- 29 Ocak 2009
- 1.015
- 15
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun :1hug:
benim kasıklarım hala agrıyor hatta akşamları rahatsız edecek şekilde. var mı benimle aynı durumda olan:uhm:
gunaydın canım benimde akşamları midem cok fena yanıyor yasenağlama
YA kizlar yaa olmuyo ama, sizin yazistiginiz zamanlar ben uykuda oluyorum ben tam yazismak istedigimde ise siz uyuyorsunuz ne kötü yaa böyle uzakta olmak aramizda 7 saat var siz önden gidiyorsunuz hatta su anda orda sabah 05:37 iken burda 22:37 yaniii offffffff bari bana biseyler yazin sonra okuyum dimi :sm_confused:
canım degerın yukseldıyse bazen ara kanama olabılıyormus canım...kızlar meraba benim sabah kanamam basladı bebek cok kucuk oldugu icin keseyi goremedik bilmiyorum yanş ordamı degilmi hcg yukselmis dun 612 di bugun 746 olmus kanamadan sonra cmtesi tekrar bakılacak cok korkuyorum kızlar ne olur dua edin bana bebegim kalsın benimle
cok üzüldüm canım.. her işte bır hayır vardır..insallah en kisa zamanda saglıklı bır sekılde tekrar hamıle kalırsınbende ekim annesi olacaktım 16 ekimdi dogum ama cumartesi kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet olup düşük yaptım çok üzgünüm.rabbim bebeklerinizi korusun...
canım sen yaz bız okuyoruz hosgeldın bu arada...YA kizlar yaa olmuyo ama, sizin yazistiginiz zamanlar ben uykuda oluyorum ben tam yazismak istedigimde ise siz uyuyorsunuz ne kötü yaa böyle uzakta olmak aramizda 7 saat var siz önden gidiyorsunuz hatta su anda orda sabah 05:37 iken burda 22:37 yaniii offffffff bari bana biseyler yazin sonra okuyum dimi :sm_confused:
Günaydın tatlı hamişler:CüvCüv:
nasılsınız, bebişler büyüyormu göbüşlerde
bende çok fazla belirti yok, aslında biraz hissedeyim istiyorum ama yoook :1no2: