- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #1.241
iyi akşamlar bende aşımı oldum oğlumun pıt pıtlarını duydum
ay bende kuzucuğu özledm kontrol günümüze war dha gelseydi bi günümz yaw

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar bende aşımı oldum oğlumun pıt pıtlarını duydum
ahh canım benimm yaaa kıs ne var cok zor deilki bacım en kolay sey beni pişirmesi yoruyo sadecee![]()
![]()
![]()
ay bende kuzucuğu özledm kontrol günümüze war dha gelseydi bi günümz yaw![]()
hemde ne bulantı işin garibi bende hala oluyo ara ara yaw
tatlım gel beraber ağlayalım o zaman:83::83: sen bendn dha şaslısın canım yaaa bnim 10 gün war yaw hergün msnden görüyorum ama kokusunu almadıktan sonra bi görmk yetmiyo beeee
zaten bişi yapmicam tatlım kimse duymasın bulaşıkları makineye koydum ewi de yarın süpürürm bi tek çamaşırlarımı halletmem lazım sanırım:89:
kısss şakamısın sen :))
bence yapması zor
pişirmesi neki fırın pişiriyor
ay tmm yahu zor işte bana göre ama yapcem tmm tmmsize gitarımı gösteriyim kızlar sizeee şarkı yapcemmm şimpik bakın !!!
bebek bebek der kızlarbebeksiz olmaz kızlar
yarin bebekimiz gelende
dötüne tötüne vurun kızlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bebek bebek der kızlar![]()
bebeksiz olmaz kızlar
yarin bebekimiz gelende
dötüne tötüne vurun kızlar
![]()
ayy bayıldım yaa bu besteler bacımm harikasınnn tek kelimeyleeee devamını bekliyoruz kuşummmmm :13:![]()
![]()
![]()
:13:![]()
![]()
![]()
![]()
:94: :80: :87: :86: :86:
ayyyyyyyyy dişlere bakkkkk:86::83::83::83:
![]()
:78::78::78::78::89: ay bu geğiriyomu neeeee:89:
![]()
bende çektim ama bitti benim şükür 5kilo verdim yesemde çıktı yediklerim kabus dolu günler yemek yemeyi özledim diye ağlıyordum
ben görmedim canım pazartesi günü görücem sağlık ocağında sadece kalbinin sesini dinlettirdiler nasılda görmek istiyoruz ben yüzünü göremedim göstermedi bizim sıpa açtı kapadı açtı kapadı buarada ayrınntılı ultrasona girdinmi ben geçen ay gttim 4 boyutlu baktı inceledi gene bakıcak ama başka doktora yönlendirmedi
slm kızlar bugun daaha yenı eve gırıp yenı oturabıldım bebışın ıkılı test sonuçları vardı sabahtan ahstaneye gıttım oğleden sonrada komşuya gıttım yemek yap derken ancak oturup bakabıldım ama çok konuşmuşunuz eskıyı okuyamadım30 sayfa olmuş ben gırmeyelı kaynatıvermışınız ıyısınızdır ınşallah hepınız
slm ii akşamlar kızlar nasılsınız
nerelerdesiniz bakem
zehra merhaba yoğun bir günmüş senin için
nerelerdesiniz bakem
slm tatlım h.g umarım test sonuçları iidir ewet maşallah sohbet hızlı akıyo burda 1 saat girmesm 2 sayfa oluyo maşallah
sonuçlar ıyı çok şukur bı problme yok dedı doktor bugun bebışe bır paket bez aldım en çok ıhtıyacımız olcak şeylerden bırıymış bende yavaş yavaş alıyım stok yapıyım dedım:)
ayyy seyma koptum nannnnnn:90: :90: :90:
kızlar bugün eyvah eyvah var tavsiye ederim çok güzeldi vallaa hele sarkısııı harikaydıııı mutlaka izleyinnn derimmm
bu fasulye yedii buçuk liraaaaaaaaaaa
hem kaynasın hem oynasınnnnnn
hopppaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
nerelerdesiniz bakem
şeyma naptın nası gıdıyo adet oldunmu nedır bu neşenın sebebı oncekı sayfaları okuyamadım da var sende bışıler galıba![]()