2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar ben cıkıyorum byeeeee yemek yapayım markete gidecez aksama gelirim yine görüsürüz beni özleyin anacım :)))))))))))))9

bende önce dha erken diyodum ama hamile kalıncada hiç beklemeseydim keşke dedim kendi kendime çünkü bambaşka bir duygu ben ewlendikten 10 sonra hamile kaldım buarada

evet benimde yeğenim var.
kendi çocuğum kadar seviyorum. ilk doğduğunda günlerce yanında uyudum.
mutlaka sipür bir duygu ....
hepimize nasip olsun inşallahhhh....

sözün güzelliğine bakarmısınız!

HENÜZ BİZİ GÖRMEDEN SEVEN TEK KİŞİ ANNEMİZDİR

:98:

hayırlı akşamlar sekerlerrr ben geldim ay sormayın kahvaltıdan sonra mutfagı toparladım camasırları serdim tam oturcaktımki komşular cagırdı gel cay içelim diyede şimdi geldimmm naber nasılsınız bakalımm topigin sultanlarııııı

sözün güzelliğine bakarmısınız!

HENÜZ BİZİ GÖRMEDEN SEVEN TEK KİŞİ ANNEMİZDİR

:98:

çok doğru bi söz yaw sheker_cat bunu beğendi walla bende kuzumu çok sewiyorum içime düştüğü ilk günden beri hemdeeee tabiiii bide benim anacığım kurban olurum ben ona o da sewiyo beni kayıtsz şartsız tabi bende onu ayyy annemi ösledim ben yaaaa sık dişini gamze son 10 gün:83::83::83:

hoşgeldin fıstığım sefalar getirdin ii maşallah benimde kocacğm gitti bende kalkıp mutfağımı toparlicam bi da kendime çorba yapcam bi de çamaşırları toplicam bi de ewi süpürcem ama hiçbirini yapmak istemiyo canım mide bulantım geçti şincikte midem ağrıyo ben ne yapcammm yaaaa dayanamıyorum ağrılara artık

canım sendemi mide bulantısı çektin

selam kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız aksamdan beri

kızlar biz bebek için başlayalı bir hafta falan oldu ama adetim de düzensiz 25 inden sonra bir gün gelecek testlerde ilişkiden ne kadar gün sonra sonuc alabiliriz illa adet gecikmesi olması mı gerekiyor

bir de en verimli şekil hamile kalmak için var mı biliyor musunuz

biz ilk bir yıl korunduk hep o yüzden de hemen kalamayabilir miyim
slm canım bak kac günde bi oluyosa söle sana yumurtlama gününü söleyim o günlereşinle gün asırı beraber ol bacımmm tabiki varrr olmazmı kusummm
inşallah bacımmm
merhaba herkese
bende 16 mayısda evlendm ....
benle aynı gün olan var mıdır ki...
hoşgeldin bitanemm benimmm
kendini yorma canım hemşom benim dikkatli ol emi çok tesekkür ederim kusumm
iyi akşamlar bende aşımı oldum oğlumun pıt pıtlarını duydum

slm canımmm ohh ne mutlıu sanaa kusummm

ayyyyyyyyy benide ağletcen kısssssssssssss dayan şeyma anneni görmene son 8 gün

şeymoşum nerdesin kusummmmmm

buralardayım cnm
bebekimm şimpik namaz kılıceğim yine akşam okundu
ardından birazdaha takılicem biliyorsun ki başıma iş açtın sen
bürrekkk yapmalıyım sonra senin yüzünden bak zor işlere takılıyom eeeeeeeep senin yüzünden melikeeeeeeeeee

ahh canım benimm yaaa kıs ne var cok zor deilki bacım en kolay sey beni pişirmesi yoruyo sadecee

canım sendemi mide bulantısı çektin

hemde ne bulantı işin garibi bende hala oluyo ara ara yaw

ayyyyyyyyy benide ağletcen kısssssssssssss dayan şeyma anneni görmene son 8 gün

tatlım gel beraber ağlayalım o zaman:83::83: sen bendn dha şaslısın canım yaaa bnim 10 gün war yaw hergün msnden görüyorum ama kokusunu almadıktan sonra bi görmk yetmiyo beeee

zaten bişi yapmicam tatlım kimse duymasın bulaşıkları makineye koydum ewi de yarın süpürürm bi tek çamaşırlarımı halletmem lazım sanırım:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…