• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

slm kızlar bugun daaha yenı eve gırıp yenı oturabıldım bebışın ıkılı test sonuçları vardı sabahtan ahstaneye gıttım oğleden sonrada komşuya gıttım yemek yap derken ancak oturup bakabıldım ama çok konuşmuşunuz eskıyı okuyamadım:10:30 sayfa olmuş ben gırmeyelı kaynatıvermışınız ıyısınızdır ınşallah hepınız

hoşgeldin zehracımmm :3:

evet hayatım camlarımı sılemedım yarına ınşallah:)

sonuçlar ıyı çok şukur bı problme yok dedı doktor bugun bebışe bır paket bez aldım en çok ıhtıyacımız olcak şeylerden bırıymış bende yavaş yavaş alıyım stok yapıyım dedım:)

sewindim tatlım sizin adınıza buarada en küçük bedenden 1 paket 2 numaradan 1 paket al stok yapma bezi tatlım bebişler ilk aylar çabuk büyüyolar elinde kalmasın bezin bittikçe alırsınz bence

ah zehram:6:
tık yok cnm bnm ondan böyleyim herhalde:26:
inş. neşem söznmez:19:
korkuyorum ha geldi gelecek diye:18:
karnım ağırıyor arada ama yok yok ne gelen nede giden
hayırlısı olsun demekten başka çare yok :19:

tatlım walla enerjini kıskandım bugün ben 2 gündür fenayım midem yüzünden bi geçiyo bi tekrar başlıyo azcık ii olunca size bakyom hemen

kop kop kıs diskoya çevirdik zaten burayı :51::24::24:
Ben dj yim varmı itirası neyim olan :57:
:24:
Dj lerde ne zamandan beri gitar çalıyo acaba :9:
Yüzüme ballı maskemi yaptım :12:
Kocimede bürrek yaptım birileri kıskansın :60:
Var bende bu akşam yanan bişiyler
:28: Ampul olabilirmi acabaa
ohhhhhhh şükür bitti işler :24:

Bende seviyorum onu çok hoş izlemeyenler izlesin
izleyenlerde izlemesin ne öyle salak gibi iki kez:22: :1:

Iyi akşamlar cnm
gülcan senin ateşin yok dimi cnm :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::31:
Hep nasılsın diyorsun iyiyiz sen diyoruz
bi bakıyorum önüm arkam sağım solum
gülcan kayıp :37:
Gülcan sana beste yapim dur kız
gülcan
gül hadi
gül
nan:60::60::60::60::60: Kısa ama olsun napalım
elimizden bukadar geliyor:23::23::23:

:48: :13: :46: :46: :46: :46: :46:

sewindim tatlım sizin adınıza buarada en küçük bedenden 1 paket 2 numaradan 1 paket al stok yapma bezi tatlım bebişler ilk aylar çabuk büyüyolar elinde kalmasın bezin bittikçe alırsınz bence

tatlım walla enerjini kıskandım bugün ben 2 gündür fenayım midem yüzünden bi geçiyo bi tekrar başlıyo azcık ii olunca size bakyom hemen

özenicek neyim var cnm
ben bebeksiz birbayanım :31:
sen bebekli ama bebeği için herşeye katlanan bir anne:34:

ah zehram:6:
tık yok cnm bnm ondan böyleyim herhalde:26:
inş. neşem söznmez:19:
korkuyorum ha geldi gelecek diye:18:
karnım ağırıyor arada ama yok yok ne gelen nede giden
hayırlısı olsun demekten başka çare yok :19:

e ben senın yerınd e olsam çatlardım alsana test neyın bende heveslendırmıyım gerçı senıde merak etmıyonmu ınşallah bebış vardır hayırlsı olsun canım.

hoşgeldin zehracımmm :3:

hoşbulcuk canım nasılsın

ZEHRA-------cım cnm merak ediyorumda annem alma diyor çünkü diğer aylarda aldım sürekli boşuna para paraa alma dedi bu sefer sonra tek çizgi görmektende korkuyorum
o nedenle tam 8-9 gün geçmeden bişiy yapmıcam

valla ateşim yok seyma
ben giriyom bakıyom kimse yok nasılsınız diye sorayım diyorum
kimseden ses çıkmıyor
bu arada gündüz işten giriyorum ara ara yakalanmamak için kapatıyorum

anladım sen nasılsın diyosun ben her seferinde cvp veriyorum

bir bakıyorum çıkmışsın bende allah allah diyordum hem yazıyo hem çıkıyo diye

demek işden dolayı

hımmm anladım cnm tmmm :13::13:

ZEHRA-------cım cnm merak ediyorumda annem alma diyor çünkü diğer aylarda aldım sürekli boşuna para paraa alma dedi bu sefer sonra tek çizgi görmektende korkuyorum
o nedenle tam 8-9 gün geçmeden bişiy yapmıcam

o zaman ben bışey bılıyom evde karbonat varsa bı kaba koy ustune işe bakalım :9::9::9::9:egerkı kopururse hamışsın:9::9::9::8::8:

o zaman ben bışey bılıyom evde karbonat varsa bı kaba koy ustune işe bakalım :9::9::9::9:egerkı kopururse hamışsın:9::9::9::8::8:

ona inanmıyorum
neden mi
çünkü idrar asitlidir ve karbonatı hamile olsanda olmasanda
köpürtür bence....... :10:

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum yine gelirim inş........... gelene kadarrr bekkeyin beniiiiiii:24::24::24::24::24::24:

noluyor kız
maziyemi daldın ne:97::97::97:

yok keleee askıtom geldi bu smileyi görünceee gerci her an aklımda canım kocişim ama tam benlikmişşş :29: :1: :75: :78: :87:
e ben senın yerınd e olsam çatlardım alsana test neyın bende heveslendırmıyım gerçı senıde merak etmıyonmu ınşallah bebış vardır hayırlsı olsun canım.

hoşbulcuk canım nasılsın

iyiyim canım benimm çok tesekkürlerrr sende iyisindir umarım bitanemmm benimm :54: :54: :80:

ona inanmıyorum
neden mi
çünkü idrar asitlidir ve karbonatı hamile olsanda olmasanda
köpürtür bence....... :10:

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum yine gelirim inş........... gelene kadarrr bekkeyin beniiiiiii:24::24::24::24::24::24:

öyle gerçı doğru dıyosun:)
yok keleee askıtom geldi bu smileyi görünceee gerci her an aklımda canım kocişim ama tam benlikmişşş :29: :1: :75: :78: :87:

iyiyim canım benimm çok tesekkürlerrr sende iyisindir umarım bitanemmm benimm :54: :54: :80:

bende ııyıyım bu gecede benım kociş işe gıtcek yanlız kaldım:((saten kociş hastada olmuş bı ıyleştıremedım sureklı grıp oluyo sankı erzurumda oturuyoz sıcak memleket sureklı hasta oluyo kocacım napcem bılemıyorum

ilginç ilk defa duyuyorum hamile kalmaya karar verdiğim zaman
denerim ciddi miisn yoksa makara mı geçiyon

yok bend eburda okudyudm kk da o zaman bende gebelık testıne boşa para vermıyım dedıydım yaptıydım ama kopurmemıştı:1:ne kadar doğrudur bılemıyom şeymanın dedığı gıbı asıtlı oldugu ıçın kopurebılır olmadı ben bı ara denerım sıızın ıçın:1::1:

başka kızlar konu açalımda konusalım
hadi bakem
kızlar burçlarınız nedri bakalım
benim kova 08.02.1985
burcunuzun özelliklerin taşıyor musunuz?:4:

Back
X