- 2 Aralık 2008
- 1.520
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar mineralli su içiyormusunuzz ..ben artık hergün 1 tane içiyorummm..
birde dikkat ettimde herkes kepek ekmeği yiyor...bende başlasam ii olacak sanırımm:kedi:
mehaycım dondurma ye o zaman hepsinden daha faydalı bebişinde beslenir hem:icecream::icecream:
bende hergün yiyorumm dondurma:kedi::kedi: ama artık çikolata yemiyorumm ..:lepi:haklisin canim ama onuda hemen hemen hergun yedigimi soylesemm:kedi:
kızlar ben dünkü menüme sadık kalamadım. yemek yapmaya çok üşendiğim için sadece fırında kabuklarıyla birlikte patates pişirdim ve peynirle yedim... itiraf ediyorum kabak yemeğini yiyemedim yani.. artık bugün üşenmezsem akşam için yapacam:)))))))
merhaba hanimlar bugun kan testi yaptirdim. seker normal ama hemoglobin dusuk cikti,zaten tahmin ediyordum boyle bisey olucagini,neyse siz bari dikkat edin, bugunden itibren pekmez ve uzume basliyorum.:kedi:
aranizda varmi kansizlik yasayan bayanlar???
bende dun aksam yediklerimi yazayım benneyaptımki
koca bi tavuk şiş dürüm.koca bardak ayran. zehir gibi acı cin biberli domates salatalık.
3 dilim (dilimler cok kalın deil) fıstıklı kadayıf
1 porsiyon profiterol
1 tabak karpuz mafoldumben
ohhh yarasınnn yarasınnnnnnnnnnnnnn maşallah allah daha çok versin kıssskaydirigubbakcemile3
canım 13 kiloyu bosa almadık dimi :kedi:
oglende 1 tabak kıymalı patlıcan kızartması(musakka gibiydi)
1 tabak pirinc pilavı
1 kase corba
1 kase cacık
ve 3 dilim ekmek yedim
sanırım ben obez oldum mafoldumben