bir bardak sut domates zeytin maydanozlu sandevic 1 tane
arada bi sandevic daha bir bardak taze sikilmis meyve suyu birer avuc ceviz badem
simdide sut iciyorum
oglen yemeginde dunden kalan bezelye pilav var yaninada yogurt.
1 bardak süt
zeytin
peynir
domates
salatalık
1 tane salam(napiim çok canım çekti)
1 simit
1 tatlı kaşığı bal ve ceviz
biraz öncede 5-6 tane kayısı yedim....
öğlende tavuk pilav ayran salata menümüz...
arada yine meyva
akşama bilmiom düşünmedimmmm
dünkü menümü yazım önce ;
sabah 1 haş yumurta,1 domates 1 salatalık,beyaz peynir,yeşil biber,4 zeytn 1 dilim kepek
arada 1 bardak süt
öglen : sebze çorba,tavuk ızgara,ayran,1 dilim kepek
arada : 1 bardak süt sonra 2 nektarin
akşam : 1 tabak domatesli biberli bulgur pilavı,ayran
karpuz , süt
bugunkü menüm;
sabah : 1 haş ymurta,1 domatess,1salatalık,4 zeytin,kaşar peyniri,1 talı kaşı reçel,1 dilim çavdar
arada 1 bardak süt
öglen : mercimek çorba,etli bezelye,komposto,1dilim kepek
arada 1 bardak süt,1 nektarin
akşam : akşam ne pişirceme karar veremedim henüz ?? tarhana çorbası yapıcam ama yanına ne olabilr düşünüom CADIARZU
bide karpuz ve süt..
hosgeldin mehaycim.
afiyet olsun sanada. aksama biz genelde kahvaltilik yedigimiz icin dusunmedim daha.
sen nasilsin bulantilarin istahin ne durummda bugun kahvaltini yaptigina gore iyisin sanirim.
bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 salatalik krem peynir ve recel yedim....
oglene domatesli kasarli tost yerim bugun
aksamada melemen, cacik 1 dilimde ekmek...
aralarda meyve feln yemeyi unutma bide süt içmiosn sen biraz zorlasan kendnini yada 3 ögün ayran iç yogurt ye , akşama ne pişirrebilirim pratik kolay fikrin varmı canım yaCADIARZU
Ben de dünkü menümü yazıyım
Sabah: Yarım haş. yumurta, 1 domates, 3 biber, 1 küçük parça peynir, bi dilim çavdar
Ara:bişey yok
Öğlen:cacık, çorba, küçük tabak bezelye yemeği
Ara:Yine bişey yok
Akşam:Yeşil mercimek yemeği,salata, 2-3 kaşık makarna, yoğurt, 1 dilim çavdar
Yemekten sonra:1 elma bi armut
Gece 11'e doğru: 2 dilim ekmek, koca bir parça yağlı tuzlu peynir, domates, biber, çay
Gece yediklerimi taniyonum 8-3 çıktığı için yemek zorunda kaldım. ama kendime geldim heee kaydirigubbakcemile3
aralarda meyve feln yemeyi unutma bide süt içmiosn sen biraz zorlasan kendnini yada 3 ögün ayran iç yogurt ye , akşama ne pişirrebilirim pratik kolay fikrin varmı canım yaCADIARZU
iyi yapmissin o zaman canim..sagligin daha onemli tabi oyle olunca yemelisin..a.s
bu arada ogun olarak saymadigim icin aralarda yedigim meyveleri yazmayi hep unutuyorum..birde dunden kalan 1 tabak brokoli corbasi var onuda yerim arada acikinca..
delikafaduldendelikafaduldenTabii mehaycım görsen gözümün önü karardı valla. Karşıma küçük bi kuzu çıksa onu bile yerdim hiç düşünmeden delikafadulden
yaz anacım ara öğünleri de görelim. Bu arada brokoli çorbasını nasıl yapıyon canım kremalı mı