2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1.5 kibrit kutusu light beyaz peynir
2 adet kuru incir
öğlen: 1.5 çavdar ekmeği taze fasulye
ve az önce arkadaşımın baskılarına dayanamayıp 1 bademli magnum..
birazdan kayısı yerim
akşam da sebze yemeğim var onu yerim yanında da light yoğurt çorba ve 2 dilim çavdar ekmeği

genelde bu şekilde besleniyorum nerdeyse 1 aydır kilo almıyorum. merake diyorum bebeişim büyüyomu sağlıklımı acaba? sonuçta kilo artışı olması gerekiyo ama yok

sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1.5 kibrit kutusu light beyaz peynir 1 domates 1 salatalık
2 adet kuru incir
öğlen: 1.5 çavdar ekmeği taze fasulye
ve az önce arkadaşımın baskılarına dayanamayıp 1 bademli magnum..
birazdan kayısı yerim
akşam da sebze yemeğim var onu yerim yanında da light yoğurt çorba ve 2 dilim çavdar ekmeği

genelde bu şekilde besleniyorum nerdeyse 1 aydır kilo almıyorum. merak ediyorum bebeişim acaba gelişiyomu sonuçta kilo artışı olması gerekmiyomu????

canim sen kac haftalik hamilesin son muaynede doktorun sana soylemedimi bebeginin agairligini?senin kilo alman onemli deil merak etme kesin bebegin kilo aliyordur.kilo almak bi yana hamilelik boyunca kilo verenler var.ve gayet saglikli bebekleri.

kontrolümüz haftaya en son gittiğimizde bebeğin ağırlığı iyiydi ama ben zaten bu 3 hafta süresince kilo almadım o yzüden tedirgin oldum

Canım tebrik ederim çok hem sağlıklı besleniyorsun hemde kilo almıyorsun

kahvaltı; 1 yumurta, salatalık, domates, 2 biber, peynir,2 zeytin, yarım bardak vişne suyu, 2 dlm kepek ekmek
öğle , akşam ve araları yiyince yazıcam artık kilo alımına dur demem gerek zorlanıyorum.

bahair canim diger kizlardanda gordugun kadariyla arada kilo aliminin durmasi normal...keske biraz benimkide dursa bu ara 3er 4er aliyorum:kedi:

sabah: 1 dilim kepek ekmegi 1 domates 1 salatalik beyaz peynir recel ve 1 dilimde borek:kedi:
ara 1 bardak kakaolu sut (sade icince kusuyorum ( oyuzden boyle iciyorum)
oglen menemen ve 2 dilim kepek ekmegi
ara:2 elma
aksam: ton balikli salata ve corba yerim canim baska bisey istemiyor...
sonrasindada 1 muz...hihoyyyt

sabah 1 domates 1 salatalık beyaz beynir 1 haş.yumurtta 1 dilim çavdar
arada 1 bardak süt
öglen : 2 kadınbudu köfte sebze çorba 1 dilim kepek
arada süt ve kayısı artmut yicem
akşam :taze fasulye 1 dlim çavdar yicem

ama yinede 3 kilo almışm dahada az yemeye başlıcam sanırım(

acliktan olmessen iyidir canim o zaman...senağlama

en son 20 kilo almıştı mehaycım 2 hafta felan oldu sanırım doktora gideli haberim yok henüz ama beni duyunca çok sevincek o kesin

bahair canim diger kizlardanda gordugun kadariyla arada kilo aliminin durmasi normal...keske biraz benimkide dursa bu ara 3er 4er aliyorum:kedi:

normalse problem yok. ben de çok kilo alma taraftarı değilim ama insan tedirgişn oluyo... başkalarında kilo alımı durduğunu okumaömıştım söylediğin iyi olduuu...

sabah: 2dilim çavdar ekmeği kibrit kutusunda biraz fazla light beyaz peynir ve 1 tane domates
1 adet kepekli unla yaptığım damla çikolatalı kurabiye
öğlen: 1 dilim çavdar ekmeği taze barbunya yemeği
yarım kase kabak çekirdeği
3 kayısı yerim
akşam: zeytinyağlı kabak yemeği, light yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
badem yada biraz fındık..ve biraz da beyaz leblebi..

kızlar ben maalesef şekerim yüksek çıkmasıyla diyet yapıyorum
sabah 1 yumurta 1 bardak süt 1 kibritkutus kadar peynir domates salata 2 ince dilim kepek ekmek
öğlen 3 dilin kepek ekmek bamya salata yarım su bardağı yoğurt ve 1 porsiyon meyva
ara 1 su bardağı süt 1 porsiyon meyva
akşam 3 dilm kepek ekmek salata patates yemeği etli yanına makarna olur ama bn sadece 2 yemek kaşığı yiyebilirim biraz yoğurt
yatarken 1 su bardağı süt

cok saglikli bir beslenme programin var bence hemde oldukca doyurucu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…