2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşgeldin zehracımmm

sewindim tatlım sizin adınıza buarada en küçük bedenden 1 paket 2 numaradan 1 paket al stok yapma bezi tatlım bebişler ilk aylar çabuk büyüyolar elinde kalmasın bezin bittikçe alırsınz bence

tatlım walla enerjini kıskandım bugün ben 2 gündür fenayım midem yüzünden bi geçiyo bi tekrar başlıyo azcık ii olunca size bakyom hemen

:13:

özenicek neyim var cnm
ben bebeksiz birbayanım
sen bebekli ama bebeği için herşeye katlanan bir anne

e ben senın yerınd e olsam çatlardım alsana test neyın bende heveslendırmıyım gerçı senıde merak etmıyonmu ınşallah bebış vardır hayırlsı olsun canım.

hoşgeldin zehracımmm

hoşbulcuk canım nasılsın

ZEHRA-------cım cnm merak ediyorumda annem alma diyor çünkü diğer aylarda aldım sürekli boşuna para paraa alma dedi bu sefer sonra tek çizgi görmektende korkuyorum
o nedenle tam 8-9 gün geçmeden bişiy yapmıcam

valla ateşim yok seyma
ben giriyom bakıyom kimse yok nasılsınız diye sorayım diyorum
kimseden ses çıkmıyor
bu arada gündüz işten giriyorum ara ara yakalanmamak için kapatıyorum

anladım sen nasılsın diyosun ben her seferinde cvp veriyorum

bir bakıyorum çıkmışsın bende allah allah diyordum hem yazıyo hem çıkıyo diye

demek işden dolayı

hımmm anladım cnm tmmm :13::13:

o zaman ben bışey bılıyom evde karbonat varsa bı kaba koy ustune işe bakalım egerkı kopururse hamışsın

o zaman ben bışey bılıyom evde karbonat varsa bı kaba koy ustune işe bakalım egerkı kopururse hamışsın

ona inanmıyorum
neden mi
çünkü idrar asitlidir ve karbonatı hamile olsanda olmasanda
köpürtür bence.......

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum yine gelirim inş........... gelene kadarrr bekkeyin beniiiiiii

noluyor kız
maziyemi daldın ne:97::97::97:

yok keleee askıtom geldi bu smileyi görünceee gerci her an aklımda canım kocişim ama tam benlikmişşş :78: :87:

iyiyim canım benimm çok tesekkürlerrr sende iyisindir umarım bitanemmm benimm :80:

öyle gerçı doğru dıyosun:)
yok keleee askıtom geldi bu smileyi görünceee gerci her an aklımda canım kocişim ama tam benlikmişşş :78: :87:

iyiyim canım benimm çok tesekkürlerrr sende iyisindir umarım bitanemmm benimm :80:

bende ııyıyım bu gecede benım kociş işe gıtcek yanlız kaldım(saten kociş hastada olmuş bı ıyleştıremedım sureklı grıp oluyo sankı erzurumda oturuyoz sıcak memleket sureklı hasta oluyo kocacım napcem bılemıyorum

ilginç ilk defa duyuyorum hamile kalmaya karar verdiğim zaman
denerim ciddi miisn yoksa makara mı geçiyon

yok bend eburda okudyudm kk da o zaman bende gebelık testıne boşa para vermıyım dedıydım yaptıydım ama kopurmemıştıne kadar doğrudur bılemıyom şeymanın dedığı gıbı asıtlı oldugu ıçın kopurebılır olmadı ben bı ara denerım sıızın ıçın

başka kızlar konu açalımda konusalım
hadi bakem
kızlar burçlarınız nedri bakalım
benim kova 08.02.1985
burcunuzun özelliklerin taşıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…