• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

tatlım ben daha önceden kiloluydum hamileliğimde de 6,5 kilo werdim 15 gün önce dr gittiğimde 3 kilo almıştım dha göbüşümde büyüdü işte bak bu linkten bana yaklaşık 1 ay önce ki halim yakın zamanda foto çekilmedim çekilirsem eklerim burayada görün die bu linkten bak bakem ne durumda göbüş

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/374038-2011-ocak-annelerinin-gobusleri-67.html

ayyyyyyyyyy ne tatlı karnın cnm fazla kilo alma sakın iyisin böyle
ay çok özendim allahım banada nasip et hayırlısıyla
kızlar bebeklerinize kurani kerimde geçen isimlerden koyun
öteki dünyada eğer ismi iyi değilse ve kurani kerimde yoksa ismiyle çağırılmıyıcakmış
bilginiz olsun diye sadece yani aklıma geldi:31::31:

bebeğimin uyku düzeni yok malesef teyzesi 23 kasımda 1 yaşında olacak senin bebeğin vermı

hmm maşallah bebine kocaman olmuş:nazar::nazar:
tatlım ben hamileyim allah izin werirse ocak 22 doğumum
uykusuzluk zor oluyo demi ben tek başıma ne yaparım o uyumazsa merak ediyorum gerçektn umarım babsına çeker babamız pek bi uykucu çünkü
:76::86::90:

tatlım ben daha önceden kiloluydum hamileliğimde de 6,5 kilo werdim 15 gün önce dr gittiğimde 3 kilo almıştım dha göbüşümde büyüdü işte bak bu linkten bana yaklaşık 1 ay önce ki halim yakın zamanda foto çekilmedim çekilirsem eklerim burayada görün die bu linkten bak bakem ne durumda göbüş

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/374038-2011-ocak-annelerinin-gobusleri-67.html

ay cnm çok güzel çıkmışsınız ilkem hanımla birlikte
allah nazarlardan korusun cnm

öteki dünyada eğer ismi iyi değilse ve kurani kerimde yoksa ismiyle çağırılmıyıcakmış

ay cnm çok güzel çıkmışsınız ilkem hanımla birlikte
allah nazarlardan korusun cnm

teşekkürler kızlar rabbim sizede nasip eder inş
umarım almam diyet yapıyorum zaten tatlım gebelik şekeri yüzünden kızım kilo alsın ben diil bi de o resimdekine göre göbüşüm biraz dha büyümüş durumda şincik
:49:

hmm maşallah bebine kocaman olmuş:nazar::nazar:
tatlım ben hamileyim allah izin werirse ocak 22 doğumum
uykusuzluk zor oluyo demi ben tek başıma ne yaparım o uyumazsa merak ediyorum gerçektn umarım babsına çeker babamız pek bi uykucu çünkü
:76::86::90:

çok zor canım uykusuzluk bende tek başıma bakıyorum annemler memlekette kayınvalidemde memlekette birde erken geldi bebeğim 1 ay çok zor bir süreçten geçtim rabbim yardımcın olsun seninkinin cinsiyeti ne

seymacığım mrb nasılsın test yaptınmı merask ettim dünden beri

teşekkürler kızlar rabbim sizede nasip eder inş
umarım almam diyet yapıyorum zaten tatlım gebelik şekeri yüzünden kızım kilo alsın ben diil bi de o resimdekine göre göbüşüm biraz dha büyümüş durumda şincik
:49:

ah cnm amin allah sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş....

seymacığım mrb nasılsın test yaptınmı merask ettim dünden beri

BASIN AÇIKLAMASI:::: kızlar kan testi yaptırıcağım eğer adet olmassa bunuda ayın 12sinde düşünüyorum :)))

teyzeleri pek seçilmiyo ama bu da ilkemimim minik yüzü baba gibi keyfine düşkün elini başına koymuş uyuyodu:emir_bebek:

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/380100-2011-ocak-bebeklerinin-goruntuleri-2.html

valla ağlattın beni zor tutuyom kendimiii
zh maşallah yavrumaa benim ne kadar güzelsin senn allahım nasıl şekillendiricek seni
daha doğmadan küçücük bir tatlı kız çocuğu nazar değmesin sana bitanemm
çok güzelsinnn:59::59:

ah cnm amin allah sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş....

BASIN AÇIKLAMASI:::: kızlar kan testi yaptırıcağım eğer adet olmassa bunuda ayın 12sinde düşünüyorum :)))

valla ağlattın beni zor tutuyom kendimiii
zh maşallah yavrumaa benim ne kadar güzelsin senn allahım nasıl şekillendiricek seni
daha doğmadan küçücük bir tatlı kız çocuğu nazar değmesin sana bitanemm
çok güzelsinnn:59::59:

şeymacım hadi hayırlısı bakalım umarım herşey gönlünce meleğinde seninle olur inş teşekkür ederiz teyzesi inş sizlerinde gönlüne göre werir rabbim

voavv gamze çok begendım senı guzel bı hamıle olmuşun favorımsın sadece karnın çıkmış zaten:emir_bebek::9:bu arada bebeışıde çok beendım tu tu tu maaaşallahhh:nazar:

kızlar slm görüşmeyeli nasılsınız bi bakim dedim şimdi vaktim oldu.fatmagülü izliyordum bende ee sizler naptınız?:92:

Back
X