• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ahh canım benimm yaaa kıs ne var cok zor deilki bacım en kolay sey beni pişirmesi yoruyo sadecee :27: :9: :9:

kısss şakamısın sen :))
bence yapması zor
pişirmesi neki fırın pişiriyor :32:

ay tmm yahu zor işte bana göre ama yapcem tmm tmm :6::6: size gitarımı gösteriyim kızlar sizeee şarkı yapcemmm şimpik bakın !!!

bebek bebek der kızlar :24: bebeksiz olmaz kızlar :24: yarin bebekimiz gelende :24: dötüne tötüne vurun kızlar :36::36::37: :24: :24: :24: :24: :24: :24:

bende çektim ama bitti benim şükür 5kilo verdim yesemde çıktı yediklerim kabus dolu günler yemek yemeyi özledim diye ağlıyordum

bebek bebek der kızlar:24:
bebeksiz olmaz kızlar
:24:
yarin bebekimiz gelende :24:
dötüne tötüne vurun kızlar
:24::36::36::24::24::24::24::23::23:

ay bende kuzucuğu özledm kontrol günümüze war dha gelseydi bi günümz yaw:emir_bebek:

ben görmedim canım pazartesi günü görücem sağlık ocağında sadece kalbinin sesini dinlettirdiler nasılda görmek istiyoruz ben yüzünü göremedim göstermedi bizim sıpa açtı kapadı açtı kapadı buarada ayrınntılı ultrasona girdinmi ben geçen ay gttim 4 boyutlu baktı inceledi gene bakıcak ama başka doktora yönlendirmedi

hemde ne bulantı işin garibi bende hala oluyo ara ara yaw

tatlım gel beraber ağlayalım o zaman:83::83: sen bendn dha şaslısın canım yaaa bnim 10 gün war yaw hergün msnden görüyorum ama kokusunu almadıktan sonra bi görmk yetmiyo beeee

zaten bişi yapmicam tatlım kimse duymasın bulaşıkları makineye koydum ewi de yarın süpürürm bi tek çamaşırlarımı halletmem lazım sanırım:89:

anladım kusummm allah kolaylık versinnn :13: :16:

kısss şakamısın sen :))
bence yapması zor
pişirmesi neki fırın pişiriyor :32:

ay tmm yahu zor işte bana göre ama yapcem tmm tmm :6::6: size gitarımı gösteriyim kızlar sizeee şarkı yapcemmm şimpik bakın !!!

bebek bebek der kızlar :24: bebeksiz olmaz kızlar :24: yarin bebekimiz gelende :24: dötüne tötüne vurun kızlar :36::36::37: :24: :24: :24: :24: :24: :24:

bebek bebek der kızlar:24:
bebeksiz olmaz kızlar
yarin bebekimiz gelende :24:
dötüne tötüne vurun kızlar
:24::36::36::24::24::24::24::23::23:

ayy bayıldım yaa bu besteler bacımm harikasınnn tek kelimeyleeee devamını bekliyoruz kuşummmmm :13: :54: :54: :54:

kızlar bugün eyvah eyvah var tavsiye ederim çok güzeldi vallaa hele sarkısııı harikaydıııı mutlaka izleyinnn derimmm
bu fasulye yedii buçuk liraaaaaaaaaaa
hem kaynasın hem oynasınnnnnn
hopppaaaaaaaaa:29: :64: :64: :64:

bende çektim ama bitti benim şükür 5kilo verdim yesemde çıktı yediklerim kabus dolu günler yemek yemeyi özledim diye ağlıyordum

ben yiyemiyodum bile daha yemek gelirken kokusundan çıkarmaya başlıyodum aldğım sayısını hatırlamıyorm allahtan minik kuşum gayet sağlıklı ben 6,5 kilo werdim we hala hamile kaldığım kiloma ulaşamdm bende ağlıyodm yemek yemek istiyorum die hala çok yiyemiyorm midem almıyo fazla yiyemiyorm yani yine

ben görmedim canım pazartesi günü görücem sağlık ocağında sadece kalbinin sesini dinlettirdiler nasılda görmek istiyoruz ben yüzünü göremedim göstermedi bizim sıpa açtı kapadı açtı kapadı buarada ayrınntılı ultrasona girdinmi ben geçen ay gttim 4 boyutlu baktı inceledi gene bakıcak ama başka doktora yönlendirmedi

hmm anladım tatlım benim 2 dr um war biri şuan oturduğum wiranşehirde dieri memlekette doğuma memlekte gidicem için ben 3 boyutluya ayrıntılıya we renkliye girdim başka dr a yani radyolojide incelendi hepsi tek tek ben kızımn yüzünü de gördüm babamıza benziyo şimdilk :98:

slm kızlar bugun daaha yenı eve gırıp yenı oturabıldım bebışın ıkılı test sonuçları vardı sabahtan ahstaneye gıttım oğleden sonrada komşuya gıttım yemek yap derken ancak oturup bakabıldım ama çok konuşmuşunuz eskıyı okuyamadım:10:30 sayfa olmuş ben gırmeyelı kaynatıvermışınız ıyısınızdır ınşallah hepınız

slm kızlar bugun daaha yenı eve gırıp yenı oturabıldım bebışın ıkılı test sonuçları vardı sabahtan ahstaneye gıttım oğleden sonrada komşuya gıttım yemek yap derken ancak oturup bakabıldım ama çok konuşmuşunuz eskıyı okuyamadım:10:30 sayfa olmuş ben gırmeyelı kaynatıvermışınız ıyısınızdır ınşallah hepınız

slm tatlım h.g umarım test sonuçları iidir ewet maşallah sohbet hızlı akıyo burda 1 saat girmesm 2 sayfa oluyo maşallah

slm ii akşamlar kızlar nasılsınız
nerelerdesiniz bakem
zehra merhaba yoğun bir günmüş senin için

slm tatlım iiyiz biz sen nasılsn

nerelerdesiniz bakem

evet hayatım camlarımı sılemedım yarına ınşallah:)

slm tatlım h.g umarım test sonuçları iidir ewet maşallah sohbet hızlı akıyo burda 1 saat girmesm 2 sayfa oluyo maşallah

sonuçlar ıyı çok şukur bı problme yok dedı doktor bugun bebışe bır paket bez aldım en çok ıhtıyacımız olcak şeylerden bırıymış bende yavaş yavaş alıyım stok yapıyım dedım:)

ayyy seyma koptum nannnnnn :27: :90: :90: :90:

kop kop kıs diskoya çevirdik zaten burayı :51::24::24:
ben dj yim varmı itirası neyim olan :57:
dj lerde ne zamandan beri gitar çalıyo acaba :9:
yüzüme ballı maskemi yaptım :12:
kocimede bürrek yaptım birileri kıskansın :60:
var bende bu akşam yanan bişiyler
:28: ampul olabilirmi acabaa
ohhhhhhh şükür bitti işler :24:

kızlar bugün eyvah eyvah var tavsiye ederim çok güzeldi vallaa hele sarkısııı harikaydıııı mutlaka izleyinnn derimmm
bu fasulye yedii buçuk liraaaaaaaaaaa
hem kaynasın hem oynasınnnnnn
hopppaaaaaaaaa:29: :64: :64: :64:

bende seviyorum onu çok hoş izlemeyenler izlesin
izleyenlerde izlemesin ne öyle salak gibi iki kez:22: :1:

nerelerdesiniz bakem

iyi akşamlar cnm
gülcan senin ateşin yok dimi cnm :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::31:
hep nasılsın diyorsun iyiyiz sen diyoruz
bi bakıyorum önüm arkam sağım solum
gülcan kayıp :37:
gülcan sana beste yapim dur kız
gülcan
gül hadi
gül
nan:60::60::60::60::60: kısa ama olsun napalım
elimizden bukadar geliyor:23::23::23:

şeyma naptın nası gıdıyo adet oldunmu nedır bu neşenın sebebı oncekı sayfaları okuyamadım da var sende bışıler galıba:emir_bebek::emir_bebek:

ah zehram:6:
tık yok cnm bnm ondan böyleyim herhalde:26:
inş. neşem söznmez:19:
korkuyorum ha geldi gelecek diye:18:
karnım ağırıyor arada ama yok yok ne gelen nede giden
hayırlısı olsun demekten başka çare yok :19:

Back
X