iyi ya iste manken gibi kalayip yusyuvarlak olmak istemiyorum heleki catlak hic istemiyorum..bir ayda 5 kilo cok canim o zaman ben doguma kadar 15 kilo alirim boyle gidersem...kısım 5 degil 10 kiloda alabilirsin konuşma manken gibisin:mymeka:
bende sabah menümü degiştirmek istiom artık ne yiyebilirim bilmiom
bende sabah menümü degiştirmek istiom artık ne yiyebilirim bilmiom
iyi ya iste manken gibi kalayip yusyuvarlak olmak istemiyorum heleki catlak hic istemiyorum..bir ayda 5 kilo cok canim o zaman ben doguma kadar 15 kilo alirim boyle gidersem...
kuru meyveli musli yiyebilirsin sutle sereyallerde cok faydaliymis kuru meyveyle birlikte harika oluyor ustelik vitamin deposu....a.s
hımmm ben hiç makarna yemiom CADIARZU
2 paket var evde almıştım aama sevmiom ben onalrı:kedi:
handancım ben bikaç sabah kepekli ekmeğe ligjht beyaz peynir koyup çok az tereyağı ile tost yaptım. içine yada yanıan domatesle de gzüel oluyo
yumurtamı nerdeyse 20 yıldır azıma sokmuyorumdur. kahvaltıda varsa masaya bile oturamam(((((((((
hımmm ben hiç makarna yemiom CADIARZU
hımm güsel kokusu bile burnuma geldi ben bunu kaşarla yapım bikaç gün saol canımcokacimcoook
aklımda sürekli recel kavanoz kavanoz yemek istiom
senin neden 50 kilo oldugun anlasildi hicbisey yemiyorsun sende canim yaa yumurta yemen lazim ama gunde 1 tane...en azindan 2-3 gunde bir ya...
ayy süpercokacimcoookhandancim ben kasarli ve domatesli tost yapiyorum harika oluyor dene mutlaka.....bir dilim kasari koy tost ekmeginin uzerine ustune yuvarlak dilimlenmis domates tuzla ve birazda kekik dok seversen harika oluyor.....
sekerinmi dusuyor acaba????
anladim sen o yuzden kilo almiyorsun ee peki kilo alamiyorum diye uzuluyordun sen dikkat ediyorsan almaman normal...doktoruma söyledim kırmızı et ve yumurta sevmiyorum diye. yumurtayı yiyemem ama kırmızı eti kasarsam yiyebilirim dedim. o da bana haftada 2 gün balık tüketiyorsan kasmana gerek yok dedi. hem peyniri ve yoğurdu da bolca tüketiyorum... ben son zamanlarda dikkat ettiğim için 50 ki,loyum baştaki hızımla gitseydim şimdi 60 kiloydum canım....
ayy süpercokacimcoook
olabilir cnaım ya ben tatlı şeyler hiç yemiom nerdeyse alımda reçel yiyim bari haklısın
anladim sen o yuzden kilo almiyorsun ee peki kilo alamiyorum diye uzuluyordun sen dikkat ediyorsan almaman normal...:utangac..
kilo almama üzülüyorum çünkü normal bi beslenme durumunda haftalık 300 gram almam gerekiyo. yani benim bu beslenmemle almam gereken ayda en az 1200 gram ama benim geçen aydan beri kilomda bi değişiklik olmadı.. bakalım doktorun tartısı belki farklıdır. bide onda tartılayım ozmana anlayacaz daha önceki gidişlerimde 1 kilo falan fazla tartıyodu.. gerçi geçen sefer doktorda 51 çıktığımda evdekinde de o civarda çıkmıştım.. haftaya çarşamba ksımetse görecez...
anladim umarim 1.200 gr almissindir o zamana.s.