2009 Ekim Anneleri

canım susayınca su nıyetıen içmeyı denesen dün ben oyle yaptım ama zor içtim yinede

GÜNAYDIN KIZLAR neşeli haberler alacagımız bir gün olsun.............
benım ıstahım kapandı benım gibi olan varmı?hafıf kasık ağrım gectı...

Günaydın nisasum ,

benimde iştahım kapalı ama miğdem burkuluyooo....kasıklarımdada kasılmalar devam ediyor. pıt pıt damar atar gibi galiba rahim büyüyyor ve akıntı başladı bende..:CüvCüv:

canım korkma bişey olmaz ben ilk 2 muayenemide alttan oldum...eğer bebeğinde düşük tehlikesi varsa ne yapsanda engellemeyezsin...vajinal ultrasaon düşüğe sebep olmaz tatlım merak etme...ama tabi yinede senin bileceğin bir şey...a.s.

Bende iştah sorunuda yok çok şükür ama aşırı yememeye çalışıyorum, uyku sorunum var gece dönüp duruyorum sabah gözlerimi açamıyorum

sabah uyanınca 1 bardak süt ve 1 bardak su içip evden çıkıyorum işyerinde kahvaltı yapıyorum. eskidende sadace su içip çıkardım normaldede gece uyanınca kalkar su içerim şimdide aynı değişen bişi yok.

bijoux bhcg kaç çıktı yoncacım?

çarşamba 1537 çıktı canım dün hemograma idrara falan bakıldı. bir daha da istemedi dr beta hcg.

Günaydın nisasum ,

benimde iştahım kapalı ama miğdem burkuluyooo....kasıklarımdada kasılmalar devam ediyor. pıt pıt damar atar gibi galiba rahim büyüyyor ve akıntı başladı bende..:CüvCüv:

bend ehissedıyorum bazen canım... ben progestan kullandıgımiçin akıntım hep var..
suya düşkünlüğüm vardı zaten arttı ıyıce.uykumda bırgun var bırgun yok anlamadım.. herkesd efarklı seyle roluyor sanırım..hayırlısıyla kucaklarımıza bır alaydık..:Saruboceq:

zeynepçiğim ilk bebeğimi kaybettim ya , onda da mesela ilk vajinal ultrasonla baktıktan sonra hafif kan bulaştı sonra da hiç kesilmedi. o günleri hiç hatırlamak istemiyorum

aa cok üzüldüm canım..bende karından baktı doktorum..bakalım kalp için nasıl bakılcak? sen böyle deyınce korktum şimdi...

herkese günaydın bugün nasılsınız bakılım hanımlar

benim yarın doktora gideceğim ilk muayene kese gözükmez herhalde alttan bakılım derse baktırmam beklerim 1-2 hafta o riski alamam

günaydın canlarım..çok tatsızım..çok kötüydü rüyam..gerçi kan rüyayı bozar derler..dimi? bi de yatmadan kkda bebeini kaybeden bi arkadaşın topicini okudum..ondan etkilendim sanırsam..aynı o şekilde gördümçünkü..oyhh çok fenayımm.....

günaydın canım hissedersin merak etme bende senin gibi diyordum midem bulanmıyo diye şimdi keşke bulanmasa diyorum...

Saol canım:CüvCüv:a.s. henüz erken sanırım zamanla olacak ama ben sabırsızlanıyorum eminim sonra olmasın isteyeceğim

sütü ilk dönemde bende her akşam içtim ama şimdi görmek istemiyorum bulantılarım geçince içerim yumurtayı zaten sevmiyorum onuda yemiyorum malesef...

Sütte sıkıntım yok sonra tiksinirmiyim bilemiyorum, yumurtada hergün yiyemiyorum kahvaltı olayı yok çalışıyor olunca

canım psıklojım benıdme bozuluyor okudukca arkadaslara cok üzülüyorum allah sabır versın.. kaybedenlere...
ruyan etkılendıgın için bence hıcbırseye yorma guzle düşün güzle olsun

Benimde akıntım çok fazla, uykumda dengesizleşti :CüvCüv:

akıntı normal ama ıstersen doktro abır sor canım uyku düzensizliği normal. ama hepımızde var...

evet bende de akıntı var baya :bbo:

ya kızlar bi de wc ye gitmekten bıktım yaa, eskicek valla :roflol::roflol::roflol:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Benimde akıntım çok fazla, uykumda dengesizleşti :CüvCüv:

benim akıntım hiç yok ama uyku problemim var sabaha kadar en fazla bir kez uyanırdım şimdi sanki sürekli uyanığım çok hafifleşti uykum sabahta iş var sersem gibi oluyorum
daha önceki gebeliğimde sütten tiksinmiştim inşallah bunda olmaz 6 aydır bu yüzden hiç süt içmedim:içelim:

zeynepçiğim ilk bebeğimi kaybettim ya , onda da mesela ilk vajinal ultrasonla baktıktan sonra hafif kan bulaştı sonra da hiç kesilmedi. o günleri hiç hatırlamak istemiyorum

canım ya geçmiş olsun haklısın o zaman endişe etmekte inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın canım...

canım kötü rüyalar sanırım hepimiz görüyoruz hamileliğin getirdiği ağırlıktan olsa gerek..bebeğini kaybeden arkadaşlarıma bende çok üzülüyorum ağlıyorum hatta ama mümkün olduğunca o bölümlere girip okumak istemiyorum çok etkileniyorum çünkü...inşallah allahım onlarada tez zamanda yeniden nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…