Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN KIZLAR neşeli haberler alacagımız bir gün olsun.............
benım ıstahım kapandı benım gibi olan varmı?hafıf kasık ağrım gectı...
günaydın bitanecik annişlerr kaydirigubbakcemile5
hepimize hayırlı cumalar, dün pek giremedim, tahlildi sonuçtu derken . sonra da malum iş güç...
sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. dr u aradım dün akşam. cumartesi bir bakalım dedi . ben gitmek istemiyorum ama . vajinal ultrasonla bakar kesin. ben de kan gelir diye gitmek istemiyorum. bakalım napıcaz. arayıp söylicem haftaya geleyim mi diye. bakalım ne diyecek. kesin kızar ama ..fisfisfis
hafif kasık ağrım var bugün.
canım susayınca su nıyetıen içmeyı denesen dün ben oyle yaptım ama zor içtim yinede
Günaydın nisasum ,
benimde iştahım kapalı ama miğdem burkuluyooo....kasıklarımdada kasılmalar devam ediyor. pıt pıt damar atar gibi galiba rahim büyüyyor ve akıntı başladı bende..:CüvCüv:
günaydın canım hissedersin merak etme bende senin gibi diyordum midem bulanmıyo diye şimdi keşke bulanmasa diyorum...
sütü ilk dönemde bende her akşam içtim ama şimdi görmek istemiyorum bulantılarım geçince içerim yumurtayı zaten sevmiyorum onuda yemiyorum malesef...
bend ehissedıyorum bazen canım... ben progestan kullandıgımiçin akıntım hep var..
suya düşkünlüğüm vardı zaten arttı ıyıce.uykumda bırgun var bırgun yok anlamadım.. herkesd efarklı seyle roluyor sanırım..hayırlısıyla kucaklarımıza bır alaydık..:Saruboceq:
Benimde akıntım çok fazla, uykumda dengesizleşti :CüvCüv:
zeynepçiğim ilk bebeğimi kaybettim ya , onda da mesela ilk vajinal ultrasonla baktıktan sonra hafif kan bulaştı sonra da hiç kesilmedi. o günleri hiç hatırlamak istemiyorum
günaydın canlarım..çok tatsızım..çok kötüydü rüyam..gerçi kan rüyayı bozar derler..dimi? bi de yatmadan kkda bebeini kaybeden bi arkadaşın topicini okudum..ondan etkilendim sanırsam..aynı o şekilde gördümçünkü..oyhh çok fenayımm.....