2009 Ekim Anneleri

Kızlarrr ya bişey sorucammmmmm
TROİD problemi olan varmıı yaaaaaa doktor doktor geziyorum vallahi korkuttu bide benii üfffffffffffffisfisfissenağlama

Ne gibi sorunun var canim daha detayli anlatirmisin? ben geçen ay kan tahlili yaptirmistim bazi sikayetlerimden dolayi ve doktor tiroid bezin biraz yavaslamis ama hormon seviyesi normal dedi yani tedavi falan yok 3 ay sonra tekrar tahlil yapalim dedi okadar.

gecmis olsun canim üzülme simdi bende iyice korkar oldum yazmis oldugun ölcümleri bilmiyorum benimkisi kac acaba , ALLAH korusun doktorun verdigi ilaci al mutlaka iyi beslenmeyede dikkat etmen gerekiyor bunu troid hastalarina doktorlar söylüyor stres ve sinir yapma herseyin hayirlisi olsun taktir ALLAH indir bizler cekeriz Rabbim korusun dua et saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin insallah canim kendini buna odaklama doktorlarin dedigini yap a.s.:teselli:

Kızlar ya bu aşağıdaki takvimi nasıl yapılıyor bana yardım edermisiniz:ecrin_bebek:

Kızlar sohbetinize ancak akşamları katılabiliyorum gündüz işte olduğum için.ben 5 + 3 günlük yarın 5 + 4 günlük olcam doktora gidicem inşallah keseyi görürüm .çünkü çok tuhaf korku var içimde sanki yok gibi yalan gibi geliyor.geçen hafta cuma idrarda cıktı ertesi gün kan testi yaptırdım 252 cıktı sonuç.bende çok belirti yok doğrusu sadece bugun belim ağrıyor çok fazla bilg başında oturduğumda.sizde belirti ne var 5+ 4 lük hanımlarda.rabbim heipimizn bebeğini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

slm cnm hoşgeldin bende 5+2 ken görmüştüm keseyi sende görürsün merak etme cm. kötü şeyler getirme aklına ne zaman gidiyosun.

kizlar cok uzgunum ama eylul bebegini kaybetmis:çok üzgünüm:

iyi aksamlar herkeze,

ya benim bugün sol tarafimda acayip bi sertlik hissediyorum sanki. Icin daraliyor. Insallah bi terslik yoktur ya. Zor bekliyorum valla randevum gelsinde keseyi bi görmek istiyorum icim birtürlü rahatlamiyor cok stressliyim. :bbo:

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba bu gün doktora gittim. beta hcg 4166 çıktı. Bu gün yanlzca keseyi gördüm.. Meleğim ordaydı ama kalp atışını göremedim. Doktor haftaya randevu verdi.Kalp atışı 6+2 den sonra duyuluyormuş.Bu arada ben 5+4 oldum:CüvCüv: Bu arada kızlar altan muayanenin hiç bir sakıncası yok. Doktorlar diyoki öle bişey olsa cinselliğe izin vermezdik.bu arada doktora sorduğum sorular
sivilce sülüsyonu kullanmaya izin vermedi...
gazın olması normalmiş....
folbiol kullanmaya devam....
bitki çaylarından içebilrmişiz abartmamak kaydıyla...
et tüketmeliymiş.....
esmer prinç lifli sebzeler....
demir e 12 haftadan sonra başlayacakmışı....
şimdilik bu kadar...

HEPİNİZE SAĞLIKLI HAMİLELİKLER DİLİYORUM..

kızlar meraba benim sabah kanamam basladı bebek cok kucuk oldugu icin keseyi goremedik bilmiyorum yanş ordamı degilmi hcg yukselmis dun 612 di bugun 746 olmus kanamadan sonra cmtesi tekrar bakılacak cok korkuyorum kızlar ne olur dua edin bana bebegim kalsın benimle

sun12 canim senin boyle deneme yapmana gerek yok eger dogru yaptiginda f 5le sayfayi yenilediginde onceki yazilarindada o cizelge gorunuyor ve yenilenmis oluyor

bende ekim annesi olacaktım 16 ekimdi dogum ama cumartesi kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet olup düşük yaptım çok üzgünüm.rabbim bebeklerinizi korusun...

bende ekim annesi olacaktım 16 ekimdi dogum ama cumartesi kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet olup düşük yaptım çok üzgünüm.rabbim bebeklerinizi korusun...

gecmis olsun canim , bu durumda söylenecek pek birsey yok sanirim demekki hayirlisi bu imis ,üzme kendini :teselli: Rabbim tekrar anne olmayi ve bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…