2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

elam tost ekmegin yarım ekmekmi ? öglen makarnası hoş durmuo ordakaydirigubbakcemile3

yok cnm yarım ekmek değil, unonun tost eklekleri varyaa 2 dlimin birleşmiş haliikaydirigubbakcemile3 (ama malesef kepekli değil, kepek bi paket aldım aynı tahta kurusu gibi oluyo cnm hiç yemek istemedi)
kısım napim makarna çok leziz gözüküyodu fazla yemedim zatiikaydirigubbakcemile3
kıs bu ikisi dışında diğer yediklerim iyimi sence? calsiyum içiyom diye sütüde iyice savsaklıyom artıkmafoldumben

günaydın kızlar
sabah: light beyaz beynirli ekmek ekmekli tost 1 tane, 1 bardak elma suyu
2 tane kayısı
ilerleyen saatlerde 1 muz yerim
öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği taze fasulye
arda yarım kase ay çekirdeği
akşam da : mercimek çorbası ve gene taze fasulye kepekli makarna ve light yoğurt yada salata olur herhalde.. arda yediklerim olursa da eklerim

elacım diger yediklerin güsel ama süt olayına giriş artık bence bu aylar çok önemli süt olmazsa yogurt ye araalarda

bugunkü menümü yazıom;

sabah : 1 domates,kaşar peyniri,4 zeytin,1 tatlı kaşı bal,açık çay,1 dilim çavdar
arada : 1 bardak süt içtim az öncede 1 nektarin yedim
öglen : şehriye çorba,biber dolması ve yogurt yicem
arada : 1 bardak süt içicem yine nektarinim var 1 tane onu yerim
akşam :henüz karar vermedim ana yemegime , tarhana çorbası yapacagım yanına melemen gibi bişi yapabilirim

yatmadan yine süt içicem artık günde 1lt süt içiyorum

elam senin sekerin yuksek cikmamismiydi bakayimklava: ne helvasi yiyorsun sen bari daha faydali olan bisey ye bal mesela...

bence helva nutelle ve halley fazla canim makarnada bir tabak dolusuysa oda fazla:1no2:

kizlar ben artik makarna yiyemiyorum yaaa onceden cok severdim hergun yesem bikmazdim o ilk 4-5 ay cok kotu oldugum zamanlarda yapmistim birgun ve yine yerken midem bulandi ve yedigim makarnalar hem agzimdan hem burnumdan cikti..oyle bir tiksindimki daha yiyemiyorum.....

handancim 1 litre cok degilmi yavrum yaa.????ben bir bardak bile icemiyorum arada bir kakao katarsam icebiliyorum yoksa kusturuyor ama yogurt peynir bol bol yiyorum bazende sutlu tatli...:kedi:

bu sabah: 2 yagda yumurta yedim (ne zamandir yagda yemiyordum), 2 dilim ekmek, 1 tatli kasigi ba,l 1 tatli kasigi recel ,1 karper peynir ve yarim salatalik....fazlami olmus biraz???kac gundur yumuta yemiyorum bilmem bu arada kizlar...
ara: 1 kellogs barre
oglene 3-4 kayisi ve uzum yerim
ara tekrar 1 kellogs barre
aksama karar veremedim...

az once yemekten geldim taze taze yazayım
2 tane biber dolması
1 dilim su boregi
1 kase visne komposto(icinde boya maddesi var sanırım.cok kırmızı cunku)
1 kase yayla corba

sabahta 2 dilim kek ve 1 kurabiye yemistim.kahvaltıdan sonra :kedi:

gayet gusel besleniosun kaydirigubbakcemile2

gayet gusel besleniosun kaydirigubbakcemile2

saol canim onceden ekmegi cok yerdim yeni yeni alisiyorum 1 ogunde 2 dilim ekmek yemeye...yetmez ac kalirim diye dusunuyordum ama yetiyor alistinmi fazla bile geliyormus meger....baska seylerde yiyoruz cunku..

buketim her zaman yeme aliskanligi haline getirmemiz iyi degil pasta borekleri ben artik yapmiyorum pek yapinca canim istiyor bir tane daha bir tane daha derken bakiyorum tepsi bitmis o yuzden yapmiyorum...cok nadir yiyorum bu ara..hem kellogs un barre lari var onlardan al aralarda ye kalorisi dusuk ve icindeki sereyaller sayesinde bebisinede faydali...hemde meyve pascaciklari var tam bir vitamin deposu....tatli istegini boylece gidermis olursun...

canım çok az diilmi bu öglen yemegin sabah iyi yemişin ama sonrası az gibi geldi bana akşama kurtarman lazım , canım artık kalsiyum ihtiyacı çok arttı yarım lt içiodum 1e çıkardım hemde tok tutuyor ii oluyor süt ekmek daha az yiyiom artık

o böregi yememeliydin buket:mymeka:bizimde öglen biber dolma vardı bide makarna makarnayı almadım dolma yeter die,boya maddesi varsa nie içtin kısım:mymeka:

evet ama aksama belki biraz kalorili bisey yerim o yuzden ogle yemegi yerine meyve yiycem canim hem oglen hem aksam yemek yersem patlarim esim pizza istedi ona yapicam kendimede hamurunu incecik yaparim sebzeli kitir kitir olur 2 dilim yerim belki..dilimler kucuk bu arada...cokmu sence??yada azmi??

kizlar size kek borek yiyorsunuz diye kizip kendim pizza yiycem diye kizmayin bana..esime yapicam ona ayri bana ayri yemek yapmak cok zor oluyor esim sebze yemiyor zaten ben yiyorum diye zorla yiyor arada onun sevdigi seyleride yapmam lazim bu arada kendime ayri yemek yapmak yerine hamurunu incecik ecmis oldugum sebzesi bol 1-2 dilimde pizza ben yerim diye dusundum ..hamuru cok ince oldugundan biskuvi gibi oluyor cok kalorisi olacaginida sanmiyorum zaten sebzeli olacak...yanlismi yapiyorum sizce?

elacım diger yediklerin güsel ama süt olayına giriş artık bence bu aylar çok önemli süt olmazsa yogurt ye araalarda

mafoldumben cnm en fazla küçük süt içebiliyom, ama yoğurt ayran tüketmeye özen gösteriyorum, bide kaşarda çok kalsiyum varmışya haftanın 5 günü bol kaşarlı yağsız tostun içinde yiyorum ondan alıyorumdur sanırım:kedi:

dandan yemene ve düzenine hayranım maşallah kızz hiç arada aburcubur falan yemiyonmu nasıl bünyen var senin:1closedeyes:

elam senin sekerin yuksek cikmamismiydi bakayimklava: ne helvasi yiyorsun sen bari daha faydali olan bisey ye bal mesela...

kıss 2-3 çataldan ne olcekmafoldumben baldada şeker var, ha öyle ha böyle canımın çektini yiyim barikaydirigubbakcemile3

bence helva nutelle ve halley fazla canim makarnada bir tabak dolusuysa oda fazla:1no2:

makarna bi tabak dolusu değildi yemeğin yanında azdı:kedi:
halley sürekli yemiyom, helvayı son 1 hafta 10 gündür yiyom ama

elali canim dedimya baldada seker var ama en azindan vitamin deposu...o yuzden oyle dedim..helvada vitamin yoktur baldaki kadar...seninde baya tatli istiyor canin anlasilan benimki gibi..ben tutuyorum kendimi cok istiyorsam meyve yada kellogs barre yiyorum..

sorma valla elacim o konuda bende handanin hayranlarindanim :roflol:
nasil bir bunyesinin oldugunu bilmemde nasil bir iradesi var ben anlamis degilim :))))

mehaycım ye canım ya bişi olmaz hatta çok ince ve küçükse az bile olabilir bence yanında çorbada içersen daha saglıklı olur kanımcayerimseniben ayrı ayrı yemek yapmak çok zahmetli hem sebzeli ve ince hamurluymuş yerimseniben

elacım gerçekten aburcubur hiç ama hiç yemiyırum buraya yazdıklarım dışında sadece bazen akşamları ceviz-badem yiyorumdur oda toplam 1 avuç aklıma geldikçe onun dışında listedekileri yiyiom ekstra yersem yazıom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…