sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1.5 kibrit kutusu light beyaz peynir 1 domates 1 salatalık
2 adet kuru incir
öğlen: 1.5 çavdar ekmeği taze fasulye
ve az önce arkadaşımın baskılarına dayanamayıp 1 bademli magnum..
birazdan kayısı yerim
akşam da sebze yemeğim var onu yerim yanında da light yoğurt çorba ve 2 dilim çavdar ekmeği
genelde bu şekilde besleniyorum nerdeyse 1 aydır kilo almıyorum. merak ediyorum bebeişim acaba gelişiyomu sonuçta kilo artışı olması gerekmiyomu????
sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1.5 kibrit kutusu light beyaz peynir 1 domates 1 salatalık
2 adet kuru incir
öğlen: 1.5 çavdar ekmeği taze fasulye
ve az önce arkadaşımın baskılarına dayanamayıp 1 bademli magnum..
birazdan kayısı yerim
akşam da sebze yemeğim var onu yerim yanında da light yoğurt çorba ve 2 dilim çavdar ekmeği
genelde bu şekilde besleniyorum nerdeyse 1 aydır kilo almıyorum. merak ediyorum bebeişim acaba gelişiyomu sonuçta kilo artışı olması gerekmiyomu????
sabah 1 domates 1 salatalık beyaz beynir 1 haş.yumurtta 1 dilim çavdar
arada 1 bardak süt
öglen : 2 kadınbudu köfte sebze çorba 1 dilim kepek
arada süt ve kayısı artmut yicem
akşam :taze fasulye 1 dlim çavdar yicem
ama yinede 3 kilo almışm dahada az yemeye başlıcam sanırım(
acliktan olmessen iyidir canim o zaman...senağlama
mafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm:
en son 20 kilo almıştı mehaycım 2 hafta felan oldu sanırım doktora gideli haberim yok henüz ama beni duyunca çok sevincek o kesin
olsun yinede onu gecmedin neticedekaydirigubbakcemile5
bahair canim diger kizlardanda gordugun kadariyla arada kilo aliminin durmasi normal...keske biraz benimkide dursa bu ara 3er 4er aliyorum:kedi:
kızlar ben maalesef şekerim yüksek çıkmasıyla diyet yapıyorum
sabah 1 yumurta 1 bardak süt 1 kibritkutus kadar peynir domates salata 2 ince dilim kepek ekmek
öğlen 3 dilin kepek ekmek bamya salata yarım su bardağı yoğurt ve 1 porsiyon meyva
ara 1 su bardağı süt 1 porsiyon meyva
akşam 3 dilm kepek ekmek salata patates yemeği etli yanına makarna olur ama bn sadece 2 yemek kaşığı yiyebilirim biraz yoğurt
yatarken 1 su bardağı süt