- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehaycım çok güsel bi tarifmiş süper oldular saol canımopuyorumnanaktan ben kendimi tuttum 2 tane yedim ama eşim götürdü bayakaydirigubbakcemile3 saklama kabında işyerinede getirdim burdada yicem akşam eve gidincede yerim napım yiyim azcık ne zamandır tatlı yemiom:kedi:
:kedi::mymeka::mymeka:
kiz anam birer dilim yeseydin bari hepsinden sen nittin boylekafamçokkarıştı
:kedi:
canım bi baslayınca kendime hakim olamadım.tadlarıda guzeldi benneyaptımki
evet bende baslayinca kendime hakim olamiyorum senin gibi:kedi: en iyisimi baslamamak sanirima.s
goznunun onunde oluncada mumkun deil baslamamak:ecrin_bebek:
bugunkü menümü yazmak istiorum ;
sabah : 1 dilim çavdar , 1 domates ,kaşar peyniri,1 tatlı kaşı recel,3 zeytin,açık çay
arada 1 bardak süt 1 şekerpare:kedi:
öglen : ezogelin çorba ,tavuk sote,ayran ,ekmek yemedim
arada süt içicem meyva getirmeyi unutmuşum
akşam: yeşil mercimekli bulgur pliavım var bide ayran içerim yanında ekmek yemicem
sonra şekerpare yerim yine sanırım:kedi:
handancim isten ayrilincada oglenleri yemek yaparmisin hergun evde yoksa baska altarnatiflermi uretirsin??
buketcim birde hamile olunca insan kendine aciyor dimi cani cekipte yemiyince..ben sahsen oyle oluyorum :roflol:
yapıcam canım çünkü kocim öglen yemeklerine eve gelicek ben evde olunca beraber yicezyerimseniben
walla ben yedikten sonra acıorum kaydirigubbakcemile3 diyorum kızım buket 50 kilo oldugun zamanları dusun. miden copluk mu bukadar goturuosun
bugunkü menümü yazmak istiorum ;
sabah : 1 dilim çavdar , 1 domates ,kaşar peyniri,1 tatlı kaşı recel,3 zeytin,açık çay
arada 1 bardak süt 1 şekerpare:kedi:
öglen : ezogelin çorba ,tavuk sote,ayran ,ekmek yemedim
arada süt içicem meyva getirmeyi unutmuşum
akşam: yeşil mercimekli bulgur pliavım var bide ayran içerim yanında ekmek yemicem
sonra şekerpare yerim yine sanırım:kedi:
efet canım yaa:asigim:güsel olucak inş ramazanda güzel iftarlar hazırlıcam kocama yıllar sonra ilk kezzemuszemusanladim canim iyide olur kanimca basbasa yemek yeme firsatlariniz olmus olacak boylece aksamdan aksama birlikte olmayacaksiniz yani ne guzell:asigim:
bravo ben im menume gore gayet saglıklı zemuszemus
efet canım yaa:asigim:güsel olucak inş ramazanda güzel iftarlar hazırlıcam kocama yıllar sonra ilk kezzemuszemus
:mymeka: