- 24 Ocak 2009
- 5.921
- 17
- 38
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR ALLAHA ŞÜKÜR EŞİMDE BİŞİ YOK RABBİM YOL ARKADAŞIMI BANA VE BEBEĞİNE BAĞIŞLADI O KADAR BÜYÜK BİŞİ DEĞİL AMA GENEDE İNSAN İLK DUYUNCA KORKUYO AMA ALLAHA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ARABADA HASAR KİMSEYE BİŞİ OLMAMIŞ
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR EŞİMDE HERHANGİ BİŞEY YOK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ AMA ARABAMIZ BİRAZ YAMULMUŞ OLSUN YA CANIMA BİŞİ OLMADI YAA ARABA DÜZELİR NEDE OLSA
ALLAH DAİMA YARDIMCIMIZ OLSUN BOLBOL DUA EDELİM MELEKLERİMİZ BİZE SIKICA TUTUNSUN
ARAMIZA HOŞGELDİNkızlar listeye beni de ekler misiniz sat 6 ocak kilo 57 bugun keseyi ultrasonda bu arada hala titriorum cok heyecanlıyım
Gizemcim geçmiş olsun umarım bişey yoktur.
geçmis olsun canim insallah bisey yoktur
geçmiş olsun canım umarım muhım degıldırbenneyaptımki
cnm çok geçmiş olsun inşalah büyük birşey yokturrr.....:çok üzgünüm:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR EŞİMDE HERHANGİ BİŞEY YOK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ AMA ARABAMIZ BİRAZ YAMULMUŞ OLSUN YA CANIMA BİŞİ OLMADI YAA ARABA DÜZELİR NEDE OLSA
ARAMIZA HOŞGELDİNkızlar bende hamileyim. bugün sonuçları aldım.
listeyi güncelleyen arkadaş benide eklesin. 17 ocak adet tarihim. galiba tahmini doğum 24 ekim kilom 59
CANIM insalaah cidid bırsye yoktur canım
[
özleden mesaj atacaksın canım anjelıkaya
[yerimseniben
CANIM BAŞIN SAĞOLSUN MELEĞİN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM DEMEKKİ HALA ALLAHIN YANINDA MELEK OLARAK GÖREV YAPACAK ZAMANI DEĞİLMİŞ ...senağlamakizlar cok uzgunum ama eylul bebegini kaybetmis:çok üzgünüm:
kızlar meraba benim sabah kanamam basladı bebek cok kucuk oldugu icin keseyi goremedik bilmiyorum yanş ordamı degilmi hcg yukselmis dun 612 di bugun 746 olmus kanamadan sonra cmtesi tekrar bakılacak cok korkuyorum kızlar ne olur dua edin bana bebegim kalsın benimle
ALLAH DAİMA YARDIMCIMIZ OLSUN BOLBOL DUA EDELİM MELEKLERİMİZ BİZE SIKICA TUTUNSUN
bende ekim annesi olacaktım 16 ekimdi dogum ama cumartesi kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet olup düşük yaptım çok üzgünüm.rabbim bebeklerinizi korusun...[/QUO
CANIM BAŞIN SAĞOLSUN MELEĞİN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM DEMEKKİ HALA ALLAHIN YANINDA MELEK OLARAK GÖREV YAPACAK ZAMANI DEĞİLMİŞ ...senağlama
:asigim::enbuyukkk::CüvCüv: