2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bebişleriniz nasıl yaramazlık yok değilmi :ecrin_bebek:

akıntı normal ama ıstersen doktro abır sor canım uyku düzensizliği normal. ama hepımızde var...

haftaya doktora gidiecem sorarım inş, akıntı olması normal sanırım hormonlarımız değişiyor bebek oluşuyor:CüvCüv:hihoyyyt

evet bende de akıntı var baya :bbo:

ya kızlar bi de wc ye gitmekten bıktım yaa, eskicek valla :roflol::roflol::roflol:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

aynen bende senin gibiyim acımaya başladı artıkkaydirigubbakcemile3

hamiş olmak kolay değil sanırım biraz sıkıntı çekicez:CüvCüv: aman tek bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi gelir geçer nasılsakaydirigubbakcemile2

günaydın çitos,

iyiyiz çok şükür, seni sormalı?

belirticikler hafif hafif yoklayıp gidiyor.. şimdi de baş dönmesi çıktı kafamçokkarıştı

9 ay bulantım olsun 9 ay uykusuz kalıyım hiç önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı kucağıma alayım allahım bize o günleri göstersin :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr......Şeniz
bugün sağ kasığımda a acaip bir ağrı var...canım nsl yanıo anlatammm...(

günaydın kızlarrrr......Şeniz
bugün sağ kasığımda a acaip bir ağrı var...canım nsl yanıo anlatammm...(

geçmiş olsun canım ya hemen stres yapma doktorunu arayabiliyorsan bir ara sor istersen kendini yorma uzan ani hareketler yapma :teselli:

kızlar kesinlikle dua okumadan uyumayın özellikle okuyup karnınıza üfleyin. bizim için hassaa dönemlerdeyiz kötü rüya görmeyiz inşallah bu sayede. ben okuyorum çok şükür daha kötü bişi görmedim.

Bende bi gece rahat uyuyorum bi gece yarım yamalak genelde banyo yaptıgım günler güzel uyuyorum ama hergünde yapamamki )

kızlar baş ağrısı yapıomu sizdede sabah ağrıyla uyandım ve hala ağrıo başım sersem gibi oluom kalktığımda hep uykum var ağzım hiç durmuyo esnemekten bide az idrarımın rengi hele sabahları o kadar koyu oluyoki anlatamam sizdede bunlar oluyomu

Benimde başımda hafifi agrı oluyor ama idrarım rengi çok koyu olmuyor suyu çok içip çok tuvalete çıkıyorum gece bile 2-3 defa çıkıyorum düşün artık

ben de çok su içiyorum ama rosenin dediği gibi idrar rengim koyu.dünkü tahlil de de bol amorf ürat çıktı. ama dr kötü bir yorum yapmadı

bende bol bol su içiyorum kızlar ama çok sık idrara çıkmıyorum okadar, neden acaba çok merak ettim umarım bir sorun yoktur:1no2:

ben de çok su içiyorum ama rosenin dediği gibi idrar rengim koyu.dünkü tahlil de de bol amorf ürat çıktı. ama dr kötü bir yorum yapmadı

sorun olsa söylerdi kafana takma canım:CüvCüv:

bende bol bol su içiyorum kızlar ama çok sık idrara çıkmıyorum okadar, neden acaba çok merak ettim umarım bir sorun yoktur:1no2:

sen belki terle atıyorsundur çoğunu sık çıkmakta zor oluyor her dakika wc de helede işteysen:bbo:

Merhaba kızlar bende aranıza yen ıkatıldım 5. tüp bebek denememde başardım ve hamıleyım bugün 16. gunum değerım en son dun ölçuldu 169 du benıde listeye eklermisiniz bu arada 69 kiloyum tanıştığıma sevındım süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…