akıntı normal ama ıstersen doktro abır sor canım uyku düzensizliği normal. ama hepımızde var...
evet bende de akıntı var baya :bbo:
ya kızlar bi de wc ye gitmekten bıktım yaa, eskicek valla :roflol::roflol::roflol:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
benim akıntım hiç yok ama uyku problemim var sabaha kadar en fazla bir kez uyanırdım şimdi sanki sürekli uyanığım çok hafifleşti uykum sabahta iş var sersem gibi oluyorum
daha önceki gebeliğimde sütten tiksinmiştim inşallah bunda olmaz 6 aydır bu yüzden hiç süt içmedim:içelim:
haftaya doktora gidiecem sorarım inş, akıntı olması normal sanırım hormonlarımız değişiyor bebek oluşuyor:CüvCüv:hihoyyyt
aynen bende senin gibiyim acımaya başladı artıkkaydirigubbakcemile3
hamiş olmak kolay değil sanırım biraz sıkıntı çekicez:CüvCüv: aman tek bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi gelir geçer nasılsakaydirigubbakcemile2
9 ay bulantım olsun 9 ay uykusuz kalıyım hiç önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı kucağıma alayım allahım bize o günleri göstersin :Saruboceq:
fatima 38 sen de hiç gitmedin mi doktora?
günaydın kızlarrrr......Şeniz
bugün sağ kasığımda a acaip bir ağrı var...canım nsl yanıo anlatammm...(
geçmiş olsun canım ya hemen stres yapma doktorunu arayabiliyorsan bir ara sor istersen kendini yorma uzan ani hareketler yapma :teselli:
cnm konuştumm.dr.normalmiş...ama gelde bana sor bide.....:çok üzgünüm:
ben de çok su içiyorum ama rosenin dediği gibi idrar rengim koyu.dünkü tahlil de de bol amorf ürat çıktı. ama dr kötü bir yorum yapmadı
bende bol bol su içiyorum kızlar ama çok sık idrara çıkmıyorum okadar, neden acaba çok merak ettim umarım bir sorun yoktur:1no2:
sorun olsa söylerdi kafana takma canım:CüvCüv:
sen belki terle atıyorsundur çoğunu sık çıkmakta zor oluyor her dakika wc de helede işteysen:bbo: