2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

handancim elmayi cok severim normalde ama ilk 5 ay hic yiyemedim ...herseyden tiksinince sevdigim seylere abandim onlardanda tiksindim inan yiyebilecegim hic bisey yoktu ama artik elma yiyebiliyorum eskisi gibi cok sukur yaa..meyveleri ozlemistim valla...ama bu ara en favori meyvem kavun tatli ve sulu kavunlar :))

BEN BUNUN TARİFİNİ İSTERİM AMAAAA mafoldumben

oglen ve aksama bebise yariyacak biseyler yiyeceksin canim...bu bir emirdirklava:

o yediğim poğacalar öle tok tuttuki öğlen gibi ancak 1 tane nektarin yedim. şimdide buzluktan çıkarıp pişirdiğim 3 tane köfteyi 1 yarım domatesi ve 1 salatalığı yiyorum ve yanında 2 küçük dilim çavdar ekmeği.... nasıl iyimi telafi edebilmişmiyim;:)

bamyanin yaninda bulgur pilavida yesen guzel olur yada cacik yada yogurt doymassin bence sadece bamya ve 1 dilim ekmekle ...bu arada alisabildinmi 3 dilim ekmege nasil gidiyor aclik durumun nasil???

evet gayet iyi canim..aksama ne var menude???

z. yağlı barbunyayla kepekl pirinç pilavı yapayım dedim. yanına da yoğurt yeter herhalde:=))))))))))

yetmezmi yeter tabi ama farkindaysan baklagiller karbonhidrat iceriyor senin menundekiler barbunya ve pilav ikiside karbonhidrat iceren besinler..ve yaninda yogurt calsiyum iceriyor yaninda protein iceren bisey yesen daha iyi olur...

bamyanin yaninda bulgur pilavida yesen guzel olur yada cacik yada yogurt doymassin bence sadece bamya ve 1 dilim ekmekle ...bu arada alisabildinmi 3 dilim ekmege nasil gidiyor aclik durumun nasil???

doymammı kıs gerçektenCADIARZU bulgur olablir aslında tereyaglı:kedi: dün geceki tantuni olayından sonra sence nasıl gidior gece yatarken genelde acıkıom ama yemeden yatıom ttuom kendimi:kedi:

doymammı kıs gerçektenCADIARZU bulgur olablir aslında tereyaglı:kedi: dün geceki tantuni olayından sonra sence nasıl gidior gece yatarken genelde acıkıom ama yemeden yatıom ttuom kendimi:kedi:

bence cok iyi gidiyordun bu ay cok az kilo alacagina eminim dun gece yemissin ama bundan sonra cok aciktigini anladigin an daha erken ye o saatlere kalma gece yedigimizde kaliyor kilolar....

bence cok iyi gidiyordun bu ay cok az kilo alacagina eminim dun gece yemissin ama bundan sonra cok aciktigini anladigin an daha erken ye o saatlere kalma gece yedigimizde kaliyor kilolar....

bidaha asla yyemem zaten :kedi: kısm görürsün bu ay gene 3 kilo alırım ben isyanlardayım artık :enbuyukkk:

yetmezmi yeter tabi ama farkindaysan baklagiller karbonhidrat iceriyor senin menundekiler barbunya ve pilav ikiside karbonhidrat iceren besinler..ve yaninda yogurt calsiyum iceriyor yaninda protein iceren bisey yesen daha iyi olur...

bizde yoğurt yemeyiz yanına slata yeriz. benim kırmızı et ve tavukla pek aram olmadığı için bu 3lüyle idare edicez...

mehaycım yoğurtta protein içeriyomuş hem ben bi yerde okumuştum özellikjle hamilelerin makarna ve pilav yanında yoğurt tüketmeleri öneriliyomuş??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…