- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.281
öyle gerçı doğru dıyosun:)
bende ııyıyım bu gecede benım kociş işe gıtcek yanlız kaldım(saten kociş hastada olmuş bı ıyleştıremedım sureklı grıp oluyo sankı erzurumda oturuyoz sıcak memleket sureklı hasta oluyo kocacım napcem bılemıyorum
hoşgeldin cnm sende dinlen biraz bebeğin nasıl uslu mu?
slm tatlımmm
17,05,89 tam bır boğayım ve çocuğumda boğa burcu olcak tutarsam kendımle aynı gunde doğurmayı duşuyom tahmını doğum tarıhı 8 mayısta şoyle bı 9 gun sıkarsam kendımı bebışnen aynı gun olcak doğum gunumuz(şaka tabi)
cnm o grip çok melet bir hastalık yatarak dinlenmeden geçmiyor
bol bol c vitamin olan meyveleri yesin cnm eşin vardiyeli mi çalışıyor
benimde eşim yok mesai kaldı
malesef çok yaramaz ne gece uykumuz var ne gündüz en fazla uykumuz 1 saat başka yok olsun canı sağolsun yavrumun senin bebeğin varmı
özenicek neyim var cnm
ben bebeksiz birbayanım
sen bebekli ama bebeği için herşeye katlanan bir anne
kızlar nasılsınız ben geldim bebeğim uyuyo uyana kadar bakayım dedim sizlere
başka kızlar konu açalımda konusalım
hadi bakem
kızlar burçlarınız nedri bakalım
benim kova 08.02.1985
burcunuzun özelliklerin taşıyor musunuz?
17,05,89 tam bır boğayım ve çocuğumda boğa burcu olcak tutarsam kendımle aynı gunde doğurmayı duşuyom tahmını doğum tarıhı 8 mayısta şoyle bı 9 gun sıkarsam kendımı bebışnen aynı gun olcak doğum gunumuz(şaka tabi)
slm güzelim nasıl geçti günün bakalım
benim öğlen yemekten sonra başım çok ağrıdı anca geçti
gamze iii oldun mu cnm mide ağrıyor mu hala
cimcime yaramazlık yapıyor mu annesine
bunyesı çok zayıf yemedığı şey yok aslında ama gerçı çok yoruluyo bıde.yok vardıyelı deıl de arada bı rboyle gece gıtmesı gerekıyo
tatlım eşine geçmiş olsun inş en kısa zamanda ii olur:94:
walla tatlım ara ara geçiyo ara ara ağrıyo ara ara bulanıyo feleğim şaştı walla ama şuan iiyim inş tekrar başlamaz şimdilk çok yapmıyo yatacağım zaman yapıyo teyzesi yaramazlk bizim ki uyutmuyo yani beniii
ayy gamze valla ben burcumu sevıyorum gerçı boğa burçları bıraz yemege duşkun oluyo ama olsun ıyıdır ben severım çocumda erken doğum olmassa boğa olur erken doğarsada koç burcu olur o da babasının burcu herhalukarde kaçırmıyoz yani
teşekkurler hayatım duzelcek ınşallah
yok bend eburda okudyudm kk da o zaman bende gebelık testıne boşa para vermıyım dedıydım yaptıydım ama kopurmemıştıne kadar doğrudur bılemıyom şeymanın dedığı gıbı asıtlı oldugu ıçın kopurebılır olmadı ben bı ara denerım sıızın ıçın
iiymiş walla her türlü birinizin özellklerini taşıyacak kuzunuz bende sewyom burcumu oburluk we inat bende en büyük özellik zaten yani tam bir boğayım eşim terazi benimde yükselenim terazi kuzumda ya oğlak olcak ya da kowa kısmet artık sağlıklı olsunda
ne demek tatlım görevimiz
çok kilo aldın mı gamze karnın çok mu büyük
[/B]
enerjine neşene özendim tatlışım katlanılıyo walla dedğin gibi minik kuşum o benim annesi yesin onu
h.g tatlım uyku düzeni nasıl bebğinin bi de kaç aylık oldu
tatlım ben 19.05.1987 doğumluym boğa burcuym burcumun bi çok özelliğini taşıyorum allahtan bişe çıkmazsa kuzucuğum gününde doğarsa ilkemimde kowa olcak teyzesi acele edersede oğlak olur saırım
o zamn bi dene tatlım sen olmadı bende tutim dicem ama çocuk 4 ay durmaz ki demi ne güsel burçlarımızda aynı d.günlerimz arasındada 2 gün warmış:87:
tatlım geçmiş olsn yeni gördm başının ağrıdığını dha iisin demi:94:
inş kova burcu olur ilkem hanım çok aklı başında bir kızı olur
ben burcumu çok seviyorum mesela çocuğum olurs kova burcu olsun çok
isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?