaycım valla bende johson baby aldım ıslak medıl burda kampanya var 3 al 2 öde fiyatı 6tl yanı pkaeti 2tl ye gelıyo...ya bı ıslak mendılede 23 tl verirsek halımız nıce olur canım bi pakaet kaç gün gitcekkı:KK43:((

X