• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

öyle gerçı doğru dıyosun:)

bende ııyıyım bu gecede benım kociş işe gıtcek yanlız kaldım:((saten kociş hastada olmuş bı ıyleştıremedım sureklı grıp oluyo sankı erzurumda oturuyoz sıcak memleket sureklı hasta oluyo kocacım napcem bılemıyorum

cnm o grip çok melet bir hastalık yatarak dinlenmeden geçmiyor
bol bol c vitamin olan meyveleri yesin cnm eşin vardiyeli mi çalışıyor
benimde eşim yok mesai kaldı

17,05,89 tam bır boğayım ve çocuğumda boğa burcu olcak tutarsam kendımle aynı gunde doğurmayı duşuyom tahmını doğum tarıhı 8 mayısta şoyle bı 9 gun sıkarsam kendımı bebışnen aynı gun olcak doğum gunumuz:emir_bebek::9::9::9::9:(şaka tabi)

cnm o grip çok melet bir hastalık yatarak dinlenmeden geçmiyor
bol bol c vitamin olan meyveleri yesin cnm eşin vardiyeli mi çalışıyor
benimde eşim yok mesai kaldı

bunyesı çok zayıf yemedığı şey yok aslında ama gerçı çok yoruluyo bıde.yok vardıyelı deıl de arada bı rboyle gece gıtmesı gerekıyo

malesef çok yaramaz ne gece uykumuz var ne gündüz en fazla uykumuz 1 saat başka yok olsun canı sağolsun yavrumun senin bebeğin varmı

yok cnm benim bebeğim biz bebk için biraz daha
bekleyeceğiz araba aldık arabanın borcu var
hem de biraz daha evliliğin tadını çıkaralım diye düşünüyoruz
ama en fazla 1.5 yıl daha var ama hamile kadınları görünce özeniyorum valla
ama borç var allah her isteyen versin bana da zamanı gelince versin herseyin en iyisini güzel allahım bilir

[/B]
özenicek neyim var cnm
ben bebeksiz birbayanım :31:
sen bebekli ama bebeği için herşeye katlanan bir anne:34:

enerjine neşene özendim tatlışım katlanılıyo walla dedğin gibi minik kuşum o benim annesi yesin onu:emir_bebek:

kızlar nasılsınız ben geldim bebeğim uyuyo uyana kadar bakayım dedim sizlere:3:

h.g tatlım uyku düzeni nasıl bebğinin bi de kaç aylık oldu:emir_bebek:

başka kızlar konu açalımda konusalım
hadi bakem
kızlar burçlarınız nedri bakalım
benim kova 08.02.1985
burcunuzun özelliklerin taşıyor musunuz?:4:

tatlım ben 19.05.1987 doğumluym boğa burcuym burcumun bi çok özelliğini taşıyorum allahtan bişe çıkmazsa kuzucuğum gününde doğarsa ilkemimde kowa olcak teyzesi acele edersede oğlak olur saırım

17,05,89 tam bır boğayım ve çocuğumda boğa burcu olcak tutarsam kendımle aynı gunde doğurmayı duşuyom tahmını doğum tarıhı 8 mayısta şoyle bı 9 gun sıkarsam kendımı bebışnen aynı gun olcak doğum gunumuz:emir_bebek::9::9::9::9:(şaka tabi)

o zamn bi dene tatlım sen olmadı bende tutim dicem ama çocuk 4 ay durmaz ki demi ne güsel burçlarımızda aynı d.günlerimz arasındada 2 gün warmış:87:

slm güzelim nasıl geçti günün bakalım
benim öğlen yemekten sonra başım çok ağrıdı anca geçti

tatlım geçmiş olsn yeni gördm başının ağrıdığını dha iisin demi
:94:

ayy gamze valla ben burcumu sevıyorum gerçı boğa burçları bıraz yemege duşkun oluyo ama olsun ıyıdır ben severım çocumda erken doğum olmassa boğa olur erken doğarsada koç burcu olur o da babasının burcu herhalukarde kaçırmıyoz yani:emir_bebek::1::1::1:

ayy gamze valla ben burcumu sevıyorum gerçı boğa burçları bıraz yemege duşkun oluyo ama olsun ıyıdır ben severım çocumda erken doğum olmassa boğa olur erken doğarsada koç burcu olur o da babasının burcu herhalukarde kaçırmıyoz yani:emir_bebek::1::1::1:

iiymiş walla her türlü birinizin özellklerini taşıyacak kuzunuz bende sewyom burcumu oburluk we inat bende en büyük özellik zaten yani tam bir boğayım eşim terazi benimde yükselenim terazi kuzumda ya oğlak olcak ya da kowa kısmet artık sağlıklı olsunda

teşekkurler hayatım duzelcek ınşallah

ne demek tatlım görevimiz

yok bend eburda okudyudm kk da o zaman bende gebelık testıne boşa para vermıyım dedıydım yaptıydım ama kopurmemıştı:1:ne kadar doğrudur bılemıyom şeymanın dedığı gıbı asıtlı oldugu ıçın kopurebılır olmadı ben bı ara denerım sıızın ıçın:1::1:

bende denerdim ama ben şimdi ümitlenirim ama eğer hamile olduğumu öğrenirsem hatırlatın deniyim amaa yoksa bebkik denemenin derdinde olmam saten:(

gülcannnnnnnnnnnnnn-----------bende başak burcuyum 6-9-88 :))
parfümleri çok severim:12::12::12::12:
makyaj malzemelerine doğuştan hastayım
kozmetikler benim vazgeçilmezimdir
: titizlik benim teyzemin kızıdır
yarışmaya ist.dan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bu parça benden sizeee:23::24::24::24::24:

dur gitmeeeeeeeeeee ben sensiz yaşayamam bebikim :5::5::5::5::5:

iiymiş walla her türlü birinizin özellklerini taşıyacak kuzunuz bende sewyom burcumu oburluk we inat bende en büyük özellik zaten yani tam bir boğayım eşim terazi benimde yükselenim terazi kuzumda ya oğlak olcak ya da kowa kısmet artık sağlıklı olsunda

ne demek tatlım görevimiz

inş kova burcu olur ilkem hanım çok aklı başında bir kızı olur
ben burcumu çok seviyorum mesela çocuğum olurs kova burcu olsun çok
isterim

çok kilo aldın mı gamze karnın çok mu büyük

tatlım ben daha önceden kiloluydum hamileliğimde de 6,5 kilo werdim 15 gün önce dr gittiğimde 3 kilo almıştım dha göbüşümde büyüdü işte bak bu linkten bana yaklaşık 1 ay önce ki halim yakın zamanda foto çekilmedim çekilirsem eklerim burayada görün die bu linkten bak bakem ne durumda göbüş

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/374038-2011-ocak-annelerinin-gobusleri-67.html

[/B]

enerjine neşene özendim tatlışım katlanılıyo walla dedğin gibi minik kuşum o benim annesi yesin onu:emir_bebek:

h.g tatlım uyku düzeni nasıl bebğinin bi de kaç aylık oldu:emir_bebek:

tatlım ben 19.05.1987 doğumluym boğa burcuym burcumun bi çok özelliğini taşıyorum allahtan bişe çıkmazsa kuzucuğum gününde doğarsa ilkemimde kowa olcak teyzesi acele edersede oğlak olur saırım

o zamn bi dene tatlım sen olmadı bende tutim dicem ama çocuk 4 ay durmaz ki demi ne güsel burçlarımızda aynı d.günlerimz arasındada 2 gün warmış:87:

tatlım geçmiş olsn yeni gördm başının ağrıdığını dha iisin demi
:94:

bebeğimin uyku düzeni yok malesef teyzesi 23 kasımda 1 yaşında olacak senin bebeğin vermı

Back
X