ARAMIZA HOŞGELDİNkızlar listeye beni de ekler misiniz sat 6 ocak kilo 57 bugun keseyi ultrasonda bu arada hala titriorum cok heyecanlıyım
Gizemcim geçmiş olsun umarım bişey yoktur.
geçmis olsun canim insallah bisey yoktur
geçmiş olsun canım umarım muhım degıldırbenneyaptımki
cnm çok geçmiş olsun inşalah büyük birşey yokturrr.....:çok üzgünüm:
ARAMIZA HOŞGELDİNkızlar bende hamileyim. bugün sonuçları aldım.
listeyi güncelleyen arkadaş benide eklesin. 17 ocak adet tarihim. galiba tahmini doğum 24 ekim kilom 59
CANIM insalaah cidid bırsye yoktur canım
[
özleden mesaj atacaksın canım anjelıkaya
[yerimseniben
CANIM BAŞIN SAĞOLSUN MELEĞİN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM DEMEKKİ HALA ALLAHIN YANINDA MELEK OLARAK GÖREV YAPACAK ZAMANI DEĞİLMİŞ ...senağlamakizlar cok uzgunum ama eylul bebegini kaybetmis:çok üzgünüm:
kızlar meraba benim sabah kanamam basladı bebek cok kucuk oldugu icin keseyi goremedik bilmiyorum yanş ordamı degilmi hcg yukselmis dun 612 di bugun 746 olmus kanamadan sonra cmtesi tekrar bakılacak cok korkuyorum kızlar ne olur dua edin bana bebegim kalsın benimle
bende ekim annesi olacaktım 16 ekimdi dogum ama cumartesi kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet olup düşük yaptım çok üzgünüm.rabbim bebeklerinizi korusun...[/QUO
CANIM BAŞIN SAĞOLSUN MELEĞİN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM DEMEKKİ HALA ALLAHIN YANINDA MELEK OLARAK GÖREV YAPACAK ZAMANI DEĞİLMİŞ ...senağlama
:asigim::enbuyukkk::CüvCüv:
selam gizem ya birden fazla alintiyi nasil yapiyorsunn teknigini bizede ogretirmisin??
[/QUOTE]tesekkur ederim deneyim bakayim olacakmi[
QUOTE=gizem1986;5390634]CANIM BENİM BAK ALINTII YAPIN YANINDA NQ var onunla işaretliyosun ve en son işte hangisinden alıntı yapacaksan alıntı yapa tıklıyosun ve ekranında hepsi çıkıyo ona göre cevaplıyorsun canım:CüvCüv:
merhaba nurefsann sende hosgeldin canim , sende benim gibi yurtdisindasin yani gurbetcisin hamilelik nasil geciyor ?kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
merhaba gizemcim gecmis olsun , ALLAH esini sana bagislasin bebeginizle birlikte birsey olmamasina cok sevindim tekrar hosgeldin :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile2
Hayir gündüz degil gizem suan saat gece yarisi :)))) 24:12 yani Türkiyeden bir saat geri avrupa saati , uykum yok ne yapacam siz niye yatmiyorsunuz gece kuslari gibikaydirigubbakcemile3:içelim:
:ecrin_bebek:
nurefsan benimde dun migdem cok kotu yaniyordu sukur bugun daha iyiyim ama benimde pek istahim yok , folik acid aliyormusun ? almayi unutma birde d vitamini alsan istahin geri gelir :))) ayy diyene bakin desenekaydirigubbakcemile3 ben cok tembellestim hamile kalmadan once surekli birseyler yapardim yerimde duramazdim fakat suan oturdugum yerden kalmak canim istemiyor esim sagolsun bu konuda anlayisli davraniyor insallah bikmaz oda kaydirigubbakcemile3
ben yatamıyom düşük tehlikesi nedeniyle işi bıraktum ya bütün gün evdeyim öle olunca enerjim kendime
kalıyo bu nedenlede uyku yok:teytey:
AYNIYIM BENDE 5GUNDUR BI temizlik yapamadim .folik asit aliyorum d vitamini de doktor yazdi ama ben butm vitaminlerin oldugu bir ilac lacagim onu kullanacagim karnim acikti sanki ama yedikten sonra midem bulaniyor ne yapacagimi sasirdim
tavsiyelerini deneyecegim bana musaaade size iyi geceler ...
bende ekim annesi olacaktım 16 ekimdi dogum ama cumartesi kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet olup düşük yaptım çok üzgünüm.rabbim bebeklerinizi korusun...
merhaba papatya iyiki sen geldin hosgeldin:teytey: