2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

demekk hafifftiii heeeyerimseniben afiyet olsun
evet cok hafifti inan ve cok kucuk kare bir dilimdi bunun icin kendimi suclu hissetmedim acikcasi o kadar yania.s
cnm sabahları tostta yiyorum onun dışında öğle akşam toplasan 3 dilim anca yiyorumdur, bu zaman zaman kepek aradada normal ekmek oluyor...
ekmek baya az yiyorsun o yuzden kilo almiyorsun anlasilana.s
oldukca saglikli besleniyorsun bence boyle devam et...
olsun canim cok degil yinede dilimler inceyse tabi....yerimseniben

bugun kimse ne yedigini yazmamis galiba herkes sagliksiz beslenmis :))
ben yazayim ...
sabah 2 dilim ekmek 1 karper peynir 1 tatli kasigi findik ezmesi 1 tane light meyveli biskuvi ve meyveli cay...
ara 4 tane kabak mucveri yedim...
oglen 1 kasarli domatesli tost yerim...
arada yine meyveli cay ve yaninda bisey yerim ama ne yerim bilmem..
aksamda salata bulgur pilavi ve 2 mucver...
gece acikirsam uzum ...

sabah-- bir bardak sut iki kruvason
ara-- bir dilim karpuz bir bardak sut
oglen-- manti bulgur pilavi
ara-- 2 kucuk seftali 2 mango 2 bardak sut bir dilim karpuz
okadar cok yemisimki suan karnim davul gibi cok rahatsizim tv odasinda dolanip duruyorum biraz rahatlayim diye:bbo:
aksamada kahvaltilik hafif biseyler yemegi dusunuyorum.

selam canım. sağlıksı zbeslenmekten değil de bugün kociş ve afkadaşlarla oteldeydik o yzüen yazamadım.
sabah:2 dilim çavdar ekmeği 1 karper light peynir. ince dilim light beyaz peynir yarım domates 4-5 tane siyah zeytin 1 bardak açık çay
öğlen: şehriye çorba 2 kaşık semiz otu salatası 2 tane köfte 2 kaşık pirinç pilavı yeşil salata ve brokoli karnabahar yemeğinden de 1 yemek kaşığı kadar ve 1 dilim çavdar ekmeği
arada 3 tane tuzlu kuru pasta 2 bardak ayran ve 1 elma
akşam: ezogelinçorba somon balığı yeşil salata, 1.5 dilim çavdar ekmeği ve 2 küçük parça şerbetli tatlı

dünkü menümü yazıom

sabah : 1 dilim çavdar ekmegi , domates,peynir,reçel,helva,1 haş.yumurta
arada 1 bardak süt
öglen : kabak yemegi yogurt 1 dilim çavdar
arada 1 bardak süt , ve mehayın şekerparesinden pirşirdim çok güsel oldu 2 tane ondan yedim:kedi:
akşam : 1 adet lahmacun yedim sadece canım bişey istemedi ,sonra yine süt içtim 1 bardak başkada bişi yemedim:umursamaz:

canım ben 25 haftalık hamileyim şu ana kadar 4 kilo aldım

Bende bugün ne yediğimi yazayım size
sabah 1 adet kaşarlı domatesli gevrek (tost mak. ısıtılmış.) 1 limonata. 1 bardak çay şimdide türk kahvemi içiyorum
Normalde bu kadar kafein almam. çay hiç içmem kahveyide arada içerim. Yani haftada 2-3 kez.

Birazdan 1 adet şeftali yiyeceğim.
öğle menümüzde de şinitzel , pirinç pilavı şehriye çorbası ve cacık varmış.

Akşamada tarhana çorbası ve patlıcanlı bir yemek yapacağım ne olduğuna daha karar veremedim :)
ve boll bolll meyve yiyeceğim...
Sizce kötümü besleniyorum...

bende dünkü menümü yazıyım
sabah haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, tereyağ, bal, iki dilim ekmek, taze sıkılmış portakal suyu
ara öğün yarım muz bir bardak süt
öğlen zeytinyağlı fasülye, balık ve salata, karpuz
ara öğün bir bardak yoğurt ve bir tane şeftali
akşam yine zeytinyağlı fasülye, çorba, salata
yatmadan önce bir bardak yoğurt içine bir kaç tane çilek reçelinin tanesini koydum çok lezzetli oluyor mutlaka deneyin. bir salkım üzüm
gece uynadığımda da bir şeftali yedim

kızlar herşeyi zamanında tüketmeli derler ya.. portakalı bol memlekette tanıdıklarım var ve dediklerine göre bu mevsime kadar ağaçta tutabilmek için bolca ilaç atılırmış portakallara.. ve bahçe sahipleri pek tüketmezmiş o portakalları.. söyleyenlerin yalancısıyım.. ben uzun zamandır c vitaminini biberden almaya çalışıyorum..

yok canım saglıksız diil bence ama mesela öglen yemeginde pilavı yemeyebilirsin yada 2 kaşık felan biraz fazla dolu bi menü:))) bide süt içmiyormusun aralarda meyve ve süt dene bence bide

dun oglene misafirlerim vardı.onlar icin yaptıgım seylerden yedim.
2 dilim kakaolu kek.
3 tane un kurabiyesi
1 tane peynirli borek
2 kase kadar kısır
bolca yaprak sarma
uzerinede karpuz.
bunlar sadece oglen yediklerim mafoldumben

:mymeka::mymeka:

canım bana kilolarca portakal eltimin memleketinden muğladan geldi. bu portakallar yaz portakalı kış portakalı ağaçta kalmaz bu mevsime. yaz portakalı farklıdır kışın tadı kötü olduğu için yenmez yaza olgunlaşır.

ben gözleme var dünden onu yicem şimdi cokacimcoook:sm_cool:
yanında b.peynır izmir tulum zeytın salatalık ... süt ve petibör büskivi istiyo bide cnm cokacimcoook :jeyyar: öğleye bakcaz bakalım kafamçokkarıştı

sabah 1 domates 1 salatalik 2-3 dilim tahilli ekmek beyaz peynir biraz bal ve 1 tatli kasigi findik ezmesi yedim ve sut ictim..
oglen icin daha dusunmedim meyve yerim buyuk ihtimalle
aksama ispanak yemegi ve yogurt 2 dilimde tahilli ekmek...

kiz anam birer dilim yeseydin bari hepsinden sen nittin boylekafamçokkarıştı

haklisin canim birde ben dunun pazar oldugunu unutmusum niye kimse yok diyordum:roflol: dun ne guzel beslenmissin sen oyle oglen yediklerin bebise bir hafta yetecek vitamin deposuna sahip ne guzel...:asigim:

handancim geri kalan tatlilari ne yaptin peki esinemi kakaladin:roflol:

yok canim cok kotu sayilmaz ama sen yinede kahveyi haftada 1 e indir benceyerimseniben

benim kayınvalidemler köyceğiz' de oturuyor. küçük bir narenciye bahçeleri var evlerinin önünde.. hiç portakal yokmuş onlarda. komşularının bu yöntemle hala portakal sattıklarından bahsettiler. o sebeple söyledim. ama farkli bir cins portakaldır belki sana gelen. çok bildiğim bi mevzu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…