2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

1 bardak süt
zeytin
peynir
domates
salatalık
1 tane salam(napiim çok canım çekti)
1 simit
1 tatlı kaşığı bal ve ceviz

biraz öncede 5-6 tane kayısı yedim....
öğlende tavuk pilav ayran salata menümüz...
arada yine meyva
akşama bilmiom düşünmedimmmm

bir bardak sut domates zeytin maydanozlu sandevic 1 tane
arada bi sandevic daha bir bardak taze sikilmis meyve suyu birer avuc ceviz badem
simdide sut iciyorum
oglen yemeginde dunden kalan bezelye pilav var yaninada yogurt.

bir bardak sut domates zeytin maydanozlu sandevic 1 tane
arada bi sandevic daha bir bardak taze sikilmis meyve suyu birer avuc ceviz badem
simdide sut iciyorum
oglen yemeginde dunden kalan bezelye pilav var yaninada yogurt.

cok guzel canim aksama ne var peki??

canim yaaa cok canin cekmis olabilir ama riske atmissin bebisini bari yagsiz teflon tavada kizartipta yeseydin:1no2:

kahvaltı;
1 fincan açık çay,2dilim çikolatalı ekmek (taha yerken canım çekti),1 haşlanmış yumurta 5 yeşil zeytin
öğlen ve akşam ne yicem bilmiomm öğlende annem babam gelecek yapcaz bişeyler??

her zamanki gibi harikasin handancim diyecek bisey bulamiyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbaskaopuyorumnanaktan

bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 salatalik krem peynir ve recel yedim....
oglene domatesli kasarli tost yerim bugun
aksamada melemen, cacik 1 dilimde ekmek...

hosgeldin mehaycim.
afiyet olsun sanada. aksama biz genelde kahvaltilik yedigimiz icin dusunmedim daha.
sen nasilsin bulantilarin istahin ne durummda bugun kahvaltini yaptigina gore iyisin sanirim.

hosgeldin mehaycim.
afiyet olsun sanada. aksama biz genelde kahvaltilik yedigimiz icin dusunmedim daha.
sen nasilsin bulantilarin istahin ne durummda bugun kahvaltini yaptigina gore iyisin sanirim.

evet canim bugun iyiyim sukur aksama yada oglene dogru kotu olmam umarim..

bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 salatalik krem peynir ve recel yedim....
oglene domatesli kasarli tost yerim bugun
aksamada melemen, cacik 1 dilimde ekmek...

aralarda meyve feln yemeyi unutma bide süt içmiosn sen biraz zorlasan kendnini yada 3 ögün ayran iç yogurt ye , akşama ne pişirrebilirim pratik kolay fikrin varmı canım yaCADIARZU

Ben de dünkü menümü yazıyım
Sabah: Yarım haş. yumurta, 1 domates, 3 biber, 1 küçük parça peynir, bi dilim çavdar
Ara:bişey yok
Öğlen:cacık, çorba, küçük tabak bezelye yemeği
Ara:Yine bişey yok
Akşam:Yeşil mercimek yemeği,salata, 2-3 kaşık makarna, yoğurt, 1 dilim çavdar
Yemekten sonra:1 elma bi armut
Gece 11'e doğru: 2 dilim ekmek, koca bir parça yağlı tuzlu peynir, domates, biber, çay

Gece yediklerimi taniyonum 8-3 çıktığı için yemek zorunda kaldım. ama kendime geldim heee kaydirigubbakcemile3

aralarda meyve feln yemeyi unutma bide süt içmiosn sen biraz zorlasan kendnini yada 3 ögün ayran iç yogurt ye , akşama ne pişirrebilirim pratik kolay fikrin varmı canım yaCADIARZU

canim sut icemiyorum ama aralarda yogurt yiyorum ve bol peynir yiyorum....zaten aksama cacik var gormedin sanirim )
aksam icin sana onerebilecegim pratik sey sende melemen yapdelikafadulden

Son düzenleme:

iyi yapmissin o zaman canim..sagligin daha onemli tabi oyle olunca yemelisin..a.s

Canım ben akşama taze fasulye pişirmeyi düşünüyom. Ama yaz akşamları patlıcanları küçük küp küp doğrayıp soğan biber ile birlikte az yağla tancerede kavuruyorum, onlar ölünce üstüne yine küçük doğranmış domates koyuyorum hep beraber pişiyolar. Çayla çok güsel oluyo, ya da yoğurt ya da karpus

bu arada ogun olarak saymadigim icin aralarda yedigim meyveleri yazmayi hep unutuyorum..birde dunden kalan 1 tabak brokoli corbasi var onuda yerim arada acikinca..

bu arada ogun olarak saymadigim icin aralarda yedigim meyveleri yazmayi hep unutuyorum..birde dunden kalan 1 tabak brokoli corbasi var onuda yerim arada acikinca..

yaz anacım ara öğünleri de görelim. Bu arada brokoli çorbasını nasıl yapıyon canım kremalı mı

brokoli corbasi

2 yemek kasigi un
1 yumurta
3 yemek kasigi yogurt
1 brokoli
siviyag
kirmizi toz biber ve tuz...

yapilisi:brokoliyi kucuk kucuk parcalar halinde gul gul ayir yika ve kenara koy..
bu arada bir tencereye 1 litre su koy kaynasin...
yogurt yumurta ve unu iyice karistir topak topak olmayacak sekilde ve kaynayan sudan azcik at ve biraz daha karistirip kaynayan suya dok.....sonra ayirdigin brokolileri ekle 4-5 dakika kaynat...servis yaparkende yag ve kirmizibiber yakip ustune gezdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…