- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
2 elma yedim karnim patliyacak gibi sisti :))
oglen ve aksama bebise yariyacak biseyler yiyeceksin canim...bu bir emirdirklava:
bugunkü menüm
sabah : 1haş.ymurta,1 salatalık 1 domates peynir 4 zeytin 1 dilim kepek yedim
arada 1 bardak sütümü içtim
öglen : yine tavuk ızgara vardı,mercimek çorba,salata 1 dilim kepek
arada 1 şeftali yicem 1 bardak süt içicem yine
akşam : bamya pişiricem,ayran yaparım yanınada 1 dilimde kepek yerm
yatmadan dondurma yemeyi planlıom:kedi:
BEN BUNUN TARİFİNİ İSTERİM AMAAAA mafoldumben
o yediğim poğacalar öle tok tuttuki öğlen gibi ancak 1 tane nektarin yedim. şimdide buzluktan çıkarıp pişirdiğim 3 tane köfteyi 1 yarım domatesi ve 1 salatalığı yiyorum ve yanında 2 küçük dilim çavdar ekmeği.... nasıl iyimi telafi edebilmişmiyim;:)
evet gayet iyi canim..aksama ne var menude???
z. yağlı barbunyayla kepekl pirinç pilavı yapayım dedim. yanına da yoğurt yeter herhalde:=))))))))))
bamyanin yaninda bulgur pilavida yesen guzel olur yada cacik yada yogurt doymassin bence sadece bamya ve 1 dilim ekmekle ...bu arada alisabildinmi 3 dilim ekmege nasil gidiyor aclik durumun nasil???
doymammı kıs gerçektenCADIARZU bulgur olablir aslında tereyaglı:kedi: dün geceki tantuni olayından sonra sence nasıl gidior gece yatarken genelde acıkıom ama yemeden yatıom ttuom kendimi:kedi:
bence cok iyi gidiyordun bu ay cok az kilo alacagina eminim dun gece yemissin ama bundan sonra cok aciktigini anladigin an daha erken ye o saatlere kalma gece yedigimizde kaliyor kilolar....
bidaha asla yyemem zaten :kedi: kısm görürsün bu ay gene 3 kilo alırım ben isyanlardayım artık :enbuyukkk:
yetmezmi yeter tabi ama farkindaysan baklagiller karbonhidrat iceriyor senin menundekiler barbunya ve pilav ikiside karbonhidrat iceren besinler..ve yaninda yogurt calsiyum iceriyor yaninda protein iceren bisey yesen daha iyi olur...
bizde yoğurt yemeyiz yanına slata yeriz. benim kırmızı et ve tavukla pek aram olmadığı için bu 3lüyle idare edicez...
oyle yap o zaman canim...salatana haslanmis yumurtada koysan cok iyi olur bence...
mehaycım yoğurtta protein içeriyomuş hem ben bi yerde okumuştum özellikjle hamilelerin makarna ve pilav yanında yoğurt tüketmeleri öneriliyomuş??????