2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım sende nevar ne yok beklemedemisin hala?

sağol cnm iyilik çok şükür allahımaa :) beklemede şeymaa dıttttttt dıttttttttttt sesinden sonra ulaşabilirsiniz

çok ama çooook strestliyim annem yapma bu ay test dedi

çatlıcam meraktan olucaksam olıyım yaa

neden geçikti anlamadım

ümitlenmek istemiyorum

sonra birkaç gün kendime gelemiyorum ya sonraa

sen nasılsın eminecim :90:

canım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz teyze oluruz insallah :))))))))))))))

merhaba herkese
bende 16 mayısda evlendm ....
benle aynı gün olan var mıdır ki...

hşg
tatlım
aramıza
bende 10 mayıs
anneler gününde evlendim
:)))
neler yapıyorsun nasıl gidiyor evliliğin

!!!!!!!!! SEVERHANNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cnm doktordan geldinmi sen gördünmmü minik kuşunuuu

hadi hayırlısı canım insallah sonuc güzel olur teyze oluruz insallh :))))))))))

canım ben önceden gittim son zamanda gitmedim doktora daha ama gidecegim bir adet olayım onu bekliyorum sonra gideceğim

bekle canım bencede hemen yapma streste yapma evet bende kendime geleniyorum birkaç gün çok kötü oluyo insan hele ben bu ay umutluyken 10 gün önceden olunca daha da bittimama herşey kısmet işte.fazla takma kafana oda engelliyo canım

canım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz teyze oluruz insallah :))))))))))))))

canım ben önceden gittim son zamanda gitmedim doktora daha ama gidecegim bir adet olayım onu bekliyorum sonra gideceğim

evet seymacım streste cok engelliyormus ama bende cok yapıyorum stres

ay sağolun canlarım ever engelliyor ama işte sadece lafta kalıyor çünkü insan strest yapıo işde elinde olmadan en iyisi konuşmamak kızlar önümüzdeki hafta cumaya kadar allahın izniyle adet olmassam kan testi yaptırıcam inş... ozaman konuşuruz tmm

bende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ?

h.g tatlım topiğimize umarım memnun kalırsın bizden

ay su kesintisi ne sinir bişe yaaa allahtan şuan oturduğm yerde olmuyo hiç aşının ilk dozumu tatlım

bizde bugün kızımızı görmeye gideceğiz 3 den sonra :94:

denizcim ne mutlu sna darısı da bizim başımıza inş.bende meleğimi görmk istiyorum çok ösledim onu umarım herşey yolundadr

16 saat mi?
gerçi 4 aylıkken o kadar düşük tehlikesi olmuyor.

yaw ben 5 haftalık hamileyken 6 saatlik yola gittim ama yolu görmeyin gitsn dr ma sölemiştm oda progestan wermişti hiçbir sorun yaşamadım umarım bayramdada bir sorun yaşamadn gider gelirz

Gamze nasıslın bulantın geçti nasılsın iiiii
misin cadı ilkem annesi şimdiden cadılık yapıyor galiba

iiyim tatlım bulantım geçti ama ağrı war şuan ayy zorluyo artık beni cidden bi de ben zaten ilk günümden beri bulantılarla uğraşıyorum günlrce hiçbirşey yemedn gezdğimi biliyorum aç aç kızım annesine kök söktürüyo gerçektende ama o sağlıkla doğsunda ben ondan gelen herşeye razıyım

kızlar insan hamile olunca en sevdiği seylerden mi tiksiniyo onları yemek istemiyo

bence bu kişiden kişiye değişiyodur çünkü ben herşeyden tiksindim ama yiyorum mecburluktan işte umarım sizler benim yaşadğım gibi bir hamilelk yaşamazsnz

evet canım yeniyim ben topikte..h.buldumm

h.g tatlım aramıza

merhaba herkese
bende 16 mayısda evlendm ....
benle aynı gün olan var mıdır ki...

sende h.g canım aramıza

anacığım az kaynatın yaw konular birikiyo arada kaynayan oluyo arkadaşlar cwp weremdğim yorum yazamadğımda es geçtiğimden diil gözümden kaçtığındandır kırılmayın olur mu öle bişe olursa:92:

hoşbuldukkkkk
evet iyi gidiyor çok şükür.....
bir sorunumuz yokk
bizde işte geçen aydan itibaren bebiş çalışmalarına başladık bakalım .hayırlısı
okuduğum kada rıyla herkes aynı durumda:)

canım hosgeldin bizde 2 hafta oldu başladık herkeze hayırlısını versin canım ya tez zamanda aratmasın Allah

rabbim bozmasın inş yani genelde 2009 gelinlerimz bebek istiyolar artık ben7,5 aylık hamileyim rabbim inş olmayan we isteyen herkese nasip eder

hayırlısı olsun cnm evet herkes bebek diyor
ama ben demiycem biraz zaaman artık
sitrest topu oldum çünkü

hayırlısı olsun senin içinde inş. cnm

:)))))))))

evet öyle.
evlilikte taşlar yerine oturunca herhalde sıra geliyor bebiş işlerine....
toplu halde bebişşşş diye kafayı yerşz herhalde.
aslında bana kalsa ben daha beklerdim aslında acelem yoktu.
ama bizim kocişşş çok istiyoooo yaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…