bende dun aksam yediklerimi yazayım benneyaptımki
koca bi tavuk şiş dürüm.koca bardak ayran. zehir gibi acı cin biberli domates salatalık.
3 dilim (dilimler cok kalın deil) fıstıklı kadayıf
1 porsiyon profiterol
1 tabak karpuz mafoldumben
bende 13 aldım kıs berabereyizkaydirigubbakcemile3aman ye gitsin yemesekte alıoz yesekte veririrz dogumdan sonracokacimcoook
masallah canim sen kendini asmissin dun...alkisalkisalkis
yok canim dun yoktum sadece :))Şenizmehaycım hogeldin kuşum hiç yoktun topikte bir süredir
valla dun denedim dayanabildim bugunde boyle yemeyi dusunuyorum insallah acliktan karnim midem agrimazsa ekmegi 4-5 dilime dusurmek istiyorum bugun daha az yiycem cunku yedigim ve yiyecegim hamur isleri var o yuzden onun disindaki gunler daha fazla ekmek yerim bu sekilde orantilamayi dusunuyorum :))mehayım ekmegi düşürmüşsün bence menün gayet saglıklı vitaminli
zaten seninle aynı kiloyu almak beni rahatlatıosırnaşık şey en azından yedimde kilo aldım derim dimi zemuszemus
sorma yaa.kac gundur boyleyim benneyaptımki
kıslar bu ekmek olayını tamamen kaldırabilirsek olay bitecek zatenCADIARZU
mehay sen benim koca göbükümü ve 13 kilomu gördünmü göbişlerde
BENDE AZ ÖNCE BİTANE KURABİYE YEDİM :kedi:
kurabiyeyi nerden buldun isyerinde kiz???hazir kurabiyelerdenmi??bisey olmaz kalorisi cok az onlarin...
hazır canım yiyolardı banada ikram ettiler aldım bitane daha yiyesim var ama almam:kedi:
bu isyerinin yemekleri beni oldurecek benneyaptımki daha 2 gun once yemistim kadayıf.bugunde yemekhanede verildi senağlama dayanamadım hepsini huplettim mirmirmirmir
tavuk( domatesli biberli)
bulgur pilavı 1 tabak
1 kase mantar corba
1 porsiyon kadayıf yedim az once
biri beni durdursunnnndelikafadulden