2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

mehaycım çok güsel bi tarifmiş süper oldular saol canımopuyorumnanaktan ben kendimi tuttum 2 tane yedim ama eşim götürdü bayakaydirigubbakcemile3 saklama kabında işyerinede getirdim burdada yicem akşam eve gidincede yerim napım yiyim azcık ne zamandır tatlı yemiom:kedi:

mehaycım çok güsel bi tarifmiş süper oldular saol canımopuyorumnanaktan ben kendimi tuttum 2 tane yedim ama eşim götürdü bayakaydirigubbakcemile3 saklama kabında işyerinede getirdim burdada yicem akşam eve gidincede yerim napım yiyim azcık ne zamandır tatlı yemiom:kedi:

arada yapinca bende yiyorum valla cani istiyor insanin bizde insaniz yaaa:1no2:

buketcim birde hamile olunca insan kendine aciyor dimi cani cekipte yemiyince..ben sahsen oyle oluyorum :roflol:

bugunkü menümü yazmak istiorum ;

sabah : 1 dilim çavdar , 1 domates ,kaşar peyniri,1 tatlı kaşı recel,3 zeytin,açık çay
arada 1 bardak süt 1 şekerpare:kedi:
öglen : ezogelin çorba ,tavuk sote,ayran ,ekmek yemedim
arada süt içicem meyva getirmeyi unutmuşum
akşam: yeşil mercimekli bulgur pliavım var bide ayran içerim yanında ekmek yemicem

sonra şekerpare yerim yine sanırım:kedi:

sabah : 1 dilim çavdar , 1 domates ,kaşar peyniri,1 tatlı kaşı recel,3 zeytin,açık çay
akşam: yeşil mercimekli bulgur pliavım var bide ayran içerim yanında ekmek yemicem

handancim isten ayrilincada oglenleri yemek yaparmisin hergun evde yoksa baska altarnatiflermi uretirsin??

buketcim birde hamile olunca insan kendine aciyor dimi cani cekipte yemiyince..ben sahsen oyle oluyorum :roflol:

walla ben yedikten sonra acıorum kaydirigubbakcemile3 diyorum kızım buket 50 kilo oldugun zamanları dusun. miden copluk mu bukadar goturuosun.yemekhanede 3 dilim baklava cıktı.1 tanesini yedim.2 dilimi yanımda suan.icim gidio ama tutucam kendimi

walla ben yedikten sonra acıorum kaydirigubbakcemile3 diyorum kızım buket 50 kilo oldugun zamanları dusun. miden copluk mu bukadar goturuosun

ben yemeden once kendime yedikten sonraysa bebege aciyorum..nede olsa ona yarayan seyler degil yediklerimiz..yani her halukarda birine aciyorum ben:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

bravo benim menume gore gayet saglıklı zemuszemus

anladim canim iyide olur kanimca basbasa yemek yeme firsatlariniz olmus olacak boylece aksamdan aksama birlikte olmayacaksiniz yani ne guzell:asigim:
efet canım yaa:asigim:güsel olucak inş ramazanda güzel iftarlar hazırlıcam kocama yıllar sonra ilk kezzemuszemus
bravo ben im menume gore gayet saglıklı zemuszemus

:mymeka:

yok canım oruç tutmucam bu sene son aylar bebek gelşimi için çok önemli yavrumu aç bırakamam

dünkü menüm kızlar
sabah haş.yumurta, peynir, 5 tane zeytin, domates, salatalık, tereyağ, reçel, kızarmış ekmek, ceviz, portakal suyu
ara öğün yarım muz bir bardak süt
öğlen yeşil mercimek çorbası, fırında köfte patates ve salata
ara öğün bir ayran, şeftali, sütlaç
akşam mercimek çorbası, fırında tavuk, kurutulmuş biberi kayınvalidem haşlayıp yoğurtlamış harikaydı kızlar ve karpuz
yatmadan bir bardak süt
amma çok yemişim ha bu kadar yememe rağmen resmen akşam aç yatıyorum

benim dünkü menüm...

sabah 1 haşlanmış yumurta, kaşarlı yağsız tost, 2-3 çatal helva
arada 1 şeftali, 2 kayısı
öğlen izmir köfte, sebzeli makarna, cacık
arada biraz üzüm
arada 2 domates 1 dilim ekmek
akşam yeşil mercimek çorbası, 1 dolma biber, çok az yoğurt
yemek sonrası cnm tatlı istedi 2 kaşık nütellla, biraz sonrada halley yedim.
akşam yatmadan yarım saat öncede bi haşlanmış mısır götürdüm :KK43:(

X