- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.321
çok teşekkür ederim tatlım ewet sadece göbüşüm çıktı
kızımda teşekkür ediyo teyzesi
gülcanım burdayım
baharcım h.geldin tatlım
buarada teşekkür ediyorum ii dileklerin için darısı tüm bebişi olmayanlara inş
eee kızlar kk nın dışında başka nelerle uğraşyonuz bakem
fox da dizim başladı kızlar unutma beni izliyor musunuz
hoşbulduk canım bende adana dogumluyum yarı hemşeri sayılırız aslen bursa bende sohbete katılıyodumda bugün giremedim iyi dileklerin için bende teşk ederim inşllh her isteyenin olsun canım
rabbim bozmasın inş yani genelde 2009 gelinlerimz bebek istiyolar artık ben7,5 aylık hamileyim rabbim inş olmayan we isteyen herkese nasip eder
hmm çok güselmiş neresindeydinz adananın
hayırlı akşamlar sekerlerrr ben geldim ay sormayın kahvaltıdan sonra mutfagı toparladım camasırları serdim tam oturcaktımki komşular cagırdı gel cay içelim diyede şimdi geldimmm naber nasılsınız bakalımm topigin sultanlarııııı
herkese iyi akşamlar konuyu yeni gördüm ve hoşuma gitti bende 2009 da evlendim ve şimdi 3 aylık bi oğlum var çok mutluyum
kızlar slm görüşmeyeli nasılsınız bi bakim dedim şimdi vaktim oldu.fatmagülü izliyordum bende ee sizler naptınız?:92:
bende fatmagülü izliyom reklam olunca buray geliyom
hoşbuldum teşekkür ederim iyi dileklerin için allah herkese nasip etsin böyle mutluluk
slm sekerlerrrrrrrrrrrrrrr
adana seyhanda dogdum ama ailem mersine yerleştiler liseyi adanada bitirdim siz merkezmi?
herkese iyi akşamlar konuyu yeni gördüm ve hoşuma gitti bende 2009 da evlendim ve şimdi 3 aylık bi oğlum var çok mutluyum
slm sekerlerrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?