evet cok hafifti inan ve cok kucuk kare bir dilimdi bunun icin kendimi suclu hissetmedim acikcasi o kadar yania.sdemekk hafifftiii heeeyerimseniben afiyet olsun
ekmek baya az yiyorsun o yuzden kilo almiyorsun anlasilana.scnm sabahları tostta yiyorum onun dışında öğle akşam toplasan 3 dilim anca yiyorumdur, bu zaman zaman kepek aradada normal ekmek oluyor...
oldukca saglikli besleniyorsun bence boyle devam et...Ayy ben hiç düzenli yemek yiyemiyorum:kedi:
Eşim gece geç geliyo çok :bbo:
Yani düzenli akşam yemeğimiz yok.Öğlen 11 gibi kalkıyoruz.kahvaltıda ; domates,salatalık,yumurta,peynir,çok nadir reçel..açık çay.beyaz normal ekmek lülülülülülü
Ee sabah kahvaltısı geç olunca,öğleni es geçiyoruz :1closedeyes:
Arada meyve,karpuz filan.
Akşam yemeği tek başına yenince hiçbir tadı olmuyo :1no2:
Sebze pişirmeye çalışıyorum genelde,karnıbahar,taze fasülye,kabak,patlıcan,brokoli gibi
Kırmızı etle çok aram yok.Et genelde beyaz et yiyorum ama haşlama filan deil,ya hafif kendi suyunda kızartma. Yada ızgara.her yemekte mutlaka salata,ayran yada yoğurtlu bişeyler mutlaka yiyorum (yoğurtlu havuç,yoğurtlu patates salatası,yoğurtlu kabak gibi..)
Balık İşte büyük sorunumuz. yaz mevsimi olduğu için buzhane balığı var artık.onlarda bana hç yenicek gibi gelmiyoTon balığı alıyorum haftada birgün.umarım faydalıdır.
yemektn sonra malesef çaysız yapamıyorum..Mutlaka çay..
Yatmadan meyve,süt yada ayran illaki birini tüketiyorum..Genelde eşim geldiğinde kalktığım ve ona ufak tefek bişiler hazırladğım için bazen gecede bişiler kaçırıyorm:kedi:
Ayy çok yazmışımmmmm :kedi:
olsun canim cok degil yinede dilimler inceyse tabi....yerimsenibenkızlar akşama ne yapıp yiyecem diye düşünürken arkadaşlar mangala gidiyodu bizi de çağırdılar.. akşam yemeğimde mangal vardı yani etlere ek olarak patlıcan salatası ve domates salatası yedim ve 4 dilim evet abarttım ama napıyım 4 dilim çavdar ekmeği yedim... bide 1 bardak elma suyu