2009 Ekim Anneleri

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR ALLAHA ŞÜKÜR EŞİMDE BİŞİ YOK RABBİM YOL ARKADAŞIMI BANA VE BEBEĞİNE BAĞIŞLADI O KADAR BÜYÜK BİŞİ DEĞİL AMA GENEDE İNSAN İLK DUYUNCA KORKUYO AMA ALLAHA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ARABADA HASAR KİMSEYE BİŞİ OLMAMIŞ

kızlar listeye beni de ekler misiniz sat 6 ocak kilo 57 bugun keseyi ultrasonda bu arada hala titriorum cok heyecanlıyım
ARAMIZA HOŞGELDİN
Gizemcim geçmiş olsun umarım bişey yoktur.

geçmis olsun canim insallah bisey yoktur

geçmiş olsun canım umarım muhım degıldırbenneyaptımki

cnm çok geçmiş olsun inşalah büyük birşey yokturrr.....:çok üzgünüm:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR EŞİMDE HERHANGİ BİŞEY YOK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ AMA ARABAMIZ BİRAZ YAMULMUŞ OLSUN YA CANIMA BİŞİ OLMADI YAA ARABA DÜZELİR NEDE OLSA

kızlar bende hamileyim. bugün sonuçları aldım.

listeyi güncelleyen arkadaş benide eklesin. 17 ocak adet tarihim. galiba tahmini doğum 24 ekim kilom 59
ARAMIZA HOŞGELDİN

CANIM insalaah cidid bırsye yoktur canım

[

özleden mesaj atacaksın canım anjelıkaya

[yerimseniben

kizlar cok uzgunum ama eylul bebegini kaybetmis:çok üzgünüm:
CANIM BAŞIN SAĞOLSUN MELEĞİN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM DEMEKKİ HALA ALLAHIN YANINDA MELEK OLARAK GÖREV YAPACAK ZAMANI DEĞİLMİŞ ...senağlama

ALLAH DAİMA YARDIMCIMIZ OLSUN BOLBOL DUA EDELİM MELEKLERİMİZ BİZE SIKICA TUTUNSUN

selam gizem ya birden fazla alintiyi nasil yapiyorsunn teknigini bizede ogretirmisin??

CANIM BENİM BAK ALINTII YAPIN YANINDA NQ var onunla işaretliyosun ve en son işte hangisinden alıntı yapacaksan alıntı yapa tıklıyosun ve ekranında hepsi çıkıyo ona göre cevaplıyorsun canım:CüvCüv:

merhaba gizemcim gecmis olsun , ALLAH esini sana bagislasin bebeginizle birlikte birsey olmamasina cok sevindim tekrar hosgeldin :CüvCüv:

merhaba nurefsann sende hosgeldin canim , sende benim gibi yurtdisindasin yani gurbetcisin hamilelik nasil geciyor ?kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

tesekkur ederim deneyim bakayim olacakmi[

QUOTE=gizem1986;5390634]CANIM BENİM BAK ALINTII YAPIN YANINDA NQ var onunla işaretliyosun ve en son işte hangisinden alıntı yapacaksan alıntı yapa tıklıyosun ve ekranında hepsi çıkıyo ona göre cevaplıyorsun canım:CüvCüv:[/QUOTE]

hiii simdi oldu cevap vermek istedim her mesajda onu isaretliyormusum:)iyi ya boyle daha kolay:)

evet ilkay hollandayim hamilelik iyi geciyor cok sukur istahsizim su aralar mide yanmasi falan var ama o kadar cok degil maasallahim var senin nasikl geciyor

[/QUOTE]

merhaba nurefsann sende hosgeldin canim , sende benim gibi yurtdisindasin yani gurbetcisin hamilelik nasil geciyor ?kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2
Hayir gündüz degil gizem suan saat gece yarisi :)))) 24:12 yani Türkiyeden bir saat geri avrupa saati , uykum yok ne yapacam siz niye yatmiyorsunuz gece kuslari gibikaydirigubbakcemile3:içelim:

:ecrin_bebek:
nurefsan benimde dun migdem cok kotu yaniyordu sukur bugun daha iyiyim ama benimde pek istahim yok , folik acid aliyormusun ? almayi unutma birde d vitamini alsan istahin geri gelir :))) ayy diyene bakin desenekaydirigubbakcemile3 ben cok tembellestim hamile kalmadan once surekli birseyler yapardim yerimde duramazdim fakat suan oturdugum yerden kalmak canim istemiyor esim sagolsun bu konuda anlayisli davraniyor insallah bikmaz oda kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2
Hayir gündüz degil gizem suan saat gece yarisi :)))) 24:12 yani Türkiyeden bir saat geri avrupa saati , uykum yok ne yapacam siz niye yatmiyorsunuz gece kuslari gibikaydirigubbakcemile3:içelim:

ben yatamıyom düşük tehlikesi nedeniyle işi bıraktum ya bütün gün evdeyim öle olunca enerjim kendime
kalıyo bu nedenlede uyku yok:teytey:

AYNIYIM BENDE 5GUNDUR BI temizlik yapamadim .folik asit aliyorum d vitamini de doktor yazdi ama ben butm vitaminlerin oldugu bir ilac lacagim onu kullanacagim karnim acikti sanki ama yedikten sonra midem bulaniyor ne yapacagimi sasirdim

ben yatamıyom düşük tehlikesi nedeniyle işi bıraktum ya bütün gün evdeyim öle olunca enerjim kendime
kalıyo bu nedenlede uyku yok:teytey:

gizem düsük riskin mi var canim ? eger oyle ise cok dikkat et sevindim isi birakmana , bu benim ikinci bebegim ilk hamileligimde bundan 6 yil once ilk aylarda kanamam oldu doktor ilac verdi dusuk olmadi fakat erken dogum yaptim cok kotu gunler gecirdim oglum 6 aylik dogdu kuvozde kaldi yeterli oksijen almadigi icin suan yuruyemiyor tedavi goruyor fizik tedavisi ALLAH im kimseye yasatmasin , benim erken dogum riskim var ilk erken dogudugu icin ben tum anneleri uyarmak isterim ne olur dikkat edin ilk 3 ay bebekte olan sorundan dolayi dusuk olabiliyor 3 aydan sonra anneden kaynaklanan sorundan dusme veya erken dogum tehlikesi olusuyor hersey bizler icin hayirlisi ne ise o olsun insallah saglikli sekilde bebeklerimizi almayi nasip etsin Rabbim:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

AYNIYIM BENDE 5GUNDUR BI temizlik yapamadim .folik asit aliyorum d vitamini de doktor yazdi ama ben butm vitaminlerin oldugu bir ilac lacagim onu kullanacagim karnim acikti sanki ama yedikten sonra midem bulaniyor ne yapacagimi sasirdim

bol bol su ic ama yemeklerle birlikte degil ara ara ic migdendeki yanmayi azaltacaktir bulantiyida onleyebilir bir arkadasim surekli sakiz cignerdi migdem bulanmasin diye dene istersen :)) benimki bulanmiyor sadece yaniyor kaydirigubbakcemile5

canım valla işte bende ondan çok korkuyorum evin tüm işini eşim yapıyor ben hiç bişeye karışmıyorum ama bişi olursa jkendimi asla affettmem onu ii biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…