- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.181
kendimi öyle avutuyorum zaten yeni başladık daha 1 2 hafta oldu ama bana yıllardır deniyoruz da olmuyor mus gibi geliyo bir de eltim hamile onla 40 gün aramız var o benden 40 gün önce evlendi 9 haftalık hamile doktora gidiyor ultrason resimlerini gösteriyo o zaman kotü oluyorum
evet belki mucize olabilir
belki bencilce bir yaklaşım sergiliyor olabilirim
belki doğurup kucağıma alacağım zaman çok farklı duygular içine gireceğim
ama bilemiyorum içimden gelmiyor
şu an çalışıyorum,işimi kaybetmek istemiyorum düzenden kastım da buydu...
bebek olacağı zaman bakacak kimsem olmayacak
kayınvalidem çalışıyor annem ablamın oğluna bakıyor
bi daha bakamam diyor
bundan dolayı istemeyişim
ayrıca bebek merakı derken hakaret falan etmedim
ne kadar istekli herkes anlamında söyledim
siz yanlış anladınız.....
anladım merak deyince ben yanlış anladım demekki ...... evet önce hemen olucak sanıyorsun bebek sonra allah bir iki ay vermeyince ister istemez hani elde edemediğin şey daha değerlidir ya aynen öyle oluyor...
hoşgeldin sende Antalya daymışsın ne güzel düğün tarihin ne hangi salondu
olma kötü cnm benim eltimde 2 tane çocuğu var şimdi doğucak hiç umursama inadına gül boşver takma hiç kafana
evet belki mucize olabilir
belki bencilce bir yaklaşım sergiliyor olabilirim
belki doğurup kucağıma alacağım zaman çok farklı duygular içine gireceğim
ama bilemiyorum içimden gelmiyor
şu an çalışıyorum,işimi kaybetmek istemiyorum düzenden kastım da buydu...
bebek olacağı zaman bakacak kimsem olmayacak
kayınvalidem çalışıyor annem ablamın oğluna bakıyor
bi daha bakamam diyor
bundan dolayı istemeyişim
ayrıca bebek merakı derken hakaret falan etmedim
ne kadar istekli herkes anlamında söyledim
siz yanlış anladınız.....
anladım merak deyince ben yanlış anladım demekki ...... evet önce hemen olucak sanıyorsun bebek sonra allah bir iki ay vermeyince ister istemez hani elde edemediğin şey daha değerlidir ya aynen öyle oluyor...
eltiminde 4 ay sonunda oldu ama insan kotü oluyor biz kaynanam eltim ben altlı üstlü oturuyoruz hep birli,kteyiz yani aksam doktora gittiler ultrason resmini falan almış gösteriyo falan evde hep konusulan konu bebek kıskanmak değil konu ama üzülüyorum her ihtimali düsünüyor insan ya olmazsa
hoşbuldum canım ,benim 2 düğünüm oldu 1 ağustos ta ama ikiside ilçede..biri kumlucada biri serikte:) senin nerde oldu merkez de mi?
eltiminde 4 ay sonunda oldu ama insan kotü oluyor biz kaynanam eltim ben altlı üstlü oturuyoruz hep birli,kteyiz yani aksam doktora gittiler ultrason resmini falan almış gösteriyo falan evde hep konusulan konu bebek kıskanmak değil konu ama üzülüyorum her ihtimali düsünüyor insan ya olmazsa
benimde 1 Ağustos canım şarampol düğün salonunda oldu ne güzel aynı gün evlenmişiz
öyle düşünme Rabbim isterse eğer her şekilde olur merak etme.doktora falan gittin mi?yani herhangi bir problemin varmı canım?
kızlar ben çıkıyorum bebişimizi görmeye gideceğiz bakalım nasılsın prensesimiz hepinizi öptük :98:
hiç üzülme cnm bende üzülüyordum evt ama yapıcak bir şey yok cnm napalım hayırlısı olsun işde
gittim canım aslında karısık cekirgede kist dendi fakültede cektirdim yok kist dendi ultrason sulu susuz farkediyor mu ama fakültede alttan ultrasonla baktılar normallede yok bir sey dediler smear testi de yaptırdım oda temiz di ama cekirgede sulu ultrason du orada cıktı kafam karısık yani :18:
hiç üzülme cnm bende üzülüyordum evt ama yapıcak bir şey yok cnm napalım hayırlısı olsun işde
canım kistler bi çıkıyo bir kayboluyo ama bu sorun değil merak etme bende de vardı belkide hala var bilmiyorum ama problem değil kafan takma bende bide prolaktin yüksek onlarla uğraşıyorum hayırlısı olsun inşallah ne zamansa hayırlısı o zaman RABBİM bize bebek nasip etsin
prolaktin ne demek canım bende bilmiyorum olup olmadığını işte peki alttan ultrasonla cıkar mı olup olmadığı
prolaktin süt hormonlarının yüksekliği kısaca hani yeni doğum yapanlara korunmanıza gerke yok sütün korur derler ya benimde aynen öyle süt koruyo bebek olmuyo.onu bilmek için adetinin 2 yada 3.gnünüde hormon testi yaptırman gerekiyo orada çıkıyo bütün hormonlarının değerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?