• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr:52:

ben ANNEE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:1:

HEMDE 2 gün önce sık kasılmalarımla gittiğim hastaneden bebişimi kucağıma alarak çıktımm

normal doğumla doğdu kızım şükürler olsunnn

dünyanın en güzel mutluluğunu yaşattı bize önce rabbim sonra kızım

ben ona aşık oldumm:69:

allah olmayan arkadaşlarımada versinn

kızıma süt gelmedi dahaa ondan biraz mutsuzum ama bekliyoruzz:/

stil tea ve rezene içiyorum amaa öneriniz varsa yazın bana

öpüyorum hepinizii

evim çok yoğunn ondan sık yazamayabilirim sizee

;)

melikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızzzzz nerdesinnn çatlıycaz meraktan doğurdunmu arkadaşım inşallah bebişinde sende bomba gibisinizdir hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini .

ayol bi ben kaldım özendim valla doğurasım geldi. oğlum küstü galiba çıkmıyo doktoru bizi terketti hain kadın :63::63::50.talihsiz yavrum daha anasının karnındayken kadınlar tarafından terkedilmeye başladı:43::43:üzülme anneeeeemmm ben seni terketmemmmmmmmmm saçını başını yolarım ben o cadalozların hıııııııııııııııııı:57::47::27::27::37::36::35:

çok tşkr ederim kızlarrİNŞ. MElikemde doğum yapmıştır sdarısı başına greeneyescim

DOĞUM HİKAYEMİDE PAYLAŞIYIM bu arada kızım uyumuşken:)))

saat gündüz 11 denn gece 12 ye kadar süren kasılmalarıma aldırış etmeden ama bir okadardaa çaktırmadan panik olup o gece saçlarımı yıkayıp ne olur ne olmaz diye kaşlarımı aldım

sabahaa çıkamam belki diye düşünürken gece boyu kasılmam geçmişti

sabah kalktım

aynı zamandaa önceki günden sürenn ishalim vardı gün içinde 3 kez tuvalete çıkmıştımm

ertesi gün doktorumu aradım doktorum ishalindee kasılmaları tetikleyebiliceğinim söyledi su kaybından dolayı

bol sıvı al ama eğer yakınsan bi göriyim dedii ve gittim doktorum muayene etti amniyo sıvı gayet iyi dedii

bebekte iyi dedii ama bana serum bağlanması gerektiğini söyledi kafam karıştıı

neysee 5 gün sonra çatı muayenesi yapıcaktı bende bir an önce olmak istediğimi söyledim hazır gitmişken

muayenemide oldumm gayet iyi normal doğum yapabilirsin dedii neyse gittik serum bağlatmayaa

nstye de alalım bu arada dediler meğersem doktorum vajinal muayenede anlamış doğumun başladığınıı

nstedee hemşire demezmii doğum başlamışş kasılmalar 2 dkya düşmüşş

neye uğradığımı şaşırdımm

bana yinee sezeryanmı normalmi diye sordular

annem bi taraftan normal kızım derken kayınvalidem ise ne gerek var acı çekmeye sezeryan ol kurtul dediii

kafam çorba gibiydi ama bi taraftanda anneme kızıyordum neden acı çektirtiyo bana diyee ama annemi dinlemeliydim diye düşünüyordumm

acılmam 2 cm di

açılmayı bekledik saatlerce açılmadı

bu sefer açılma gerçekleşmeyince hem açıcı iğne hem suni sancı verildii

2 bu.çukta girdiğim hastanedee saat 6 olmuştu ve hala sancı çekiyordum

sancılarım 5 dan düşmeye başlamıştıkii

doğumhaneye alındımm

yazarken bile tüylerim diken diken oluyor şuanda

açıklık kontrol edildi

10 cm olmuştu sancıdan nefes almam neredeyse imkansıza dönmüştü

saat 6.05 halaa bebeğim yokmu ne zaman gelicek diyee söylenmeye başladım doktoraa

sancım devam ediyordum ne zaman gelicek bu bebekkkk ne zaaamaaaann diye halaa söyleniyordum

bana yarım saat sonra dediklerinde dünya durdu ben bu doğumu yapamam diyip sezeryan masasından kalkışımı size anlatamam zorla geri yatırıldım

bu saatten sonra ne sezeryanı artık bebek geliyoo az kaldı dedii ebe

elimle dk başı bu aradaa kafası çıktımıı diye kontrol ediyordumkii

doktorum bağırdıı napıyorsun sen çek elinii enfeksiyon kapıcaksın diyee

sonunda saatt tam 18.30 da kızımı kucağıma verdiler :))

ardından dikişlerim atıldıı

ee zormuydu diyiceksiniz eee tabiii çok kolay bişi deil candan can çıkıyoo amaa

şu varkii doğumdan sonraa kalktım gezdimmm

:)

o akşam boyunca dikişlerim acımadıı ağzı kesiciden bi dün zorlandım odaa ağrı kesicinin etkisi geçtiği içinn şuan kızım

2 günlük teyselerii vee benn deli gibi onu sevmekle meşgulüm geziyorum şükürler olsunn

kendi işimi görebiliyorum normalinnn güzelliğide bu olsa gerek annemden allahrazıolsun yoksa belkide sezeryan olucaktım durup dururken

ve kızımın yarın ilk kontrolü varr babasıylaa doktor gesmesine gidiceğis

allah sizedee kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin

benimm doğumumdaki zorluk belkide biraz suni sancıdan dı

amaa oldu bitti sadeceee son yarım saat sancı sıklaştığındaa çok zordu amaa onun dışında şükürler olsunnn

çok öpüyorum sizleriii bana dua edinde sütüm gelsin canlarımm

;)

allah yar ve yardımcınız olsunn;)

ŞEYMOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
resmen ŞOK ŞOK ŞOK oldum hatta oha falan oldumm kızzz allah sana bağışlasın kızını
çok sevındım doğum hıkayenıde okudum çok şaşkınım bız melıkeyı beklerken sen fırtlattın
annemm kızz çok heycanlı demı ama ıyısın anladım kadarıyla buraya yazabıldıgıne gore
ama bu doğum ışı kışısıne gore değişyo senın acı eşığın yuksekmış ıyı geçmış çok şukur
ama dıkkat et yınede hazır annen varken yat o gıdınce zaten mecbur sen yapıcan her ışını
ahh ya ıyıkı erkenden bıtırdın her ışını kızında senın gıbı acelecı dunyaya gelıyımde annemle
gezelım dedı heralde:::)))):1::1::1:
hoşgeldın bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

süt için uzulme canım gelır ınşallah benım de 3 gun sonra ancak geldı oda sağa sağa ancak
ama çok şukur şımdı gayet ıyı banyo yapsaydın bı işe yarar onun dışında herkes bışey soyluyodur
ama helva çok ıyı gelıyo tatlı şeyler artırıyo bol su ve sıvı bıde ınşallah gelır gelmesede uzulme
kendıne çookk ıyı bak canım benım kız ağlıyo optum senı

çok tşkr ederim kızlarrİNŞ. MElikemde doğum yapmıştır sdarısı başına greeneyescim

DOĞUM HİKAYEMİDE PAYLAŞIYIM bu arada kızım uyumuşken:)))

saat gündüz 11 denn gece 12 ye kadar süren kasılmalarıma aldırış etmeden ama bir okadardaa çaktırmadan panik olup o gece saçlarımı yıkayıp ne olur ne olmaz diye kaşlarımı aldım

sabahaa çıkamam belki diye düşünürken gece boyu kasılmam geçmişti

sabah kalktım

aynı zamandaa önceki günden sürenn ishalim vardı gün içinde 3 kez tuvalete çıkmıştımm

ertesi gün doktorumu aradım doktorum ishalindee kasılmaları tetikleyebiliceğinim söyledi su kaybından dolayı

bol sıvı al ama eğer yakınsan bi göriyim dedii ve gittim doktorum muayene etti amniyo sıvı gayet iyi dedii

bebekte iyi dedii ama bana serum bağlanması gerektiğini söyledi kafam karıştıı

neysee 5 gün sonra çatı muayenesi yapıcaktı bende bir an önce olmak istediğimi söyledim hazır gitmişken

muayenemide oldumm gayet iyi normal doğum yapabilirsin dedii neyse gittik serum bağlatmayaa

nstye de alalım bu arada dediler meğersem doktorum vajinal muayenede anlamış doğumun başladığınıı

nstedee hemşire demezmii doğum başlamışş kasılmalar 2 dkya düşmüşş

neye uğradığımı şaşırdımm

bana yinee sezeryanmı normalmi diye sordular

annem bi taraftan normal kızım derken kayınvalidem ise ne gerek var acı çekmeye sezeryan ol kurtul dediii

kafam çorba gibiydi ama bi taraftanda anneme kızıyordum neden acı çektirtiyo bana diyee ama annemi dinlemeliydim diye düşünüyordumm

acılmam 2 cm di

açılmayı bekledik saatlerce açılmadı

bu sefer açılma gerçekleşmeyince hem açıcı iğne hem suni sancı verildii

2 bu.çukta girdiğim hastanedee saat 6 olmuştu ve hala sancı çekiyordum

sancılarım 5 dan düşmeye başlamıştıkii

doğumhaneye alındımm

yazarken bile tüylerim diken diken oluyor şuanda

açıklık kontrol edildi

10 cm olmuştu sancıdan nefes almam neredeyse imkansıza dönmüştü

saat 6.05 halaa bebeğim yokmu ne zaman gelicek diyee söylenmeye başladım doktoraa

sancım devam ediyordum ne zaman gelicek bu bebekkkk ne zaaamaaaann diye halaa söyleniyordum

bana yarım saat sonra dediklerinde dünya durdu ben bu doğumu yapamam diyip sezeryan masasından kalkışımı size anlatamam zorla geri yatırıldım

bu saatten sonra ne sezeryanı artık bebek geliyoo az kaldı dedii ebe

elimle dk başı bu aradaa kafası çıktımıı diye kontrol ediyordumkii

doktorum bağırdıı napıyorsun sen çek elinii enfeksiyon kapıcaksın diyee

sonunda saatt tam 18.30 da kızımı kucağıma verdiler :))

ardından dikişlerim atıldıı

ee zormuydu diyiceksiniz eee tabiii çok kolay bişi deil candan can çıkıyoo amaa

şu varkii doğumdan sonraa kalktım gezdimmm

o akşam boyunca dikişlerim acımadıı ağzı kesiciden bi dün zorlandım odaa ağrı kesicinin etkisi geçtiği içinn şuan kızım

2 günlük teyselerii vee benn deli gibi onu sevmekle meşgulüm geziyorum şükürler olsunn

kendi işimi görebiliyorum normalinnn güzelliğide bu olsa gerek annemden allahrazıolsun yoksa belkide sezeryan olucaktım durup dururken

ve kızımın yarın ilk kontrolü varr babasıylaa doktor gesmesine gidiceğis

allah sizedee kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin

benimm doğumumdaki zorluk belkide biraz suni sancıdan dı

amaa oldu bitti sadeceee son yarım saat sancı sıklaştığındaa çok zordu amaa onun dışında şükürler olsunnn

çok öpüyorum sizleriii bana dua edinde sütüm gelsin canlarımm

;)

allah yar ve yardımcınız olsunn;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:53::53:
ağzımı kapatamıyorum şu anda :1:
baby ne yaptın sen kaşla göz arasında doğurdun geldin kimseye çaktırmadan :52:
ah suni sancı ah ömrümü yedi ama normal doğum gibisi yok dimi canım
neyse
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah...

alevcim greencim zehracım sağolun canlar

green canım koskoca şehirde seni bir başına bırakacak değiller ya elbette bulunur bir boşluk tatlım üzme kendinide bebişinide bak ne güzel günlerin sayılı o da gelmek için can atıyordur takma kafana bulunur çaresi canım.

zehracım 8 aylık oldu canım :nazar::nazar:
darısıda sana inşallah :))

baby süt konusunu takma canım çektikçe gelir merak etme bol bol sıvı al dinlen :34:
ben humana içiyorum sütüm azaldı doğal olarak :19:

hayırlısı ne zamansa öyle olsun canım allah aratmasın .
valla bi yandan bende sezeryan istiyorum bir yandan da ben kurtluyum duramam koruyamam kendimi dikişlerim filan açılır allah korusun ondan korkuyorum.malum bi işime yardım eden yok bu halimle daha hala yok orda toz var şurası pislenmiş aman görmesinler laf ederler diye kendimi paralıyorum eşimde kızıyo.haklı aslında mana bulacak ayıplıyacak olan hiç gelmesin yada gelip bi işin ucundan tutsun .yapmıcam diyorum dayanamıyorum yinede .doğumdan sonra çocuğa şöyle yap böyle yap diye laf söyleyen akıl veren çok olur başta kaynanam ama bi işe ellerini sürmezler

amin canım benim .hiç takma etrafındakileri sen kendine bak bırak pislensin dediğin gibi laf etmeye gelecekler hiç gelmesin daha iyi bebeişini eşini ve kendini düşün cnaım.güzel haberlerini bekliyoruz ......

deryacım doktor bulduk aynı hastane diğer kadın doğumcuya yönlendirdi zar zor randevu aldık lütfedip verdiler sonunda bu doktorda baya yoğunmuş galiba ama çok iyi olduğunu söylüyolar tek sorun erkek olması ve benim çekingenliğim napalım artık amaaaan açıcam gitsin napıyım bi benimi görüyo sanki ........

zehracım minnoş napıyo bakiym gezmelere başladınızmı

baby ciimm normal olmasına sevindim bende normal doğum istiyorum bir an önce kalkmak istiyorum bana pek yardım edecek kimse yok annem yüksek tansiyon hastası ve baya yüksek seviyede biraz yorulsun uykusuz kalsın 25e fırlıyo yüklenmek istemiyorum allah korusun bişeye elini sürmesede olur yanımda olsun yeter .bu arada benimde çok kasılmalarım oluyo ama önemsemiyorum şuan düzensiz çünkü artık biran önce gelsin istiyorum çok yoruldum kaplumbağa gibi yattığım yerden kalkamıyorum bilirsin işte .doğumun baya uzun sürmüş canım iyi dayanmışsın epidural istemedinmi

amin canım benim .hiç takma etrafındakileri sen kendine bak bırak pislensin dediğin gibi laf etmeye gelecekler hiç gelmesin daha iyi bebeişini eşini ve kendini düşün cnaım.güzel haberlerini bekliyoruz ......

sağol tatlım bende artık öyle yapıyorum moral toplamaya çalışıyorum dün baya bi kötüydüm ama şuan iyiyim bebişimi görmeyi çok istiyorum çıksın artık yaaaaaaa.

deryacım doktor bulduk aynı hastane diğer kadın doğumcuya yönlendirdi zar zor randevu aldık lütfedip verdiler sonunda bu doktorda baya yoğunmuş galiba ama çok iyi olduğunu söylüyolar tek sorun erkek olması ve benim çekingenliğim napalım artık amaaaan açıcam gitsin napıyım bi benimi görüyo sanki ........

baby ciimm normal olmasına sevindim bende normal doğum istiyorum bir an önce kalkmak istiyorum bana pek yardım edecek kimse yok annem yüksek tansiyon hastası ve baya yüksek seviyede biraz yorulsun uykusuz kalsın 25e fırlıyo yüklenmek istemiyorum allah korusun bişeye elini sürmesede olur yanımda olsun yeter .bu arada benimde çok kasılmalarım oluyo ama önemsemiyorum şuan düzensiz çünkü artık biran önce gelsin istiyorum çok yoruldum kaplumbağa gibi yattığım yerden kalkamıyorum bilirsin işte .doğumun baya uzun sürmüş canım iyi dayanmışsın epidural istemedinmi

canım o anda kimseden utanmıyorsun valla
doğurayımda kurtulayım diye bakıyorsun
benim doktorumda erkek ama çok çok iyi
hayırlısı olsun canım

ŞEYMOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
resmen ŞOK ŞOK ŞOK oldum hatta oha falan oldumm kızzz allah sana bağışlasın kızını
çok sevındım doğum hıkayenıde okudum çok şaşkınım bız melıkeyı beklerken sen fırtlattın
annemm kızz çok heycanlı demı ama ıyısın anladım kadarıyla buraya yazabıldıgıne gore
ama bu doğum ışı kışısıne gore değişyo senın acı eşığın yuksekmış ıyı geçmış çok şukur
ama dıkkat et yınede hazır annen varken yat o gıdınce zaten mecbur sen yapıcan her ışını
ahh ya ıyıkı erkenden bıtırdın her ışını kızında senın gıbı acelecı dunyaya gelıyımde annemle
gezelım dedı heralde:::)))):1::1::1:
hoşgeldın bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

süt için uzulme canım gelır ınşallah benım de 3 gun sonra ancak geldı oda sağa sağa ancak
ama çok şukur şımdı gayet ıyı banyo yapsaydın bı işe yarar onun dışında herkes bışey soyluyodur
ama helva çok ıyı gelıyo tatlı şeyler artırıyo bol su ve sıvı bıde ınşallah gelır gelmesede uzulme
kendıne çookk ıyı bak canım benım kız ağlıyo optum senı

sağol zehroşum

evt annem sağolsun herşeyime koşturuyooo

sütüm gelicek inş. ufaktan bekliyoruz bakalım cnm

bu arada melikede inş. sağlıkla doğum yapmıştırr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:53::53:
ağzımı kapatamıyorum şu anda :1:
baby ne yaptın sen kaşla göz arasında doğurdun geldin kimseye çaktırmadan :52:
ah suni sancı ah ömrümü yedi ama normal doğum gibisi yok dimi canım
neyse
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah...

:D :1:

evt suni sancı:((((((( berbat sanırsamkiii

amin cnm şuan bişi diyemiycem normalmi sezeryanmii

biraz unutmam lazım sanırım

alevcim greencim zehracım sağolun canlar

green canım koskoca şehirde seni bir başına bırakacak değiller ya elbette bulunur bir boşluk tatlım üzme kendinide bebişinide bak ne güzel günlerin sayılı o da gelmek için can atıyordur takma kafana bulunur çaresi canım.

zehracım 8 aylık oldu canım :nazar::nazar:
darısıda sana inşallah :))

baby süt konusunu takma canım çektikçe gelir merak etme bol bol sıvı al dinlen :34:
ben humana içiyorum sütüm azaldı doğal olarak :19:

sağol cnm bnmmmm:)

cnm sağol epidural istedim ama doktorum son 2 hastasında sorun yaşamış birinde epidural tutmamış

diğeride 3 ay idrarını hissetmemişşş filan ondan vazgeçtik cnmm

allah sanada hayırlı doğum nasip etsin kasılmaların sıklaşması doğumun başlangıcı olabilir

benim son gece bi 5 dk da

bi 15 dk da oluyorduu cnm

saatte 4 kez olursa doğum başlamış demekmiş zaten

sağol zehroşum

evt annem sağolsun herşeyime koşturuyooo

sütüm gelicek inş. ufaktan bekliyoruz bakalım cnm

bu arada melikede inş. sağlıkla doğum yapmıştırr

:D :1:

evt suni sancı:((((((( berbat sanırsamkiii

amin cnm şuan bişi diyemiycem normalmi sezeryanmii

biraz unutmam lazım sanırım

sağol cnm bnmmmm:)

cnm sağol epidural istedim ama doktorum son 2 hastasında sorun yaşamış birinde epidural tutmamış

diğeride 3 ay idrarını hissetmemişşş filan ondan vazgeçtik cnmm

allah sanada hayırlı doğum nasip etsin kasılmaların sıklaşması doğumun başlangıcı olabilir

benim son gece bi 5 dk da

bi 15 dk da oluyorduu cnm

saatte 4 kez olursa doğum başlamış demekmiş zaten

green çok sevındım doktor bulmana herşeyde bı hayır vardır unutma canım
derya kocaman olmuş maşallah oğluşuna:))
şeyma senın ıçınde başladı koşuşturma kıznı op kokla otur:))zira ben
oyle yapıyorum melıke naptı acaba ıyıdır ınşallah
bu arada doğum konusundada ben sezeryan oldum çok memnun kaldım
tabı bu ıyı bışey deıl normal ıstemıştım bende hep ama benım ıçın boylesı hayırlıymış
hıç acı sancı hıssetmedım desem yerıdır oncesıde sonrasıda ıyıydı.herkes ıçın hayırlısı
canlarr optum sızıı

slm canlarım hiç vaktim yok inanki sanırım seymoşda dogum yapmış onunda kuzusu hayırlı ugurlu olsun daırısı diger dogum yapacak olan arkadaslara ve bebiş isteyen arkadaslarımıza olsun bende 1 temmuzda dogum yaptım spinal yöntemle:nazar: :emir_bebek: :69: dikiş acım gecmedi bide bebiş çok küçük ilgisiz olmuyo sarılık olmayalım die ugrasıyoz sütüm daha yeni yeni geliyo bakalım dua edin bize olurmu teyzeleri yine fırsat buldukca gelmeye calışıcam cok öptüm sizi :29: :38: :38:

canım benim gözün aydın Allah sağlıklı uzun ömürler versin erkekine ay yerim ben onu maşallah Allah nazarlardan saklasın oğluşunu.canım ya inna ben hala şoktayım baby de doğum yaptı senden 2 günce normal doğum olmuş.ya zamna ansıl geçti çabukçacık cinsiyet öğrenmeye gittiğinizi hatırlıyorum ben daha dün gibi.

aa meloşumun topiği ne güzelmiş canım beniimm yeni farkettim..slm kızlar bende 2009 da evlendim çalışıyorum sabah iş akşam ev bir bebişim vardı ama 2 aylıkken düşük yaptım 1,5 ay önce...Rabbim inş. ilerde sağlıklı bir bebiş nasip eder

Son düzenleme:
canım benim gözün aydın Allah sağlıklı uzun ömürler versin erkekine ay yerim ben onu maşallah Allah nazarlardan saklasın oğluşunu.canım ya inna ben hala şoktayım baby de doğum yaptı senden 2 günce normal doğum olmuş.ya zamna ansıl geçti çabukçacık cinsiyet öğrenmeye gittiğinizi hatırlıyorum ben daha dün gibi.
çok soal bitanem benimmm evet kusumm darısıda size olsun hayırlısıyla inşş :29: :38: :38:
aa meloşumun topiği ne güzelmiş canım beniimm yeni farkettim..slm kızlar bende 2009 da evlendim çalışıyorum sabah iş akşam ev bir bebişim vardı ama 2 aylıkken düşük yaptım 1,5 ay önce...Rabbim inş. ilerde sağlıklı bir bebiş nasip eder

hoşgeldin tatlım benimmm :29: :38: :38:

canım hoşgeldin ...her zaman bekleriz.ben de çalışıyorum ev iş arası gidip geliyorum aynen senin gibi.umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur canım benim geçmiş olsun.ben de bebiş yok çalışmak zorundayım kiralar yüksek istanbulda maalesef

slm canım benim seni görmek ne güzel taze annemiz bebişin nasıl Allah nazarlardan saklasın benim için kokla onu olur mu:16:

çok soal bitanem benimm ayy cok yoruluyorum kac gündür uyku ne bilmiom huysuzlanıyo artık belim kopuyo canım yoksa tabii onun varlıgı harika bişii rabbim sizlerede hayırlıısyla nasip etsin inşş kuzucumm gelmeye calışıyom fırsat buldukca amin tatlım sen napıyon nasılsınsın :29: :38: :38:

çok soal bitanem benimm ayy cok yoruluyorum kac gündür uyku ne bilmiom huysuzlanıyo artık belim kopuyo canım yoksa tabii onun varlıgı harika bişii rabbim sizlerede hayırlıısyla nasip etsin inşş kuzucumm gelmeye calışıyom fırsat buldukca amin tatlım sen napıyon nasılsınsın :29: :38: :38:

canım benim birkaç ay öyle geçer sonra düzelir inşallah.Allah nazarlardan saklasın çok güzel ya inna görüyorum çok mutlu oluyorum inşallah canım ileride darısı benim de başıma abi olur oğluşun :))

ben iyyim canım izne çıkıcam bu haftasonu eşiminki dün belli oldu otobüslerde yer yok.otelelr çok pahalı nereye gidicez bilmiyorum çok canımız sıkıldı balayından beri ayağımı suya bilesokmadım.ama yer bulamıyoruz çok pahalı.eşimle geçen yıl izin denk gelmedi bile :( kısmet artık

hoşgeldin tatlım benimmm :29: :38: :38:

hoşbuldum canımmm :16::29:

canım hoşgeldin ...her zaman bekleriz.ben de çalışıyorum ev iş arası gidip geliyorum aynen senin gibi.umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur canım benim geçmiş olsun.ben de bebiş yok çalışmak zorundayım kiralar yüksek istanbulda maalesef

hoşbuldum canım sana katılıyorum ist.da ev kirası ıvırı zıvırı bitmiyor bir yere gideyimn diyorsun bi dünya para gidiyor. Bende senin gibi düşünüdüğüm için artık ist.dan kaçıyorum 10 gün sonra maraşa taşınıyoruz. Rabbim nasip ederde bir bebişim olursa ücretsiz izin almayı planlıyorum...

Back
X