ben demiştim dayanamam arada bişeyler yerim diye 2 tane hanımeller damla çikolatalı küçük bisküvilerden yedim yanında da 1 bardak süt
bende bugün sabah peynirli domatesli salatalikli sandwich yaptim yaninda 1 bardak meyve suyu
öglen manti annemin yaptigi
4 saat sonra tarhana corbasi
daha sonra firinda patatesli tavuk ve en son hamburger
valla gec kalmissin canim daha once ugrasaydin yediklerini yazsaydin biz seni kotu beslendiginde uyarirdik bu kadar almazdin..ama bundan sonrasi icin gec sayilmaz nede olsa daha doguma zaman var ...bence saglikli beslendikten sonra bebegine yarayacak seyler yedikten sonra hicbisey olmaz..sen yedigin abur cuburlari kes bak nasil kilo alimin yavasliyor zaten onlarin bebegede yarari yok....a.s.Ben vicdan azabı çektiğim için bu topiğe uğramıyorum hiç. Ama artık zamanı geldi herhalde. Çünkü aldığım kilolar 15 e geldi dayandıııııı... mafoldumben Deli danalar gibi ne bulduysam aklıma ne geldiyse yedim bugüne kadar. Artık frenlemeliyim ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Daha önce çok yediğim için şimdi birden kesersem bebeğe zararı olurmu acaba. Ayrıca bende demir haricinde vitaminde alamıyorum.
Bana vereceğiniz fikirler varmı arkadaşlar ne yapmalıyım ben... Böyle gidersem 30 kiloyu geçeceğim herhalde... mafoldumben
help... help... help...
gayet saglikli geldi bana beslenme tarzin cokmu kilo aldin??:uhm:az kilo alan arkadaşlar günlük beslenme programınız nasıl ben her sabah haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, iki üç tane ceviz, bir tatlı kaşığı tereyağ ve balla birlikte taze sıkılmış portakal suyuyla birlikte elevit içiyorum ve iki üç dilim ekmek ara öğün olarak da bir bardak şekersiz süt bir porsiyon meyveöğlenleri sebze yemeği, bir porsiyon et, salata ve iki üç dilim ekmek ara öğün bir kase yoğurt bir porsiyon meyve
akşamları duruma göre bir kase çorba sebze yemeği ve et. et olmadığı zaman yerine balık veya kurubaklagil yemeği. pilav makarna iki üç kaşığı geçmiyor. akşam yatmadan önce bir bardak süt veya yoğurt ve meyveben birde ekstradan gece kalkıp bir
porsiyon daha meyve yiyorum
tabi arada bir tatlı kaçamağı yapıyorum
ben demiştim dayanamam arada bişeyler yerim diye 2 tane hanımeller damla çikolatalı küçük bisküvilerden yedim yanında da 1 bardak süt
Ahh mehayım ahh bende bu topiğe uramak istemeyenlerdenim malum düzensiz beslenme-tatlicadiarzu-
dünkü menüm :
sabah ;
kaşarlı yağsız tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak açık çay
arada 1 şeftali
öğlen ;
tavuk ızgara, ayran, fındık lahmacun (ikram olmasa yemezdimkaydirigubbakcemile3)
arada 200ml süt
akşam (7de) ;
şehriye çorbası, 1 adet etli biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1 salkım üzüm
bide aralarda cnm tatlı çektikte N**** (Siyahi) yedim (toplamda 3-4 adet)
bide dün akşam gün vardı 9,30da -tatlicadiarzu-
3 dilim patatesli börek, 1 dilim bisküvi pastası, yarım poğça, 1 bardak açık çay-tatlicadiarzu-
bugün ise ;
kaşarlı yağsız tost, 1 domates, 1 salatalık, 2 yeşil biber
arada şeftali yicem
kiraz yicem
öğlen dışarda olcaz büyük ihtimalle zararlı bişeyler yerim
arada karpuz yerim
akşam etli biber dolması ve çorba yapıp çorba yerim
yemek sonrasıda gene meyve yerim
aksam 9.30 dan sonra ve borek corek yedin haa...masallah canim daha ne diyim bari 1 borek yeseydinklava:
ama ama amaa dayanamadım benmafoldumben
bunun dışında genel olarak beslenmemdeki yorumun nasıl düzenlimi senceCADIARZU
bunun disinda iyi bence..birde ne kadar ekmek yiyorsun gunde??