2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

bende bugün sabah peynirli domatesli salatalikli sandwich yaptim yaninda 1 bardak meyve suyu
öglen manti annemin yaptigi
4 saat sonra tarhana corbasi
daha sonra firinda patatesli tavuk ve en son hamburger

Ahh mehayım ahh bende bu topiğe uramak istemeyenlerdenim malum düzensiz beslenme-tatlicadiarzu-

dünkü menüm :

sabah ;
kaşarlı yağsız tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak açık çay
arada 1 şeftali

öğlen ;
tavuk ızgara, ayran, fındık lahmacun (ikram olmasa yemezdimkaydirigubbakcemile3)

arada 200ml süt

akşam (7de) ;
şehriye çorbası, 1 adet etli biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1 salkım üzüm

bide aralarda cnm tatlı çektikte N**** (Siyahi) yedim (toplamda 3-4 adet)

bide dün akşam gün vardı 9,30da -tatlicadiarzu-
3 dilim patatesli börek, 1 dilim bisküvi pastası, yarım poğça, 1 bardak açık çay-tatlicadiarzu-

bugün ise ;
kaşarlı yağsız tost, 1 domates, 1 salatalık, 2 yeşil biber
arada şeftali yicem
kiraz yicem
öğlen dışarda olcaz büyük ihtimalle zararlı bişeyler yerim
arada karpuz yerim
akşam etli biber dolması ve çorba yapıp çorba yerim
yemek sonrasıda gene meyve yerim

sabah: kepekli tost ekmeğine az tereyağlı kaşarlı tost ve vişne suyu
4 adet ceviz
3 adet kayısı
öğlen: dünden kalan barbunya ve kepekli pirinç pilavı yanına da domates salatalık
aralarda yüksek ihtimal bişeyler yiyeceğim
akşam için de bilmiyorum canım neden yemek yapmak istemiyor benim yaaaaaaaaa

bugün sabah;
2 dilim ekmek(beyaz ekmek)
6 adet zeytin
2 domates 1 salatalık
kızarmış salçalı sosis
1 adet sebzeli sigara böreği yedim arkadaşlar
birazda yoğurlu biber yapmıştım onda yedim

aradada üzüm ve erik yemeği düşünüyorum
öğlen için bişey düşünemiyorum şuan.. :uhm:

ben demiştim dayanamam arada bişeyler yerim diye 2 tane hanımeller damla çikolatalı küçük bisküvilerden yedim yanında da 1 bardak süt

ben demiştim dayanamam arada bişeyler yerim diye 2 tane hanımeller damla çikolatalı küçük bisküvilerden yedim yanında da 1 bardak süt

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook hanim ellermii???cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bende bugün sabah peynirli domatesli salatalikli sandwich yaptim yaninda 1 bardak meyve suyu
öglen manti annemin yaptigi
4 saat sonra tarhana corbasi
daha sonra firinda patatesli tavuk ve en son hamburger

hamburger isi bozmus biraz ama neyse her zaman yemiyorsun sanirim....

valla gec kalmissin canim daha once ugrasaydin yediklerini yazsaydin biz seni kotu beslendiginde uyarirdik bu kadar almazdin..ama bundan sonrasi icin gec sayilmaz nede olsa daha doguma zaman var ...bence saglikli beslendikten sonra bebegine yarayacak seyler yedikten sonra hicbisey olmaz..sen yedigin abur cuburlari kes bak nasil kilo alimin yavasliyor zaten onlarin bebegede yarari yok....a.s.
gayet saglikli geldi bana beslenme tarzin cokmu kilo aldin??:uhm:

canim bende bazen buraya yazdigim listeye sadik kalamiyorum ama bari en canimin istedigi limitin en azini yiyeyim diyorum 2 hanimellerden bisey olmaz...a.s.

aksam 9.30 dan sonra ve borek corek yedin haa...masallah canim daha ne diyim bari 1 borek yeseydinklava:

ben bu sabah:2 dilim kepek ekmegi 1 karper peynir birazda ekmegimin ustune yag surup bal doktum yedim...acik cay ictim..
ara:1 kellogs barre muzlu yedim 1 bardak narli cilekli meyve cayi...
oglende: kiymali turlu ve yogurt yerim 2 dilimde ekmek...
aksama :sebzeli bulgur pilavi yogurt ve belki birazda salata...
yatmadan 2 dilim kavun...ve birde meyveli cay yada sut...

aksam 9.30 dan sonra ve borek corek yedin haa...masallah canim daha ne diyim bari 1 borek yeseydinklava:

ama ama amaa dayanamadım benmafoldumben
bunun dışında genel olarak beslenmemdeki yorumun nasıl düzenlimi senceCADIARZU

demin 1 kucuk dilim portakalli cok hafif bir pasta yedim ama normal pastalar gibi degil arkadasim portakal suyuyla yapmis cok hafifti...

öğlen birşey yapmadım arkadalar tembelliğim üstümdeydi yattım kalktığımdada üzüm ve erik yedim 2 porsyoncuk kadar

akşam yemeği için kocam aradı yemek yapma kuzu pirzola alcakmış bana :kedi: ayıptır sölemesi yanınada soğuk ayran içerim 2 bardak kadar bugünlk bukadar:icecream:

ben bu hafta alabalık semizotu ve cevize baya yuklendım umarım yararlı olur...üstün zekalı olmasa bari :))

Ayy ben hiç düzenli yemek yiyemiyorum:kedi:
Eşim gece geç geliyo çok :bbo:
Yani düzenli akşam yemeğimiz yok.Öğlen 11 gibi kalkıyoruz.kahvaltıda ; domates,salatalık,yumurta,peynir,çok nadir reçel..açık çay.beyaz normal ekmek lülülülülülü
Ee sabah kahvaltısı geç olunca,öğleni es geçiyoruz :1closedeyes:
Arada meyve,karpuz filan.
Akşam yemeği tek başına yenince hiçbir tadı olmuyo :1no2:
Sebze pişirmeye çalışıyorum genelde,karnıbahar,taze fasülye,kabak,patlıcan,brokoli gibi
Kırmızı etle çok aram yok.Et genelde beyaz et yiyorum ama haşlama filan deil,ya hafif kendi suyunda kızartma. Yada ızgara.her yemekte mutlaka salata,ayran yada yoğurtlu bişeyler mutlaka yiyorum (yoğurtlu havuç,yoğurtlu patates salatası,yoğurtlu kabak gibi..)
Balık ışte büyük sorunumuz. yaz mevsimi olduğu için buzhane balığı var artık.onlarda bana hç yenicek gibi gelmiyoTon balığı alıyorum haftada birgün.umarım faydalıdır.
yemektn sonra malesef çaysız yapamıyorum..Mutlaka çay..
Yatmadan meyve,süt yada ayran illaki birini tüketiyorum..Genelde eşim geldiğinde kalktığım ve ona ufak tefek bişiler hazırladğım için bazen gecede bişiler kaçırıyorm:kedi:

Ayy çok yazmışımmmmm :kedi:

kızlar akşama ne yapıp yiyecem diye düşünürken arkadaşlar mangala gidiyodu bizi de çağırdılar.. akşam yemeğimde mangal vardı yani etlere ek olarak patlıcan salatası ve domates salatası yedim ve 4 dilim evet abarttım ama napıyım 4 dilim çavdar ekmeği yedim... bide 1 bardak elma suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…