2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

demin 2 tane kakaolu kek yedim ben :kedi: canim tatli istedi acayip bir sekilde yaaa(

sabah : 1 haş.yumurta 1 salatalık 1 domates peynir 1 dilim kepek
arada 1 bardak süt
öglen : patates yemegi ,ayranlı çorba
arada 1 bardak süt, 4 erik,1 armut
akşam : zeytnyaglı kabak yemegi, yeşil biber 1 dilim kepek
yatmadan 2 dilim kavun

kızlar ben dünkü menüme sadık kalamadım. yemek yapmaya çok üşendiğim için sadece fırında kabuklarıyla birlikte patates pişirdim ve peynirle yedim... itiraf ediyorum kabak yemeğini yiyemedim yani.. artık bugün üşenmezsem akşam için yapacam:)))))))

tembel kadiin seniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba hanimlar bugun kan testi yaptirdim. seker normal ama hemoglobin dusuk cikti,zaten tahmin ediyordum boyle bisey olucagini,neyse siz bari dikkat edin, bugunden itibren pekmez ve uzume basliyorum.:kedi:

aranizda varmi kansizlik yasayan bayanlar???

benim ilk aylarda test yapılmıştı biraz düşük çıkmıştı ama çok kilo yapar diye ilaç istmedim. içtiğim vitamin hapının yeterli geleceğini söyledi zaten doktorum da...

sabah: kepekli tost ekmeğiyle light beyz peynirli 1 adet tost ve 1 bardak vişne suyu
4 adet kayısı
1 adet yeşil elma
yarıom kase kabak çekirdeği
1 tane kepekli undan yapılma damla çikolatalı kurabiye
1 adet salatalık
öğlen: yılan hikayesine dönen kabak yemeği ve 1 kase light yoğurt ve 2 dilim çavdr ekmeği
bu aralarda gene yiyecek bişeyler buşlurum kesin kendime
akşam da başka yemek yapamayacağım için gene kabak yemeği yoğurt ve mercimek çorbası yapar içerim.2 dilim de çavdar ekmeği yerim

dün ..sabah:bir dilim normal ekmek beyaz peynir ve recel.. öğlen : 3 kayısı bıraz üzüm. ikindi : 2 tane sıgara böreği recelle. aksam: balık salata..
bu sabah: yıne bır dilimden az ekmek cokaz kasar.. acık cay içtim ılkdefa. canım cekıyor ama yıyemıyorum bulantıdan. bırsaat sonra meyve yemeyı kan hapımı ıcmeyı planlıyorum.. öğleni ve aksamı kestıremıyorum

bende dün akşam kabak yemegimi yemedim onun yerine etli kaloili bişi yedim :kedi: bugunki menümü yazım

sabah : 1 salatalık 1 domates peynir zeytin yeşil biber 1 dilm kepek,
arada 1 bardk süt 1 avuç ceviz
öglen : şehriye çorbası,karnıyarık,cacık 1 dilim kepek
arada 1 bardak süt 4 erik 2 armut(küçük)
akşam : tavuk sote ,ayran 1dlim kepek
yatmadan kavun yerim

bende dun aksam yediklerimi yazayım benneyaptımki
koca bi tavuk şiş dürüm.koca bardak ayran. zehir gibi acı cin biberli domates salatalık.
3 dilim (dilimler cok kalın deil) fıstıklı kadayıf
1 porsiyon profiterol
1 tabak karpuz mafoldumben

ohhh yarasınnn yarasınnnnnnnnnnnnnn maşallah allah daha çok versin kıssskaydirigubbakcemile3

ohhh yarasınnn yarasınnnnnnnnnnnnnn maşallah allah daha çok versin kıssskaydirigubbakcemile3

canım 13 kiloyu bosa almadık dimi :kedi:
oglende 1 tabak kıymalı patlıcan kızartması(musakka gibiydi)
1 tabak pirinc pilavı
1 kase corba
1 kase cacık
ve 3 dilim ekmek yedim
sanırım ben obez oldum mafoldumben

canım 13 kiloyu bosa almadık dimi :kedi:
oglende 1 tabak kıymalı patlıcan kızartması(musakka gibiydi)
1 tabak pirinc pilavı
1 kase corba
1 kase cacık
ve 3 dilim ekmek yedim
sanırım ben obez oldum mafoldumben

bende 13 aldım kıs berabereyizkaydirigubbakcemile3aman ye gitsin yemesekte alıoz yesekte veririrz dogumdan sonracokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…