2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

kısım 5 degil 10 kiloda alabilirsin konuşma manken gibisin:mymeka:
iyi ya iste manken gibi kalayip yusyuvarlak olmak istemiyorum heleki catlak hic istemiyorum..bir ayda 5 kilo cok canim o zaman ben doguma kadar 15 kilo alirim boyle gidersem...
bende sabah menümü degiştirmek istiom artık ne yiyebilirim bilmiom

kuru meyveli musli yiyebilirsin sutle sereyallerde cok faydaliymis kuru meyveyle birlikte harika oluyor ustelik vitamin deposu....a.s

iyi ya iste manken gibi kalayip yusyuvarlak olmak istemiyorum heleki catlak hic istemiyorum..bir ayda 5 kilo cok canim o zaman ben doguma kadar 15 kilo alirim boyle gidersem...

kuru meyveli musli yiyebilirsin sutle sereyallerde cok faydaliymis kuru meyveyle birlikte harika oluyor ustelik vitamin deposu....a.s

2 paket var evde almıştım aama sevmiom ben onalrı:kedi:

handancım ben bikaç sabah kepekli ekmeğe ligjht beyaz peynir koyup çok az tereyağı ile tost yaptım. içine yada yanıan domatesle de gzüel oluyo

hımm güsel kokusu bile burnuma geldi ben bunu kaşarla yapım bikaç gün saol canımcokacimcoook

yumurtamı nerdeyse 20 yıldır azıma sokmuyorumdur. kahvaltıda varsa masaya bile oturamam:KK43:(((((((((

senin neden 50 kilo oldugun anlasildi hicbisey yemiyorsun sende canim yaa yumurta yemen lazim ama gunde 1 tane...en azindan 2-3 gunde bir ya...

hımm güsel kokusu bile burnuma geldi ben bunu kaşarla yapım bikaç gün saol canımcokacimcoook

handancim ben kasarli ve domatesli tost yapiyorum harika oluyor dene mutlaka.....bir dilim kasari koy tost ekmeginin uzerine ustune yuvarlak dilimlenmis domates tuzla ve birazda kekik dok seversen harika oluyor.....

senin neden 50 kilo oldugun anlasildi hicbisey yemiyorsun sende canim yaa yumurta yemen lazim ama gunde 1 tane...en azindan 2-3 gunde bir ya...

doktoruma söyledim kırmızı et ve yumurta sevmiyorum diye. yumurtayı yiyemem ama kırmızı eti kasarsam yiyebilirim dedim. o da bana haftada 2 gün balık tüketiyorsan kasmana gerek yok dedi. hem peyniri ve yoğurdu da bolca tüketiyorum... ben son zamanlarda dikkat ettiğim için 50 ki,loyum baştaki hızımla gitseydim şimdi 60 kiloydum canım....

handancim ben kasarli ve domatesli tost yapiyorum harika oluyor dene mutlaka.....bir dilim kasari koy tost ekmeginin uzerine ustune yuvarlak dilimlenmis domates tuzla ve birazda kekik dok seversen harika oluyor.....
ayy süpercokacimcoook
sekerinmi dusuyor acaba????

olabilir cnaım ya ben tatlı şeyler hiç yemiom nerdeyse alımda reçel yiyim bari haklısın

doktoruma söyledim kırmızı et ve yumurta sevmiyorum diye. yumurtayı yiyemem ama kırmızı eti kasarsam yiyebilirim dedim. o da bana haftada 2 gün balık tüketiyorsan kasmana gerek yok dedi. hem peyniri ve yoğurdu da bolca tüketiyorum... ben son zamanlarda dikkat ettiğim için 50 ki,loyum baştaki hızımla gitseydim şimdi 60 kiloydum canım....
anladim sen o yuzden kilo almiyorsun ee peki kilo alamiyorum diye uzuluyordun sen dikkat ediyorsan almaman normal...:eek:
ayy süpercokacimcoook

olabilir cnaım ya ben tatlı şeyler hiç yemiom nerdeyse alımda reçel yiyim bari haklısın

hemde harika dene cok seviceksin......

kizlar aniden cikmam gerekti demin misafirim geldi gitti..

anladim sen o yuzden kilo almiyorsun ee peki kilo alamiyorum diye uzuluyordun sen dikkat ediyorsan almaman normal...:utangac..

kilo almama üzülüyorum çünkü normal bi beslenme durumunda haftalık 300 gram almam gerekiyo. yani benim bu beslenmemle almam gereken ayda en az 1200 gram ama benim geçen aydan beri kilomda bi değişiklik olmadı.. bakalım doktorun tartısı belki farklıdır. bide onda tartılayım ozmana anlayacaz daha önceki gidişlerimde 1 kilo falan fazla tartıyodu.. gerçi geçen sefer doktorda 51 çıktığımda evdekinde de o civarda çıkmıştım.. haftaya çarşamba ksımetse görecez...

kilo almama üzülüyorum çünkü normal bi beslenme durumunda haftalık 300 gram almam gerekiyo. yani benim bu beslenmemle almam gereken ayda en az 1200 gram ama benim geçen aydan beri kilomda bi değişiklik olmadı.. bakalım doktorun tartısı belki farklıdır. bide onda tartılayım ozmana anlayacaz daha önceki gidişlerimde 1 kilo falan fazla tartıyodu.. gerçi geçen sefer doktorda 51 çıktığımda evdekinde de o civarda çıkmıştım.. haftaya çarşamba ksımetse görecez...

anladim umarim 1.200 gr almissindir o zamana.s.

Ben vicdan azabı çektiğim için bu topiğe uğramıyorum hiç. Ama artık zamanı geldi herhalde. Çünkü aldığım kilolar 15 e geldi dayandıııııı... mafoldumben Deli danalar gibi ne bulduysam aklıma ne geldiyse yedim bugüne kadar. Artık frenlemeliyim ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Daha önce çok yediğim için şimdi birden kesersem bebeğe zararı olurmu acaba. Ayrıca bende demir haricinde vitaminde alamıyorum.
Bana vereceğiniz fikirler varmı arkadaşlar ne yapmalıyım ben... Böyle gidersem 30 kiloyu geçeceğim herhalde... mafoldumben
help... help... help...

az kilo alan arkadaşlar günlük beslenme programınız nasıl ben her sabah haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, iki üç tane ceviz, bir tatlı kaşığı tereyağ ve balla birlikte taze sıkılmış portakal suyuyla birlikte elevit içiyorum ve iki üç dilim ekmek ara öğün olarak da bir bardak şekersiz süt bir porsiyon meyveöğlenleri sebze yemeği, bir porsiyon et, salata ve iki üç dilim ekmek ara öğün bir kase yoğurt bir porsiyon meyve
akşamları duruma göre bir kase çorba sebze yemeği ve et. et olmadığı zaman yerine balık veya kurubaklagil yemeği. pilav makarna iki üç kaşığı geçmiyor. akşam yatmadan önce bir bardak süt veya yoğurt ve meyveben birde ekstradan gece kalkıp bir
porsiyon daha meyve yiyorum
tabi arada bir tatlı kaçamağı yapıyorum

X