- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #1.301
bilalim ne bebeğin ne kadarlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ben daha önceden kiloluydum hamileliğimde de 6,5 kilo werdim 15 gün önce dr gittiğimde 3 kilo almıştım dha göbüşümde büyüdü işte bak bu linkten bana yaklaşık 1 ay önce ki halim yakın zamanda foto çekilmedim çekilirsem eklerim burayada görün die bu linkten bak bakem ne durumda göbüş
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/374038-2011-ocak-annelerinin-gobusleri-67.html
bebeğimin uyku düzeni yok malesef teyzesi 23 kasımda 1 yaşında olacak senin bebeğin vermı
bilalim ne bebeğin ne kadarlık
tatlım ben daha önceden kiloluydum hamileliğimde de 6,5 kilo werdim 15 gün önce dr gittiğimde 3 kilo almıştım dha göbüşümde büyüdü işte bak bu linkten bana yaklaşık 1 ay önce ki halim yakın zamanda foto çekilmedim çekilirsem eklerim burayada görün die bu linkten bak bakem ne durumda göbüş
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/374038-2011-ocak-annelerinin-gobusleri-67.html
ayyyyyyyyyy ne tatlı karnın cnm fazla kilo alma sakın iyisin böyle
ay çok özendim allahım banada nasip et hayırlısıyla
kızlar bebeklerinize kurani kerimde geçen isimlerden koyun
öteki dünyada eğer ismi iyi değilse ve kurani kerimde yoksa ismiyle çağırılmıyıcakmış
bilginiz olsun diye sadece yani aklıma geldi![]()
ay cnm çok güzel çıkmışsınız ilkem hanımla birlikte
allah nazarlardan korusun cnm
ay cnm çok güzel çıkmışsınız ilkem hanımla birlikte
allah nazarlardan korusun cnm
hmm maşallah bebine kocaman olmuş
tatlım ben hamileyim allah izin werirse ocak 22 doğumum
uykusuzluk zor oluyo demi ben tek başıma ne yaparım o uyumazsa merak ediyorum gerçektn umarım babsına çeker babamız pek bi uykucu çünkü:76::86::90:
ayyyyyyyyyy ne tatlı karnın cnm fazla kilo alma sakın iyisin böyle
ay çok özendim allahım banada nasip et hayırlısıyla
kızlar bebeklerinize kurani kerimde geçen isimlerden koyun
öteki dünyada eğer ismi iyi değilse ve kurani kerimde yoksa ismiyle çağırılmıyıcakmış
bilginiz olsun diye sadece yani aklıma geldi![]()
teşekkürler kızlar rabbim sizede nasip eder inş
umarım almam diyet yapıyorum zaten tatlım gebelik şekeri yüzünden kızım kilo alsın ben diil bi de o resimdekine göre göbüşüm biraz dha büyümüş durumda şincik![]()
seymacığım mrb nasılsın test yaptınmı merask ettim dünden beri
teyzeleri pek seçilmiyo ama bu da ilkemimim minik yüzü baba gibi keyfine düşkün elini başına koymuş uyuyodu
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/380100-2011-ocak-bebeklerinin-goruntuleri-2.html
ah cnm amin allah sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş....
BASIN AÇIKLAMASI:::: kızlar kan testi yaptırıcağım eğer adet olmassa bunuda ayın 12sinde düşünüyorum :)))
valla ağlattın beni zor tutuyom kendimiii
zh maşallah yavrumaa benim ne kadar güzelsin senn allahım nasıl şekillendiricek seni
daha doğmadan küçücük bir tatlı kız çocuğu nazar değmesin sana bitanemm
çok güzelsinnn![]()
şeymacım hadi hayırlısı bakalım umarım herşey gönlünce meleğinde seninle olur inş teşekkür ederiz teyzesi inş sizlerinde gönlüne göre werir rabbim
voavv gamze çok begendım senı guzel bı hamıle olmuşun favorımsın sadece karnın çıkmış zatenbu arada bebeışıde çok beendım tu tu tu maaaşallahhh
![]()